bu bir tek benim sorunum sanıyordum... yalnız olmadığımı görmek sevindirdi...
hic kimsenin hayati toz pembe degilki
Kac yasindasin ne kadarlik evlisin severekmi evlendin:26:
genel olarak sorunlarin neler :44:
eşimin bencil olması ben onun ailesine senin demem bizim yapalım alalım derim iş benim ailem olursa hep tartışma çıkar pek istemiyor hele hele para olursa konu ailesine var benim aileme yok en basit örnek annem geçen aylarda yanımda iidi memlekete geri döneken otobüs biletini ben aldım eşim iki gün benimle konuşmadı bir ton laf etti hakaret keşke vursaydı laf söylemeseydi
aa esin ayip ediyor ama bi bilet parasi icinmi bunca sey
aynen öyle en basit örneği bu
yanlis yapiyor yani kendi ailesine gelince iyi senin ailene gelince kötü :26::44:
Senin ailen benim ailem yerine bizim ailelerimiz olmali bence :44:
olmalı ama ben bunu eşime 9 senedir anlatamadım buda beni çok bunaltıyor ben allah rızası için yakın davranıyorum ailesine
sende huzurun icin bu durumu alttan alsan diyecem ama bir otobus parasi icin kusmekte cok sacma geldi yani ne diyecegimi bilemedim simdi:26:
bende tam tersini düşünmüştüm aslında çok hoş olduğunda tabii bazen kıskanılabilirsin doğal olarak28 yaşındayım artık insanlarda bencillik var eğer senden bir beklentisi varsa senle çok iyi eğer yoksa suratına bile bakmıyor ve kıyafetin iyi ise selam verilir insan yerine koyarlar ama kıyafetin iyi değilse yüzüne bakmazlar neden basit görürler seni bu yeni başlığım ve bu konu üzerine dertleşelim
genel olarak sorunlarin neler :44:
tweety..............
9 senedir evlisin, annene otobüs bileti aldin diye esin seninle iki gün küs kaldi öylemi?
Calisiyormusun peki? kesin esin söyle düsünmüstür benim paramla annesine bilet aldi diye, yaziklar olsun böyle erkeklere, birde adamim diye ortalikta dolasiyorlar.
Utanc verici bir durum bu, söyle kocana. Hatir diye birsey var, saygi diye birsey var.
Ama tabi suda var acaba ailen esine birseymi yapti eskiden? Buda olabilir simdi hemen esinide suclamayalim.
Ama bir gidis bileti ne kadardirki iki gün konusmamis, cok komik ya. Davranislari normal degil esinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?