- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
valla blue isimli hört diyorum ben sana
napim çok zor aın başka türlü akılda kalmıyoro da olur ne diyim
canım tüp bebek tedavisindeydim de malesef olmadıanlamadım hiç yazdıklarınızdankafa durdu mu bende nedir..ne işi bu?
canım nassın görüşmeyeliiikızzzlarrrrrrrrrrr huuu huuuu
ozeline yazdığını burdan yazamam o yüzden waap taki kakaolu gülen dondurma gibiyimcanım nassın görüşmeyeliii
üzüldüm canım,inşallah sonraki zamanlarda başarılı olur.sağlıkla bebeğine kavuşursun..ilk deneme miydi?canım tüp bebek tedavisindeydim de malesef olmadı
Tşkler canım sağol evet ilk denememizdiüzüldüm canım,inşallah sonraki zamanlarda başarılı olur.sağlıkla bebeğine kavuşursun..ilk deneme miydi?
nabalımNabıyonuz güzeller :)
Bende de öyle. :)nabalım
iş güç ders mers bişiler
sen napıyosun
çok sıkıcısınBende de öyle. :)
Öyleyimdir.çok sıkıcısın
of bende üstümde battainye elimde kahve oh misben de evde olup sıkılmayı çk istiyorum
çok adisinof bende üstümde battainye elimde kahve oh mis
öf aynı benim koca çok sever emrivakileri, bende uyuz olurum,benim herif aradı konuştuk,iş ark. vardı evlendi,onlara gidelim dedi..biz davet edicektik dedim neyse gideriz dedim.
şimdi de yazıyor ki bize davet ettim akşam geliyorlar...yahu ben akşam 6 30 da evde oluyorum.yemek yenileicek.yarın temizlik var diye birşeye elimi sürmedim.ikramlık bişi yok...yarın gelsinler dedim,yaırn da y.dışına çıkıyorlar,orda yaşıyorlar normalde zaten..
ne bok yiyim şimdi ben.eve gidip arı gibi çalışıcam sanırım.tuvaletler temizlensin,toz alınsın,etraf toplansın,yemek yemeyelim sanırım...ooooooooofffffffff diyorum....
öf aynı benim koca çok sever emrivakileri, bende uyuz olurum,
valla böyle yaptığı bi gün çamaşırları yıkadı evi süpürdü 2 çeşitte yemek yaptı ben işten gelene kadar
ya sanki ikramla bitiyor herşey ne anlarlar misafir karşılamaktan kocalarsüpermiş ne güzle işte..
benimki 7 de geliyor ama işten..ikramlıkları alırım ben sen yorma hiç kendini diyor..arkadaşı da ablam hiçbişey hazırlamasın diyormuş ordan..dedim zaten istesem de vaktim yok hazırlık için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?