Dünkü makyaj yapan erkek konumun devamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse taşlanmadan makyaja tekrar başlayayım ben de
Canım kıymetlidir taşlar acıtır kesin

Yalnız aşk olsun niye demiyorsun bana sen hamilesin kadın olduğun ortwda diye
Şimdi geldi aklıma bak 😂😂
Yooo bebeğim yooo hamilelik kadın olduğunu ispatlamaz. Buyrunuz;

626FFD10-94CE-4E1A-B193-9554F62661C6.webp

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
Offf sus bi.
2017de açmışsın konuyu ama şuan 2021.
Başak Cengiz konusunu es geçip makyaj yapıp erkekler hakkında konu açman mantıklı mı? Makyaj yapan erkekleri önemsediğin kadar Başak Cengiz’i önemsemedin demek.
Ayrıca sende pek ahlaklı biri değilsin, eski sevgilinin en yakın arkadaşına aşık olmak,onu kıskanmak ahlaklı insanların yapacağı şeyler değil. Onlar en azından makyaj yapıyorlar, eski sevgililerinin kankisine aşık olmuyorlar. Ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün, kankiye aşık olup makyaj yapan erkeklere ahlaksız, oldukları gibi görünmüyorlar yaftası yapıştırma bir zahmet. Toplumun ahlakını makyaj yapan erkekler değil kime aşık olacağını bilmeyen sizin gibi insanlar bozuyor. Sizin yüzünüzden en yakın arkadaşımıza bile güvenemiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onemli olan iyi makyaj yapmasi mi , ne alaka? Bakın benim derdim kadın gibi hisseden erkek değil. Kinamiyorum onları . Sadece madem erkek gibi hissetmiyorsun makyaj da yapma, tırnak uzatıp oje sürme. İkili oynuyor böyle insanlar
Niye ikili oynasınlar dış görünüşünden memnun belki makyaj yapmak istiyor sanane kardeşim?
Valla sende exinin kankisine aşık olma, ikili oynuyor böyle insanlar.

Niye ikili oynasınlar dış görünüşünden memnun belki makyaj yapmak istiyor sanane kardeşim?
Valla sende exinin kankisine aşık olma, ikili oynuyor böyle insanlar.
+1
Bugün kankisini satan yarın seni de satar yani. Veya bugün iki yıllık ilişki yaşadığı eski sevgilisini satan yarın seni de satar. Bu işler böyledir yani.

Bence polemik çıksın diye konu açıyorsun. İyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca sanane milletten.
Hayatında öyle boş vakti olan öyle ilgisiz kalmış biri ki. Görmediği ilgiyi burada arıyor, insanların ona yazmasından onunla ilgilenmesinden zevk alıyor. İlgi gelsinde nereden gelirse gelsin 🤪

Hayatında öyle boş vakti olan öyle ilgisiz kalmış biri ki. Görmediği ilgiyi burada arıyor, insanların ona yazmasından onunla ilgilenmesinden zevk alıyor. İlgi gelsinde nereden gelirse gelsin 🤪
Bence tamamen “ben toplum normlarına göre yaşadım, mutsuz oldum, gençliğimi heba ettim başkalarına yaranacagım diye. Namus dediler beni tıktılar bir yere, e vaadettikleri gibi en değerli kadın da olmadım. O kadın nasıl sevgilisiyle gezer tozar, ben çıkamazdım evden. Nasıl istedikleri gibi giyinirler. Bunlar nasıl olur da istedikleri gibi yaşarlar, nasıl kendilerini bize göre yontmazlar, ben boşa mı heba ettim yıllarımı?” Bunu kendi içinde çözmesi lazım. Yoksa çocuklarına sonra da gelin damatlarına saracak.

Aslında bende kadına çocuğa hayvanlara şiddet, cinsel istismar dan toplumda şiddetin bu denli artmasından, bitmeyen pandemiden, ekonominin çıkılmaz bir hal alışından, sosyal medyada cinsel içerikli paylaşımların bu denli artmasından, insanların beğeni ve takipçi arttırmak için olmayacak şeyler yapmasından, erkeklerin ve kadınların takipçi için olduğundan farklı davranmasından ,gençlerinde kafaları karışıp kimlik bunalımı yaşamasından, aldatmaların aşırı çoğalması ve normalleştirilmesinden , toplumuz giderek yozlaşmasından, çocukların ve gençlerin geleceğe dair umutsuz kendini bırakmış ,hayal kurmaktan çok bu yozlaşmayı örnek almasından , çalışmak üretmek öğrenmek yerine kolay para kazanmaya odaklanmalarından
Kısacası dünyanın bu kötü gidişatından ötürü çocuklarımız ve gençlerimiz için çoook üzülüyorum..Ve dünyanın giderek yaşanmaz bir hâl aldığını düşünüyorum ve dünyadan soğuyorum..
Elbette hala iyi şeyler de oluyor , düzgün insanlar da var ama giderek iyi şeyler azalıp kötü şeuler çoğalıyor..
Bu yozlaşmanın önüne geçilebilirmi bilmiyorum ama gelecek nesiller için üzülüp dua ediyorum sadece.

“Erkek dediğin”, “kadın dediğin” gibi kalıplar yaratıp,insanları o kalıplarda yaşatmaya çalıştığınız için iş çığrından çıkıyor. Oğlum yok ama olursa ve böyle yaşamak isterse, onun keyfi bilir. Hayat onun. Doğurdum diye sahibi değilim. Mutlu bir insan olsun, başka insanlara-hayvanlara-doğaya zarar vermesin, vicdanı ve onunla paralel ilerleyen merhameti olsun, yardım etmeyi de gerektiğinde yardım istemeyi de bilsin, kalbi güzel bir insan olsun bana yeter. Erkek gibi erkek, kadın gibi kadın güzellemesi yaparak, kendi işine odaklanmak yerine başkalarının hayatına, giyimine, makyajına,saçına burnunu sokmasın. İnsanları, yaptıkları yerine görünüşleri ile yargılayıp,hadsiz hadsiz yargı dağıtmaya kalkmasın. Özel hayatında göremediği ilgiyi,alakayı, sosyal medyada başkalarının görünümünü eleştirdiği postlara “yorum yazmayın” gibi komik “interaksiyon istemiyoruuum” arayan biri olmasın da varsın makyaj yapsın ya.

https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/https://www.kadinlarkulubu.com/konu/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219
Dünkü makyaj yapan erkekleri görünce hayattan soğudum konuma karşılık o kadar kadın cinayeti işleniyor onlarla ilgili neden yazmiyorsunuz, rahatsız olmuyorsunuz da makyajla uğraşanlarla rahatsız oluyorsunuz diyenler alın size yıllar önce ,2017'de açtığım konu. Evet hassas bir insanım . Anormal olan her durum bende yaşama isteğimi azaltıyor. Lütfen hassasiyetlere saygı duyun siz de !!
Evet erkeklerin silahla , kılıçla, bıçakla ugrasmasindan yeğdir makyajla uğraşması ama ikincisi de normal gelmiyor bana . Konu bu kadar basit. Artık kimse yazmasın . Bir kez daha yazıyorum Benim derdim hissettiği gibi görünmeyen insanlar . Madem kadın gibi hissediyorsun sakal bırakma , erkek gibi görünme . Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!!!
SANA NE?

Konu sahibi çok ayipliyor, çok büyük konuşuyorsunuz, yarın oğlunuza makyaj malzemesi seçersiniz sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X