Dünya bencillerin mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer bu dünyada bencillik olmasydı savaş da olmazdı insanlarda kin nefret duygusu da olmazdı herkese güzel günler diliyorum

çoğu insan gerçektende çok bencil ve iki yüzlü varsa yoksa kendi menfatleri ben son yaşadıklarımla bunu daha iyi anladım

artık bu konuyu kapatabilirim herhalde kimse birşey yazmıyor daha da sıkıldım

Eşimin bencil davranmasından çok bunaldım artık ondan nefret etmeye başladın sanki ne yapayım yardın edin

kesınlıkle oyle cnm ne yazıkkı bu durumu belkı en cok yasayanlardanım. en cokta unıwersıte ortamında gordum bunu

kesınlıkle oyle cnm ne yazıkkı bu durumu belkı en cok yasayanlardanım. En cokta unıwersıte ortamında gordum bunu

sen yine üniversite ortamında görmüşün ben hergün eşimin bencilliklerine tahammül edemiyorum artık çok yıprandım artık gücüm kalmadı

sen yine üniversite ortamında görmüşün ben hergün eşimin bencilliklerine tahammül edemiyorum artık çok yıprandım artık gücüm kalmadı

cnm uzulmemeye calıs esınle konus bu durumu anlat ama sakin bı sekılde yoksa bu sekılde yıpranırsın daha cok baskada cozulmezkı ne bıleım sen bılırsın yıne ama

cnm uzulmemeye calıs esınle konus bu durumu anlat ama sakin bı sekılde yoksa bu sekılde yıpranırsın daha cok baskada cozulmezkı ne bıleım sen bılırsın yıne ama

benim eşimle karşılıklı konuşulmaz hemen bağırır annesine söyler ve büyür büyür ben başedemiyorum tek çözüm bir süre ayrı kalmamız ben çok yalnızım keşke bir tane olsun kızkardeşim olsaydı onunla dertleşirdim çok kötü birşey hayatımın başkaları tarafından yönlendirilmesinden sıkıldım kendi başıma birşey yapamam hemen olay çıkar

ah cnm ozaman anlatma aman aranız bozulmasın sımdı. Allah mutluluk wersın sana ınsallah tatlım wallahı ınsallah ıyı bı yuwan olurr aminn

bence bu dunyayi oldugu gibi kabul etmeli. bencillik var evet..
karsi koymak için her zaman ilgi çekici olmalisin.
ama illaki pahali giysilerin ilgi çekicegini düsünmuyorum.
bi çok insan pahali giysilerin içinde hiç yakisik durmuyor.

gülümsemek; içten olmak , bi yerde konusulacak biseyler bulabilmek, azcik espirituel olmak, ve tabiri caizse 'kasinti' olmamak, etrafina bence en dogal ve en çekici hareket olabilir :)

-> her zaman kendini gelistirmek ve yükselmek !

cnm bak cok dua et ınanarak et hemde goruceksın ınsallah duzelecek ne ıstıosan Allahtan ıste bak o herseyın hayırlısını werr kı her derdın arkasında bı guzellık gızlıdır ben senın zamanla mutlu olacagına ınanyorum:)

10 senedir düzelmeyen şey şimdiden sonramı düzelecek o beni mahvetti bu tavırları ile sağol canım düşüncelerin için ben namaz kılan ve her zaman dua ediyorum hayırlrsı böyle olacak

10 senedir düzelmeyen şey şimdiden sonramı düzelecek o beni mahvetti bu tavırları ile sağol canım düşüncelerin için ben namaz kılan ve her zaman dua ediyorum hayırlrsı böyle olacak

anldım cnm olsun sen duana dewam et ne bıleım bı adak ada mesela duzelırse dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…