• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Güzelleri

ya sanki ikramla bitiyor herşey ne anlarlar misafir karşılamaktan kocalar :KK70:
aynen yaa..evime ilk defa gelecekler diyorum,onalr samimi insanlar diyor..ulan samimi de pis eve gelip,yorgan mı kemirsinler..
bu arada adamı tanırım eskiden beri ama karısını görmedim hiç..

Ay bu arada 14 subatmı kadınlar gunumu sıradaki çekilişe katılmıcam ben. O yuzden beni beklemeyin siz açın topiği.

Topik o kadar ölü ki topiği bulamıyorum düşün. :KK53:
Ders çalıştığım için ciddi depresyona girdim ben. :(
Bıktım ders çalışmaktan. :( hayat enerjim söndü. :(
İçimden hiçbir şey gelmiyor ve sürekli acıkıyorum. :(

Topik o kadar ölü ki topiği bulamıyorum düşün. :KK53:
Ders çalıştığım için ciddi depresyona girdim ben. :KK43:
Bıktım ders çalışmaktan. :KK43: hayat enerjim söndü. :KK43:
İçimden hiçbir şey gelmiyor ve sürekli acıkıyorum. :KK43:
Ay ölü dedi topigime yahu! Ders deme bana bu aksam dizi var diye jet hiziyla 1 ünite çalıştım meger daha 2 ünite varmış, tam cikiyodum depresyondan yine girdim :) cok yeme bu arada kuzu anlamadan kilo yaparsin ;)

Ay ölü dedi topigime yahu! Ders deme bana bu aksam dizi var diye jet hiziyla 1 ünite çalıştım meger daha 2 ünite varmış, tam cikiyodum depresyondan yine girdim :) cok yeme bu arada kuzu anlamadan kilo yaparsin :KK66:
Acıkıyorum acıkmasına da fazla yemiyorum. Ama karnım doymadığı için yine hep aklım yemekte. Bizimkiler niye hiç uğramıyor topiği ya. Cık cık cık.

İyi pazarlar hepimize pazar gününüz nasıl geçiyo hanımlar :p

selam dünya güzelleri, hayırlı sabahlar

neden kimse gelmiyor.
yoksa siz güzel değilmisiniz :KK53:
@Sare Lavinya @jooker @CuteMom @blue_ismyheart @kanikey

Back
X