Dünya bencillerin mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
28 yaşındayım artık insanlarda bencillik var eğer senden bir beklentisi varsa senle çok iyi eğer yoksa suratına bile bakmıyor ve kıyafetin iyi ise selam verilir insan yerine koyarlar ama kıyafetin iyi değilse yüzüne bakmazlar neden basit görürler seni bu yeni başlığım ve bu konu üzerine dertleşelim teknoloji ilerledikçe uzaklaşacağız insanlar derdini güvenip kimseye anlatamıyor internettte paylaşıyor ah eski güler ahhhh

Son düzenleme:
evet herkes bencil.... bazen en yakın arkadaşlar bile... bunuda yeni farkettim...

insan topraktan yaratıldıgını ve yaradanı oldugunu nezaman unutursa ozaman bencillikte olur zulümde... herkez kendi çıkarlarını düşünüyor. nasreddin hocanın dedigi gibi ye kürküm yeee....

bugun tekrar bunu yasadim aslinda hayatim boyunca yasadim yani bencillik bi yana bide insanlari aptal yerine koymalari cok aci ya. yani illahlah dedim diyebilirim. Bide guler yuz gordulermi aninda nasil faydalansam maddi manevi bakiliyor bu yasima kadar hayir demeyide ogrenemedim cevreme surekli kullanildim cikar icin diyecek bisey bulamiyorum boylelerine allaha havale ediyorum...

Aaa bu konunda yanlız değilsin, başlık bulmana çok sevindim
Sorunun cevabına gelirsekk; herkes bir yerde kendini düşünmeli başkasını düşünerek yaşarsan sadece ezilirsin gerisi boş...
fakat bende ezilenlerdenim:)

Son düzenleme:
aradigin basligi buldun sonunda hadi hayirlisi

kendini düsünüyor herkes , henuz kendim gibisine rast gelmedim esimde dahil.ve düsünüyorum artik ciddi ciddi bencil olsam kiymetim bilinirdi..annem babam bana en büyük kötülügü yapmis böyle yufka yürekli yetistirmekle bu dunya benim gibiler icin cok agir..is yerinde , arkdas cevresinde sevgili aile akraba vs ezile ezile, büyüdük..aklim basima geldimi yavas yavas..yas oldu 31..

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada eşimizin böyle olması daha acı emek ver ama boş olsun ben şunu düşünüp mutlu oluyorum allah bilsin yeter

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada eşimizin böyle olması daha acı emek ver ama boş olsun ben şunu düşünüp mutlu oluyorum allah bilsin yeter

evet Allah bilsin yeter..kizim zaten bilir büyüsünde..esimde gecte olsa bilecek :)

teşekkür twety bu benim en büyük yaram

ALLAH YARDIMCIN OLSUN(AMIN)
bircok konuda sorunun var galiba ama sen tam olarak anlatmiyorsun tek bir baslikta butun sorunlarini dile getirsen belki daha iyi anlayabiliriz seni:44:

Benimde oğullarım bilecek inşallah ama eşimin bu huyu hiç değişmez gibi geliyor

sen beni anladın ya

tam olarak anlayamadim aslinda...
ama esinle biraz sorunun var galliba bencil olan esinmi :26:
ve birde kayinbaban hasta herhalde butun sorunlar ust uste geliyor...
ve hayat seni biraz yormus gibi bi bikkinlik var sende...:44:

tam olarak anlayamadim aslinda...
Ama esinle biraz sorunun var galliba bencil olan esinmi :26:
Ve birde kayinbaban hasta herhalde butun sorunlar ust uste geliyor...
Ve hayat seni biraz yormus gibi bi bikkinlik var sende...:44:

hayat beni biraz değil çok yordu baştan anlatsam nasıl dayandın sen bu hayata derdin hayat toz pembe değil hiçbir zaman öyle göremedim tam görüyodum evlendim

hayat beni biraz değil çok yordu baştan anlatsam nasıl dayandın sen bu hayata derdin hayat toz pembe değil hiçbir zaman öyle göremedim tam görüyodum evlendim

baştan sona böyle bağlantılı olarak noktasına virgülüne dikkat ederekten anlatsan da bizde sana daha iyi yardımcı olsak
böyle puzzle gibi bul birleştir bakalım ne? zor oluyor

hic kimsenin hayati toz pembe degilki
kac yasindasin ne kadarlik evlisin severekmi evlendin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…