- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
hahhahahah yine iyi yırtmışsın ne naaaaleetttt birgün zaman geçmiyor merkep yüküyle işim var ama hiç yapasım yokelimden geleni yaptım, geçen yıl 22. sıradaydı bak düşmüsşünüz ne güzel dedim kumpasla kovaladı beni
of sorma ya benimde :/hahhahahah yine iyi yırtmışsın ne naaaaleetttt birgün zaman geçmiyor merkep yüküyle işim var ama hiç yapasım yok
engilish home paspaslarda indirim var sahi dün söyleyemedimhahhahahah yine iyi yırtmışsın ne naaaaleetttt birgün zaman geçmiyor merkep yüküyle işim var ama hiç yapasım yok
dün sıkıntıdan girmiştimde istediğim paspas tükenmiştiengilish home paspaslarda indirim var sahi dün söyleyemedim
şubesi vardır sizin orda, akşam bi ağlama senfonisi soluğu orda alırsındün sıkıntıdan girmiştimde istediğim paspas tükenmişti
zahahahahhahahah çok iyiydi bu dur onu yapayım bu akşamşubesi vardır sizin orda, akşam bi ağlama senfonisi soluğu orda alırsın
Hoşbuldumo dombik hanımcım hoşgeldin:)
kızma bebşim özledim seniVay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy
Oğlum ben seni görmedimki kim gördü itiraf edin
Vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy
Oğlum ben seni görmedimki kim gördü itiraf edin
sen en kıymetli hazinemi gördünAsmunikal bende dusun dusun ne zaman gordum bunu diye...
Totonu gordum kabul ediyorum
ondanmi bahsediyosun hayatim.
Hala da öylesin valla. Kim gördü kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?