- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
ders çalışmak deyince hafiften tüylerim ürperiyor biınkılap tarihi çalışıyorum :/
benim yerimede yaparmısın?Yeni uyandım. Kalkmadım hala keyif yapıyorum.
Tamam.benim yerimede yaparmısın?
empati kuruyorum, çok fenasınTamam.
ay baktım ona yazasım gelmedi ne saçma
He ya valla girdiğim konuya yazarım, buna şaşkın şaşkın bakıp bakıp çıktım.ay baktım ona yazasım gelmedi ne saçma
sonra ekşiye twittera düşüyoruz işte
sana baba diyebilirmyimHe ya valla girdiğim konuya yazarım, buna şaşkın şaşkın bakıp bakıp çıktım.
Diyebilirsin babasının kızı. :*sana baba diyebilirmyim
Selam kanikey. Dün senin işin sonucunu okudum üzüldüm.kızlar nasılsınızblue_ismyheart geçmiş olsun tatlım nicini bulana kadan canım çıktı bizim burada çok soğuk ve karlı
merhaba jookercim :) sağol yazdığın için çok etkilendim hep olacak gibi hissediyordum ama napalım kısmet...Selam kanikey. Dün senin işin sonucunu okudum üzüldüm.
İnsan hazırlıyor kendini değil mimerhaba jookercim :) sağol yazdığın için çok etkilendim hep olacak gibi hissediyordum ama napalım kısmet...
hhaha iyi fikir napalım donmuş bebiklerde onu deniyeyim zaten donuklar diye içime sinmiyorİnsan hazırlıyor kendini değil miSen olma ihtimali düşük diye yaklaş, olunca sürpriz gibi olsun. :) ters psikoloji yap. :)
olur olur daha güzel olur, üşemesin ksıçeler orda kızhhaha iyi fikir napalım donmuş bebiklerde onu deniyeyim zaten donuklar diye içime sinmiyorolmaz diyorum
olur olur daha güzel olur, üşemesin ksıçeler orda kız
sağol tatlım,hiç halim yok eve gidip yorgana bürünüp 3 gün yatmak istiyorumkızlar nasılsınızblue_ismyheart geçmiş olsun tatlım nicini bulana kadan canım çıktı bizim burada çok soğuk ve karlı
anlamadım hiç yazdıklarınızdanmerhaba jookercim :) sağol yazdığın için çok etkilendim hep olacak gibi hissediyordum ama napalım kısmet...
valla blue isimli hört diyorum ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?