- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
Neyi yavrum
Burada yagmur yagmıyor ama yagmasını ısterdım dogrusugünaydınnn
burası yağmur fırtına çok fecii
valla kıyamet gibi burası tövbeler tövbesiBurada yagmur yagmıyor ama yagmasını ısterdım dogrusu
Neyi yavrum
gözün gönlün açıldımıben gördüm@_asmunikal_
valla kıyamet gibi burası tövbeler tövbesi
he bende gorduydumbeni
@2KediAnnesi annesi esragengiz hatunsun diyor
gözün gönlün açıldımıbir daha atayım mı
hızmalı yeni çıtır fotoğrafım bar
ben gördüm
geçmiş olsun canım, tam başlamadan önlemini al bari bol bol cvitaminipazartesğden beri akr vardı burda..inanılmaz soğuk bir de..pzt yolda kaldık resmen yarım saatlik yolu 4,5 saatte gittik,yollar kapandı falan kabus gibiydi.bugün yağmura çevirdi...
ben şifayı kaptım sanırım,bugün hiç iyi hissetmiyoyurm..
sağol cute. maraştayım ben.burası enteresan bir şehir yazın en sıcak yer,kışın da epeyce soğuk..bu sene innaılmaz kar yağdı,okullar tatil oldu.ankaradaki ark. şaşırdılar,buraya bile kar gelmedi sizin orası nasıl öyle olabilir diye:):)
ben yınede kar sevıyorum hatta yagsın ıstıyorumsağol cute. maraştayım ben.burası enteresan bir şehir yazın en sıcak yer,kışın da epeyce soğuk..bu sene innaılmaz kar yağdı,okullar tatil oldu.ankaradaki ark. şaşırdılar,buraya bile kar gelmedi sizin orası nasıl öyle olabilir diye:):)
bugün yağmur var karlar eridi..
ben de kara bayılırım cute ,ne de olsa ankara bebesiyim:) ama burda haya felç oldu resmen..yollar kapandı.bir de burası hep dik yokuşlu bir şehir,eve gitmek için çıkmak lazım.ama çıkamadık,kaldık yollarda 4,5 ssat ya düşünsene..10 de gittim eve ancak..ama terastan kar manzaram şahaneydi.yaptım bir kahve oturdum terasta kar izledim :):)ben yınede kar sevıyorum hatta yagsın ıstıyorum
belkı ıstanbula baska yagmaz
Maras guzeldır ya
oh bol bol uzum pestıllerı dımı
nasılsın canım , neler yapıyorsun bakalım
ınkılap tarihi çalışıyorum :/nasılsın canım , neler yapıyorsun bakalım
Yeni uyandım. Kalkmadım hala keyif yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?