- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Konu sahibi kimseyi haberdar etmiyor amaBu bahsettikleriniz hak Mİ?
Sizin çocuğunuz olsa , farklı yollara başvursa
Yanlıs kişilerle beraber olsa ,
Haberdar olmak istemez miydiniz
Yoksa onun hayatı bana ne mi derdiniz ?
Tabiki iyi bir geleceği için ben elimden geleni yapacağım ancak çevre denilen etkisi azımsanamayacak kadar fazla da bir faktör var
Yaaa tovbe tıvbe ben ne sormusum siz ne diyorsunuz tabiki endiselenelim o konu kanayan yaramız zaten ulkenin hali ne yazıkki banane insanlarn brlkteliginden yoksakendi rızasıyla kimin ne yaptığını bırakın da, küçücük çocukları taciz eden sapıklar neden ön kapıdan yakalanıp arka kapıdan salınıyor onu dert edin.. gerçi o dünyadan ziyade ülkenin sorunu, düşünmek kimsenin işine gelmiyor nedense!
Burada kadın kadına olduğumuza göre teşhir edecek kimse Yok :)Gercek olduğunu dusunerek yazmadim zaten merak etmeyin o kadar aptal degilim. Sadece "teshirciler modern oldu" gibi abuk bi yorum yazip profilinizde boyle bi fotograf kullanmaniz cok ironik geldi. Aktif kullandiginiz bi sosyal platformda kullandiginiz fotografta sizin deyiminizle bi "teshirci" var, demek ki o kadar da rahatsiz degilsiniz :)
Sizin derdiniz genc kizlarin sevismesiGercekden saolun gercekten konu kelimeleri yutmama kadar uzadı millet neyin derdinde biz neyin ne denirki
+++Bende 27 yaşımdayım ve 3. Sınıfım üniversitede inanın hiç bu tarz muhabbetlere kulak misafiri dahı olmadım ben. Hatta benı abla olarak gördükleri için sanırım yanımda erkek arkadaş muhabbeti dahi olmaz. Siz nasıl bu kadar ayrıntıya tanık oldunuz ki ne gerek var okulunuza gidin gelin kendi hayatınızla ilgilenin sonuçta ne olursa olsun bu kişinin tercihidir. Saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.
Polemik yaratmak için yazmadım. Ama duramadim..Söylemek istediğinizin ne olduğunu hem anlıyorum, hem aynı görüşteyim. Boşverin polemige girmeyin bence muneyi çağırın konu kapatılsın..Gercekden saolun gercekten konu kelimeleri yutmama kadar uzadı millet neyin derdinde biz neyin ne denirki
Burada pek cok erkek uye var , ayrica konular uye olmayanlara da acik , yani tonlarca erkek okuyor ve goruyor profil fotograflarini vs vs vsBurada kadın kadına olduğumuza göre teşhir edecek kimse Yok :)
Bulmuyor illa ki. Ama bu "kaynim borc istedi,napayim", "kocam calismama izin vermiyor,napayim" , "15 aylik oglumu memeden ayiramiyorum" gibi bir konu degil ki? Universite okuyan kizlar evli erkekle birlikteymis, hem de cogu oyleymis. Belli bir kesimi zan altinda birakmak bu. Hepimiz universite okuduk,34 yasindayim. Su anda universite okuyan bir manevi kizim var. Asla duymadim boyle seyler. Varsa da bu hatayi yapan kac kisidir yani?O anlama gelmez evet
Buraya yazılan hersey sonuçta burada çözüm de bulmuyor DEĞİL mi?
Bencede saolunPolemik yaratmak için yazmadım. Ama duramadim..Söylemek istediğinizin ne olduğunu hem anlıyorum, hem aynı görüşteyim. Boşverin polemige girmeyin bence muneyi çağırın konu kapatılsın..
Yaaa tovbe tıvbe ben ne sormusum siz ne diyorsunuz tabiki endiselenelim o konu kanayan yaramız zaten ulkenin hali ne yazıkki banane insanlarn brlkteliginden yoksa
3 ,4 kişi mi şok oldumkızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Benim cocuklarim var biri 15 diğeri 19 yaşında.. ve yanlış kişilerle birlikte olmazlar bundan asla şüphe bile etmem..neden mi?Çünkü ben onlara bir anne olarak vermem gereken herşeyi verdim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilirlerBu bahsettikleriniz hak Mİ?
Sizin çocuğunuz olsa , farklı yollara başvursa
Yanlıs kişilerle beraber olsa ,
Haberdar olmak istemez miydiniz
Yoksa onun hayatı bana ne mi derdiniz ?
Tabiki iyi bir geleceği için ben elimden geleni yapacağım ancak çevre denilen etkisi azımsanamayacak kadar fazla da bir faktör var
Sanirim tum kullanici iplerine bir sekilde ulasip cinsiyet tespiti yaptiniz? Neyse sonraki yorumlarinizi da okudum ortak noktada bulusmamiz mumkun degil sizinle, iyi geceler size.Burada kadın kadına olduğumuza göre teşhir edecek kimse Yok :)
Benim cocuklarim var biri 15 diğeri 19 yaşında.. ve yanlış kişilerle birlikte olmazlar bundan asla şüphe bile etmem..neden mi?Çünkü ben onlara bir anne olarak vermem gereken herşeyi verdim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilirler
Çevre dediğiniz faktör elbette etkili ama temelde o çocuklar belli bazı erdemleri edindiyse etki altında kalmazlar.
Çözüm de bana göre bu iste..tuh vah demek yerine..
Yalnız ben en çok şaşırtan; habire namus elden gidiyor diye hayıflanan tiplerin eski zamanlarda hatta bazı ülkelerde hala normal kabul edilen ensest, çok eşlilik, harem anlayışı, 10-15 yaşlarda gerçekleşen evlilikler, soylu ailelerde eski çağlardan beri normal görülen metres anlayışı vb konular için gıkını çıkarmayıp habire yeni nesile saydırmaları.Bu arada tamam banane demiyorum napalım kafaları pırıl pırıl arkadaşlarımızkınayalım mı taşlayalım mı mahalle baskısı mı uygulayalım?
+1111112 üniversite mezunu olacaksınız yakında.
Bence diliniz için endişelenin,boşverin milleti.
Türkçe'ye de yazık.
Canım teşekkür ederim.Sansli bir anneyim.)Ne guzel bir annesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?