aradigin basligi buldun sonunda hadi hayirlisi
kendini düsünüyor herkes , henuz kendim gibisine rast gelmedim esimde dahil.ve düsünüyorum artik ciddi ciddi bencil olsam kiymetim bilinirdi..annem babam bana en büyük kötülügü yapmis böyle yufka yürekli yetistirmekle bu dunya benim gibiler icin cok agir..is yerinde , arkdas cevresinde sevgili aile akraba vs ezile ezile, büyüdük..aklim basima geldimi yavas yavas..yas oldu 31..
canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu arada eşimizin böyle olması daha acı emek ver ama boş olsun ben şunu düşünüp mutlu oluyorum allah bilsin yeter
teşekkür twety bu benim en büyük yaramaradigin basligi buldun sonunda hadi hayirlisi
teşekkür twety bu benim en büyük yaram
allah yardımcın olsun(amın)
Bircok konuda sorunun var galiba ama sen tam olarak anlatmiyorsun tek bir baslikta butun sorunlarini dile getirsen belki daha iyi anlayabiliriz seni:44:
sen beni anladın ya
tam olarak anlayamadim aslinda...
Ama esinle biraz sorunun var galliba bencil olan esinmi :26:
Ve birde kayinbaban hasta herhalde butun sorunlar ust uste geliyor...
Ve hayat seni biraz yormus gibi bi bikkinlik var sende...:44:
hayat beni biraz değil çok yordu baştan anlatsam nasıl dayandın sen bu hayata derdin hayat toz pembe değil hiçbir zaman öyle göremedim tam görüyodum evlendim
hayat beni biraz değil çok yordu baştan anlatsam nasıl dayandın sen bu hayata derdin hayat toz pembe değil hiçbir zaman öyle göremedim tam görüyodum evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?