- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
ha evet okumuştum hayırlısı olsun kuzum, iyidir çalışmak ya,Nolsun be güzelim
Hayat telaşesi
Çalışmaya başladım belki haberin vardır
Böyle işte
Sen de ne var ne yok ?
malesef özel canım hatta sanayideyim :)) ama işim rahat cumartesi çalışmasam memur gibi olcam ama ah şu cumartesiKolay gelsin canım sana da
İnan çok yorgun gidiyorum eve
neyseki cumartesi pazarım yok.
Özel şirkette miydin sen kuzu ?
evet ya bana tek pazar yetmiyor, gezeyimmi dinleneyimmi temizlikmi yapayım bilemiyorum, bide eşim 3 haftada 1 denk geliyo pazar izni, hepten bişi yapamıyoruz, çok sıkıcı, ama zaten yaza tayin durumu var gittiğim yerde çalışmam muhtemelenah canım su cumartesi öldürüyor degil mi insanı..
Ben eski şirketimde başladım tekrar işe.
eskiden cumartesi çalışırdık öglene kadar şimdi kaldırmışlar
Çok işime yaradı çok
qqqqqq yahu uzun zamandır seninle de sohbet etmiyoruz :)günaydın kızlar...
ben geçen hafta oğlumu da alıp istanbula gittim,tatil yaptım yani...
tatil sonu ilk işgünüm bugün
ben de öyleydim kuzuevet ya bana tek pazar yetmiyor, gezeyimmi dinleneyimmi temizlikmi yapayım bilemiyorum, bide eşim 3 haftada 1 denk geliyo pazar izni, hepten bişi yapamıyoruz, çok sıkıcı, ama zaten yaza tayin durumu var gittiğim yerde çalışmam muhtemelen
selam kontesim öyle oldu valla.denk gelmedij demek ne zamandır.qqqqqq yahu uzun zamandır seninle de sohbet etmiyoruz :)
evet quim eski yerimde başladım tekrar..selam kontesim öyle oldu valla.denk gelmedij demek ne zamandır.
nasılsın,,işe başlamışsın??
Son zamanların en ciks gebesi geldi açılın :)
cute ben senin bu gebelik işini çözemedim.hissedip takvim mi yapıyosun,motivasyon kaynağı mı yoksa bu sefer hamile misin:):)Son zamanların en ciks gebesi geldi açılın :)
cute ben senin bu gebelik işini çözemedim.hissedip takvim mi yapıyosun,motivasyon kaynağı mı yoksa bu sefer hamile misin:):)
günaydın asmucum...günaydın kızçeler
şimdi gerçekten hamile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?