Dünya nereye gidiyor ?

iste bu size gore oyle. Bence tartismasi gereksiz bir konu çünkü isteyen istedigiyle sevismeye devam edecek. Ya da kimiso evlenmeyi bekleyecek. Yani boyle gelmisss boyle gidecek

Ben de oyle sanmistim, ne saflik... Baya bir sayfa okudum su yorum gelmis midir diye , helal olsun size

ben koyde buyudum,
koca koca kadinlar gencecik kizlari agizlarina dolayip o sunla birlikteymis, bu bundan ayrilmis, oun muhabbetini yaparlardi. hic utanma da yok, gayet boyle kendilerinden emin, en dogruyu onlar biliyor, en namuslu onlar cunku,
sonra da aynen yeni genclik kotu.

bu koca kadinlar gidince babannem de onlarin eskilerini anlatirdi, bu da gencliginde boyle yaptiydi ama simdi unuttu diye

yani bizim koyde maasallah herkesin cetelesi tutuluyordu. Ama nikahi basip kocaya varan kadinlar namusunu temizlemis oluyordu.

bana gore bir baskasinin cinsel hayatini konusmak, hele de bu kisi gencecik biriyse cok ayip ya, gencler elbette hata yapabilirler.

Cinsel hayat deyince burada anlamsız Bir saldırı oluyor , sebebini anlamıyorum.

18,19 yaşındaki kadınların bedenini parayla satmasindan , 3, 4 kişiyi birden idare etmesinden söz ediliyor , normal mi bu ?

Reşit mesit daha çocuk bunlar. Okuyup , mesleğini eline alıp yüksek hayaller peşinden koşacak yastalar.

Bizene , sizene evet peki kime ne ?

Nereye gidecek bu dünya ,bende merak ediyorum.

Beyin kullanılmıyor artık. Başka şeyler peşinde herkes.

Para , gösteriş, kolay yollar, ihanet, kara delik niyetine sosyal medya...

Genellememek lazim eminim herkes öyle degildir. Eskiye göre insanlar cinselligi daha kolay yasar oldu. Bu degisimin bir sürü sebepleri var. Su da bir gercek bati ülkelerinde cinsellik yasamayan garip karsilaniyor. Ben de eski kafa insanim. Ama herkes ne yaparsa yapsin kendi hayatlari. Demokratik bir ülkedeyiz. Benim basimdaki örtüye karisma hakki yoksa kimsenin benim de onun cinsel hayatina cinsel tercihlerine hic birseyine karismaya hakkim yok. Ve asil mesele dönüp kendimize baksak ugrasacak cok yanlislarimiz var.

Bende burdaki yorumları gördükçe şok oldum.konu sahibi nerdeyse linç edilmiş.'sizene' 'namus bekçisimisin' diye hemen yaflanmış.türkçesinden bile vuran olmuş sanki sosyal platformda yazmıyoruzda ilgili makama dilekçe yazıyoruz:) ben sana katılıyorum canım malesef zaman kötü ve evet yeni nesil nereye gidiyor belli değil...saygı duy diyip duranların hiçbiri senin düşüncene saygı duymuyor.

Kesinlikle öyle yapacak işi olmayanlar başkasını bire bin katıp anlatıyor.
Orası bir de köy ve kadın kadına dedikodu ortamıymış. Konudaki ortamı düşünsenize üniversitedeki sınıfın ortamını. Bu kadar şey ulu orta konuşuluyor mu ki? Bütün kızlar böyleyse sınıfta ya Habibe ablalarıyla çok samimiler herrrrr şeylerini anlatıyorlar hem de heepppsi ya da ortalıkta herkesin duyacağı şekilde yaptıkları seksi, aynı anda kaç adamla olduklarını anlatıyorlar.
Böyle bir ortam var mı düşündürücü

Tabi ki uzulmuyorsun... ☺

canim cunku su anda konustugumuz durum tamamen dedikodu,
yani ben inanmiyorum acikcasi bir ogrencinin siniftaki diger tum ogrencilerin cinsel hayatindan haberdar olabilecegine.
o onu demis bu bunu demis, hadi vuralim abaliya...

ben de universitedeyken evini sevgilisi ile paylasan arkadaslarim vardi, onlarin bile cinsellik yasayip yasamadiklarini bilmezdim, merak da etmezdim yani.

Oysaki konu içeriği bambaşka ...
Konu yanlis ifade edilmis olabilir ama basliktan ve icerikten anladigim kadariyla.

Erkek olsun, kadin olsun cinsiyet(ler)e indirgenmemesi gereken bir konu bu. Sorun dejenere olmus , tatmin olamayan mutsuz , ne yaptigini bilmeyen , surekli tuketen ama sorgulamayan bir genclik ve bu gencleri yetistiren anne/babalar...

Ben boyle anlamak istedim sanirim.

Hadi bizler saygısızız , peki bu konuyu buraya açıp bu kızlar hakkında “sadece konuşup “ kaldı ki gözleri ile görmemiş , kendisine anlatılanları bir sürü insanla paylaşınca , bu kızlarımız için ne yapmış oluyor ???

Ben de oyle sanmistim, ne saflik... Baya bir sayfa okudum su yorum gelmis midir diye , helal olsun size
Teşekkür ederim
Asıl dert etmemiz gerekenler bunlar aslinda çocuklar doğuyor ama bakalim yiyecek ekmek içecek su bulabilecekler mi
Plastik pirinçler makarnalar çıkmaya başlamış
Daha ülkenin gelecek yıli değil ayı belli degil siyasete girmeyeyim diye yazamıyorum
Berbat bir eğitim sistemi
18 yaşındaki çocukların sevismesinden çok daha büyük problemlerimiz var ama kimse bunlara görmek istemiyor

Aynen dediğin gibi Habibeeeee
Seni zerre ilgilendirmez.

Gece gece milleti banlatmaya mı geldin Habibeeee

Su istatistigin dogru olmasi sizce mumkun mu?
Bir universitedeki hemen hemen butun kizlar parali ve evli erkeklerle birlikte oluyor,hemen hemen hepsi 3-4 kisiyle sevisiyor vs vs.

Hata yapan insan illa ki vardir. Ama bir universitenin bir bolumunde kizlarin hemen hemen hepsinin bu sekilde olmasi imkansiz. Olayda hem abarti var hem de gereksiz duyar kasmak

Bende böyle anladım.. enazindan benimde gördüğümm bu. Aklinyolubir

Ben cinselliğin artık eskisi gibi takıntı haline getirilmediği için mutlu bile sayılırım.
Tabiki önüne gelenle yatmaktan bahsetmiyorum.
Ama aşılmalı artık bu düşünceler.
Benimde bir kızım var ,büyük konuşmak asla istemem ama ben kızıma en fazla doğruyu yanlışı öğretebilirim.hayat onun hayatı sonuçta.
Bence kafayı fazla yormayın.

Ya önceleri kiz yurtlarının kapısında mart kedisi gibi dolanan barzolar olurdu
Sonra kendi aralarinda konuşuyorlardı ohoo üniversitede kizlar teklif ediyormus
Üniversitede hiç bir kizin bekareti yok
Yok para için beraber oluyorlar falan filan
Beraber olamadığı kiza iftira yani

Bundan 10 sene öncede aynı muhabbet şimdide ayni muhabbet değişen bir sey yok maalesef

Ne guzel soylediniz
Elin adami gelip universiteden kiz araklama ruyalariyla 85 model kus serisi arabayla ciyak ciyak egsoz otturur durur. Yanina yaklasamayacagi kizlara iftira ederlerken iyi masallah. He kizlar da cok merakli kokan corabini koltuk kenarina sıkıstıran, burnundan cikardigi pisligi toparlak yapip atan,killi gobegindeki pamugu cikaran evli erkege.

Tamam dunya bozulmustur,her seye ulasmak artik kolay,uyusturucu,alkol bagimliligi,seksvs. Her sey insanlarin ayagina geliyor artik. Bu gercekleri hepimiz biliyoruz sukur zeka sorunumuz yok. Durduk yerde duyar kasmak anlamsiz. Gencligin tek sorunu seks sanki. Hata yapan cezasini bulur,sonuclarina katlanir. Herkes cocugunu duzgun yetistirsin yeterli. Gece gece “universitede her kiz evli ve de 3-4 sevgili yapiyor” seklinde istatistigin anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…