- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Cidden müge anlida görüyoruz eski nesil ne kadar temizmis
Dünya döndüğü müddetçe kimse hormanlara set cekemiyor konunun ana fikri bu olsun
iste bu size gore oyle. Bence tartismasi gereksiz bir konu çünkü isteyen istedigiyle sevismeye devam edecek. Ya da kimiso evlenmeyi bekleyecek. Yani boyle gelmisss boyle gidecekDünya bir yere gitmiyor teknoloji değişti sadece daha çok duyar olduk eskiden 12-13 yaşındaki kızlar evlendirilip aktiv cinsel hayatı yaşıyorlardı şimdi evlenmeden 18 i en azından bekliyorlar öyle yaşıyorlar dertlendiğiniz şey hastalık kapmaları istenmeyen gebeliklerse çok haklısınız bilinclenmeleri için zorunlu ders getirilmeli değilse eskiden daha kötüydü bunu bilin ayrıca cinselik yaşamak fizyolojik bir olaydır ayıp değildir ve yapınca iki taraftan da bir şey eksilmez kadın kullanılmış erkekte kullanmış olmaz bunun karşılığında para alırsa para veren taraf aptal olur sadece.
Ben de oyle sanmistim, ne saflik... Baya bir sayfa okudum su yorum gelmis midir diye , helal olsun sizeDünya nereye gidiyor konu başlığını görünce küresel ısınma yaklaşan 3 dünya savaşı göçmen sorunlari yaklaşan kitliklardan bahsedilecek zannettim
Ama başka çıktı
Ha konu sahibine su konuda hak veriyorum insanlar bu kadar cok sevismesin en azindan korunarak sevissin dunya her sene doğan milyonlarca insani kaldırmıyor
Konu sahibine sordum cevap vermedi. Bu kadar kişinin cinsel hayatını bütün ayrıntılarıyla Haydar Dümen bile bilmiyor. Ama konu sahibi hepsi böyle diyor. Hepsi dediği bütün sınıf mı bütün fakülte mi? Herkesin çoklu sevgilisini öğrenecek kadar neyin çetelesini tutmuş? Kimse evli erkekle ilişki kuranları normal karşılamaz ama bu konuda tutarsız şey çok hanginiz bu kadar kişinin cinsel hayatını biliyor hem de böyle anormal ilişkilerini? Cinsel terapist değilseniz tabii.
Konunun başında evli erkekler yoktu. İstenen linç gelmeyince araya sıkıştırılmış sanırım.
Kesinlikle öyle yapacak işi olmayanlar başkasını bire bin katıp anlatıyor.ben koyde buyudum,
koca koca kadinlar gencecik kizlari agizlarina dolayip o sunla birlikteymis, bu bundan ayrilmis, oun muhabbetini yaparlardi. hic utanma da yok, gayet boyle kendilerinden emin, en dogruyu onlar biliyor, en namuslu onlar cunku,
sonra da aynen yeni genclik kotu.
bu koca kadinlar gidince babannem de onlarin eskilerini anlatirdi, bu da gencliginde boyle yaptiydi ama simdi unuttu diye
yani bizim koyde maasallah herkesin cetelesi tutuluyordu. Ama nikahi basip kocaya varan kadinlar namusunu temizlemis oluyordu.
bana gore bir baskasinin cinsel hayatini konusmak, hele de bu kisi gencecik biriyse cok ayip ya, gencler elbette hata yapabilirler.
Tabi ki uzulmuyorsun... ☺kızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Cinsel hayat deyince burada anlamsız Bir saldırı oluyor , sebebini anlamıyorum.
18,19 yaşındaki kadınların bedenini parayla satmasindan , 3, 4 kişiyi birden idare etmesinden söz ediliyor , normal mi bu ?
Reşit mesit daha çocuk bunlar. Okuyup , mesleğini eline alıp yüksek hayaller peşinden koşacak yastalar.
Bizene , sizene evet peki kime ne ?
Nereye gidecek bu dünya ,bende merak ediyorum.
Beyin kullanılmıyor artık. Başka şeyler peşinde herkes.
Para , gösteriş, kolay yollar, ihanet, kara delik niyetine sosyal medya...
Konu yanlis ifade edilmis olabilir ama basliktan ve icerikten anladigim kadariyla.Oysaki konu içeriği bambaşka ...
Hadi bizler saygısızız , peki bu konuyu buraya açıp bu kızlar hakkında “sadece konuşup “ kaldı ki gözleri ile görmemiş , kendisine anlatılanları bir sürü insanla paylaşınca , bu kızlarımız için ne yapmış oluyor ???Bende burdaki yorumları gördükçe şok oldum.konu sahibi nerdeyse linç edilmiş.'sizene' 'namus bekçisimisin' diye hemen yaflanmış.türkçesinden bile vuran olmuş sanki sosyal platformda yazmıyoruzda ilgili makama dilekçe yazıyoruz:) ben sana katılıyorum canım malesef zaman kötü ve evet yeni nesil nereye gidiyor belli değil...saygı duy diyip duranların hiçbiri senin düşüncene saygı duymuyor.
Teşekkür ederimBen de oyle sanmistim, ne saflik... Baya bir sayfa okudum su yorum gelmis midir diye , helal olsun size
Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlarada
Su istatistigin dogru olmasi sizce mumkun mu?Cinsel hayat deyince burada anlamsız Bir saldırı oluyor , sebebini anlamıyorum.
18,19 yaşındaki kadınların bedenini parayla satmasindan , 3, 4 kişiyi birden idare etmesinden söz ediliyor , normal mi bu ?
Reşit mesit daha çocuk bunlar. Okuyup , mesleğini eline alıp yüksek hayaller peşinden koşacak yastalar.
Bizene , sizene evet peki kime ne ?
Nereye gidecek bu dünya ,bende merak ediyorum.
Beyin kullanılmıyor artık. Başka şeyler peşinde herkes.
Para , gösteriş, kolay yollar, ihanet, kara delik niyetine sosyal medya...
Bizde bundan bahsediyoruz.. zerre ilgilendirmez demek “banane” demektir .. ama biz bir şeyler anlatmaya çalıştıkça bizler “bananeci” olduk !Aynen dediğin gibi Habibeeeee
Seni zerre ilgilendirmez.
Gece gece milleti banlatmaya mı geldin Habibeeee
Konu yanlis ifade edilmis olabilir ama basliktan ve icerikten anladigim kadariyla.
Erkek olsun, kadin olsun cinsiyet(ler)e indirgenmemesi gereken bir konu bu. Sorun dejenere olmus , tatmin olamayan mutsuz , ne yaptigini bilmeyen , surekli tuketen ama sorgulamayan bir genclik ve bu gencleri yetistiren anne/babalar...
Ben boyle anlamak istedim sanirim.
Ya önceleri kiz yurtlarının kapısında mart kedisi gibi dolanan barzolar olurduSu istatistigin dogru olmasi sizce mumkun mu?
Bir universitedeki hemen hemen butun kizlar parali ve evli erkeklerle birlikte oluyor,hemen hemen hepsi 3-4 kisiyle sevisiyor vs vs.
Hata yapan insan illa ki vardir. Ama bir universitenin bir bolumunde kizlarin hemen hemen hepsinin bu sekilde olmasi imkansiz. Olayda hem abarti var hem de gereksiz duyar kasmak
Ne guzel soyledinizYa senelerce kiz yurtlarının kapısında mart kedisi gibi dolanan barzolar olurdu
Sonra kendi aralarinda konuşuyorlardı ohoo üniversitede kizlar teklif ediyormus
Üniversitede hiç bir kizin bekareti yok
Yok para için beraber oluyorlar falan filan
Beraber olamadığı kiza iftira yani
Bundan 10 sene öncede aynı muhabbet şimdide ayni muhabbet değişen bir sey yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?