Dünya nereye gidiyor ?

Konu sahibi kimseyi haberdar etmiyor ama

Yaaa tovbe tıvbe ben ne sormusum siz ne diyorsunuz tabiki endiselenelim o konu kanayan yaramız zaten ulkenin hali ne yazıkki banane insanlarn brlkteliginden yoksa

Burada kadın kadına olduğumuza göre teşhir edecek kimse Yok :)

+++

Gercekden saolun gercekten konu kelimeleri yutmama kadar uzadı millet neyin derdinde biz neyin ne denirki
Polemik yaratmak için yazmadım. Ama duramadim..Söylemek istediğinizin ne olduğunu hem anlıyorum, hem aynı görüşteyim. Boşverin polemige girmeyin bence muneyi çağırın konu kapatılsın..

Ben merak ettim nasıl öğrendiniz?
Hepsi yapıyor 3-4 kişiyle birlikteler demişsiniz.
Hepsi dediğiniz kaç kişi?
Bu kadar kişinin üçlü dörtlü ilişkilerini nereden öğrendiniz?
Hepsi diye kimi genelliyorsunuz?
Sevgililerinin evli olduğunu, aynı anda çok kişiyi idare ettiklerini nasıl öğrendiniz ya da duydunuz?
Gerçekten merak ettim bu kadar kişinin seks hayatını bilmek tuhaf geldi.

O anlama gelmez evet
Buraya yazılan hersey sonuçta burada çözüm de bulmuyor DEĞİL mi?
Bulmuyor illa ki. Ama bu "kaynim borc istedi,napayim", "kocam calismama izin vermiyor,napayim" , "15 aylik oglumu memeden ayiramiyorum" gibi bir konu degil ki? Universite okuyan kizlar evli erkekle birlikteymis, hem de cogu oyleymis. Belli bir kesimi zan altinda birakmak bu. Hepimiz universite okuduk,34 yasindayim. Su anda universite okuyan bir manevi kizim var. Asla duymadim boyle seyler. Varsa da bu hatayi yapan kac kisidir yani?

Yaaa tovbe tıvbe ben ne sormusum siz ne diyorsunuz tabiki endiselenelim o konu kanayan yaramız zaten ulkenin hali ne yazıkki banane insanlarn brlkteliginden yoksa

işte bende onu diyorum.. burada "vah vah gençlik nereye gidiyor, puh reziller deyip" nasıl mükemmel, mutaassıp olduğumuzu birbirimize söyleyip rahatlamaktan başka şeyler var dert edilecek.. daha önemli şeyler.. çocuğunuzun çevreden etkilenip evli bir erkekle birlikte olabilme ihtimalinden daha kuvvetli bir manyak tarafından tacize uğraması.. elinize daha büyük bir problem veriyorum yani..

3 ,4 kişi mi şok oldum

Benim cocuklarim var biri 15 diğeri 19 yaşında.. ve yanlış kişilerle birlikte olmazlar bundan asla şüphe bile etmem..neden mi?Çünkü ben onlara bir anne olarak vermem gereken herşeyi verdim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilirler
Çevre dediğiniz faktör elbette etkili ama temelde o çocuklar belli bazı erdemleri edindiyse etki altında kalmazlar.
Çözüm de bana göre bu iste..tuh vah demek yerine..

Burada kadın kadına olduğumuza göre teşhir edecek kimse Yok :)
Sanirim tum kullanici iplerine bir sekilde ulasip cinsiyet tespiti yaptiniz? Neyse sonraki yorumlarinizi da okudum ortak noktada bulusmamiz mumkun degil sizinle, iyi geceler size.

Ne guzel bir annesin sen

Bu arada tamam banane demiyorum napalım kafaları pırıl pırıl arkadaşlarımız kınayalım mı taşlayalım mı mahalle baskısı mı uygulayalım?
Yalnız ben en çok şaşırtan; habire namus elden gidiyor diye hayıflanan tiplerin eski zamanlarda hatta bazı ülkelerde hala normal kabul edilen ensest, çok eşlilik, harem anlayışı, 10-15 yaşlarda gerçekleşen evlilikler, soylu ailelerde eski çağlardan beri normal görülen metres anlayışı vb konular için gıkını çıkarmayıp habire yeni nesile saydırmaları.

2 üniversite mezunu olacaksınız yakında.
Bence diliniz için endişelenin,boşverin milleti.
Türkçe'ye de yazık.
+111111
Hayretler içinde kalıyorum hiç mi günlük hayat içinde bile olsa gözleriniz ünsüz sertleşmesine, bağlaçların yazılmasına takılmıyor?
2 üniversiteye gelene kadar hiç Türkçe dersi görmediniz mi ? Dersi dinlemeseniz bile yıllardır kulak aşinalığı olur insanda. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Herkesin popisi kendine diye meshut bir laf vardi. Benim inancima gore ve hayat tarzima gore bu yanlis bir sey.. Ama kimisine gore de cok dogaldir. Tartismak anlamsiz.. Gençler iliski yasarlar kimisi cinsellige tasir kimisi tasimaz. Buna dur durak demenin mumkunu olmadigi gibi anlami da yoktur. Tek dusuncem hastalik kapilmamasi.. Bircok partneri olan kadinlar malesef ki hastalik kapabiliyor... Keske boyle olmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…