lahanacım hoşgeldin
nasılsın
iyi dileklerin için teşekkür ederim
yazmalı nasıl?
Allah yardımcısı olsun cnm nesi var?
cnm benim çok haklısın yoğunluktan fazla giremedim aslında arasıra baktım ama bişeyler yazamadım cnm. bu arada benim yüksek lisans bitti doktora başladı 4 koldan sarılmış durumdayım ki bide bebiş var
cnm benim ilk ayda oldu çok şükür biz de bu kadar erken beklemiyoduk ama gelmek istedi bebiş hayırlısıyla inşallah. Umarım yakın zamanda senin de güzel haberlerinin alırım. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin
niye şok oldun kız hiç mi anaç durmuyorum
Şaka bi yana çok teşekkür ederim cnm amin inşallah.
lahanaaaaözlemişim seni. Çok sağol cnm benim. Nasılsın buarada iyimisin yazmalı nasıl??
fibula çok teşekkürler cnm
Cnm öncellikle anneciğine acil şifalar diliyorum dualarımız sizinle olacak. Bu salı mı?
ilk ayda hamile kalabilme ne büyük bir lutuf.
Ovulasion tesi yapmaya basladim bu ay henz gülen yüzü göremedim.
Gecen ay gülen yüzü görücüne heyecanlanmistim bu kez olacak diyi umutluydum ama olmadi.
Ilk ay.. dogum konrol hapini yeni biraktim hormaonlar normallasmasi gerek diye teselli ettim kendimi bi sonraki ay türkiyeye gittik kendimize yeterli zaman ayiramadik kosusturmayla gecti bi sonraki ayda sartlar idealli ama olmadi.. bazen düsünüyorum icimde korkularim endiselerim oldugu icin mi allah ol demiyor?
Dogumdan sonra kime birakmayi düsünüyorsunuz bebeklerinizi, calismaya giderken.
Hayatim.. Kizim olursa Ayse koymak isterim ismini diyordun dogru hatirliyorum dimi?
Ben sizeden bazi isimlar hakkinda yorum istiyordum sende Ayse ismini sevdigini belirtmisin.
sağol hayatım.hamdolsun aynı devam işte şükür herşey yolunda.
yazmalıda iyi bebek falan yok ondan şimdilik öle devam ediyorlar işte şimdilik istemiyorlar.
Rabbim hepimize sağlık versinde önce sırası gelince hepsini haline yoluna koyuyor.
hayırlı olsun tekrardan.
oysssssssssss.
inanamıyorum ya .
hepsi iki kişi olup gelmişler.
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.
dualarım sizinle inş tüm isteyenlere ve sepetinde o mucizeyi taşıyanlara Rabbim yardım etsin.
dört koldan teyzoş olmak bu demek oluyor herhalde
senin de bebişin hayırlı olsun canım
sağlıkla al kucağına inş.
sen zaten istiyordun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum???
ilk ayda hamile kalabilme ne büyük bir lutuf.
Ovulasion tesi yapmaya basladim bu ay henz gülen yüzü göremedim.
Gecen ay gülen yüzü görücüne heyecanlanmistim bu kez olacak diyi umutluydum ama olmadi.
Ilk ay.. dogum konrol hapini yeni biraktim hormaonlar normallasmasi gerek diye teselli ettim kendimi bi sonraki ay türkiyeye gittik kendimize yeterli zaman ayiramadik kosusturmayla gecti bi sonraki ayda sartlar idealli ama olmadi.. bazen düsünüyorum icimde korkularim endiselerim oldugu icin mi allah ol demiyor?
Dogumdan sonra kime birakmayi düsünüyorsunuz bebeklerinizi, calismaya giderken.
lahanammm :)) güzel dileğin için teşekkürler
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin istemeyenlerede zamanı gelince nasip etsin inş.
selam esmacım darısı tez zamanda başına inşallahhhhhhhhh
günaydın frigooooo
nasıl gidiyo evlilik
sağol hayatım.hamdolsun aynı devam işte şükür herşey yolunda.
yazmalıda iyi bebek falan yok ondan şimdilik öle devam ediyorlar işte şimdilik istemiyorlar.
Rabbim hepimize sağlık versinde önce sırası gelince hepsini haline yoluna koyuyor.
hayırlı olsun tekrardan.
kurbiş ya hayırlı olsun sanada tekrardan.
sürprizmi geldi bebek ,sürpriz mi yaptı anneciğine.
nedense en çok sana şaşırdım.
çok sevindim.
umarım iyi bir hamileleik geçirirsin:)
yazmalıda iyi sağol.
canım geçmiş olsun anneciğine aci şifalar versin Allah.
bebiş konusuna gelincede senin için en hayırlı zamn ne zamnasa o zamnda düşsün içine inş bebiş.
isteyen herkese nasip olsun inş
günaydınn herkesee :))
dün eski topiğimize yazmıştım sağolsun kurabiyecim haber verdi burayı..
tekrardan hamile olanları tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin yavrucuklarınızı..
napıyım cnm aynen devam çalışıyorum ev - iş :)) evimi taşıdım kombicilerle uğraşıp duruyorum sende benim aklımdan geciyosun hep :) geçen kariyerde bizim şirketin ilanı vardı genel muhasebe sorumlusu diye direk aklımdan gectin başvursan diye :)
güneşlide servis var amakariyerden bi bak lcw şartları iyi.
kredi çekip ev aldık cnm bizde :)) avcılarda parsellerde torıuma yakın ama bu sefer mutfağım büyük :) bulaşık makinama yer var :)) kurumamıştık yer olmadığı için ama daha hiç kalmadık orda kombi yok bide altım üstüm boş annemde kayınvaldemde kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?