Dünya bencillerin mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yazıkki herkes bencil artık insanın annesi bile bencilse elalem bencil olmuş çokmu
offff bende bu konudan yana çok dertliyim çook
mesela ben panikatak hastasıyım herşeye karşı insanlara doğaya karşı bile çok aşırı duyarlı ve hassasım eşimde bana hep sen biraz bencil olsaydın hastalık falan kalmazdı der
inşallah bende bencil olmayı başarabilirim

bence hiç bencil olmayı deneme yetrinden fazlası var dünyada o yüzden sen panikataklığa bir çare bulsan iyi olur canım

herhangibirşey yık sadece ünlem işareti soru işareti ampul ... birkaç şekil daha var başka birşey yok

canim o isaretlerin altinda diger secenekler diye birsey yazmiyormu :44:
imzayi göster vs. böyle seyler yazmiyormu:26:

yinede sağol canım bu arada sana bir sorum olacak eşin kızmıyormu sana bu saatte bilgisayarda kalmana

önceleri kiziyordu canim ama oda alisti bana,
seninki kiziyormu yoksa...:44::44:

önceleri kiziyordu canim ama oda alisti bana,
seninki kiziyormu yoksa...:44::44:

evde olsa kızar ne yapıyorsun bilgisayarda deyip dururdu kayınpeter hastaneye yattı oda onun yanında kalıyo annesi ile bende biraz rahat ettim bol bol temizlik yaptım şimdi bitti

evde olsa kızar ne yapıyorsun bilgisayarda deyip dururdu kayınpeter hastaneye yattı oda onun yanında kalıyo annesi ile bende biraz rahat ettim bol bol temizlik yaptım şimdi bitti

oo kolay gelsin...
benimkide kiziyordu ama biliyor yani nerelere takildigimi...

ben çok ama çok sevmiştim şimdi ceza çekiyorum hakediyorum ben hiçbir şeyi haketmiyorum ne sevgi ne de aşkı çünkü ben AŞKLARIN EN BÜYÜNÜ elimle ittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…