• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Güzelleri

ya gıcık olduğumu çok belli etmişim dimi, saklamaya çalışmıştım oysaki :KK70:

Bence bilerek göstermeye calısmıssın. Her seyimi elimden almaya calısıyorsun filmlerdeki esas kızı kıskanan fesat kız gibisin :KK70:

Ben de yokum ya takılma
Genç bunlar, kimbilir akılları nerede :KK70:

Ya yok ya cin bu. Grubumu elimden aldı ya iyice dışlamış burda da. Şeytan diyor ac tekrar grubu al herkesi sen de onu alma.
İlk sayfaya bakıyom adamolacak kızı cagırmıs bukremi cagırmıs ben gene yokum. asmunikalciğim sağolsun o olmasa hiç yokuz @_asmunikal_

Bence bilerek göstermeye calısmıssın. Her seyimi elimden almaya calısıyorsun filmlerdeki esas kızı kıskanan fesat kız gibisin :KK70:

Ya yok ya cin bu. Grubumu elimden aldı ya iyice dışlamış burda da. Şeytan diyor ac tekrar grubu al herkesi sen de onu alma.
İlk sayfaya bakıyom adamolacak kızı cagırmıs bukremi cagırmıs ben gene yokum. asmunikalciğim sağolsun o olmasa hiç yokuz
ay be çıkıcam zaten gruptan baydınız :D

Kızlar goşun goşun ne dediiiiiii
@kanikey @CuteMom @sevcan... @jooker
Dur bakayım butun arkadaslarımı etiketlemişmiyim. Unuttugum olmasın. Kırılırlar sonra uzulurler kıyamam. Kırıcı bir sey cunku.
kedianası kadın! benlen uğraşma, tersim kötüdür bilirsin! kankiler sizde tarafınızı seçin omu benmi
@kanikey @CuteMom @jooker @sevcan...

Kızlar geyik yapıyorsunuz di mi
cuma ve akşam saati
Kafa yavaşlamaya başladı da bende

Kızlar çok ayıp
Ablanız olarak rica ediyorum.
Gerek yok böyle şeylere

Gerçek hayatta zaten yeteri kadar şeye üzülüp stres yapıyoruz, bir de burada canımız sıkılmasın lütfen.

fazla gurur..
devamını biliyosun dimi?

1450255404-melis-kısmetse-olur.webp

Kızlar çok ayıp
Ablanız olarak rica ediyorum.
Gerek yok böyle şeylere

Gerçek hayatta zaten yeteri kadar şeye üzülüp stres yapıyoruz, bir de burada canımız sıkılmasın lütfen.
abla gerçek hayatta da ömrümü yedi yaaa

Back
X