Dünya nereye gidiyor ?

+1

Konu nereye gidiyor ?

niye bende yeni nesilden şikayetçiyim. hanım teyze modunda takılmasınlar bir zahmet. kendilerini ifade etmeyi öğrensinler. onun bunun uçkurunu dert etmesinler.

Şöyleki ifade etmek istediğinizi yalnis kelimedir anlattığınız için azcik linç olmuş size karşı .

Benim dayım baldızıyla dost hayatı yaşarken, karısına destek olup onu savunmuştum ne yazıkki sonrasında haksız duruma düştüm konu ile alakası yok ama bu yaşadığım olaydan sonra dedimki ; amaaağğn alan razı veren razı kimeneee sananeee bananeee .
O bahsettiğiniz hayatlarını yaşayan arkadslar teker teker bekaretimi kaybettim pişmanım başlıklarıyla buraya dökülür. Tabiki olmasını istediğimiz bu değil herkesin kendi hayatı ve seçimi, evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ,menfaat ilişkisine karşıyım

Siz şanslısınız
Bazen o kadar iyi aileler oluyor Kİ
O cocuk sen ne yaparsan yap
Nasıl. Eğitim verirsen ver kendi karakteri ile olgunlaşıyor
O kadar düzgün ailelerin bazı çocuklarına bakıyorum işsiz güçsüz , saygısız Ailesi bile çocuğundan neredeyse utanacak yani.

Bu tarz çocukların bir de böyle saçmasapan cevresi olduğunu düşünün
Tamamen fiyasko

Kuzenim eczacı
Hergün cocuk düşürmek için ilaç almaya gelen küçücük kızlar oluyormus

Ne kadar üzücü DEĞİL mi ....

Cok tepki gelmis arkadasa ama hic haklilik payi yok degil bana gore.bir insan 3 -4 kisiyle birden cinsel hayat yaşıyorsa bunun nesi normal bence bu insan yanlis seyler yaşıyor.ya da bir insanla sevdigi icin degil de sirf maddi beklenti sebebiyle beraber olmak bence gurursuzluk.hem erkek hem kadin icin bu onursuz bir durum bana gore .18-19 yas tam asik olma yasi.bu yasta birine asik olursun o yuzden beraber olursun bence.veya vakit gecirmekten hoslanirsin beraber olursun her neyse.ama 3-4 kisiyle birden beraber olmak saglikli birsey mi.
konu sahibi sanirim bunlari gorunce dunyanin cok degistigini gorup , cocugu oldugunda onun da bu dunyada nasil bir hayat yasayacagindan endise duymus.gerci olayin bu kismi bana da gereksiz geldi.cocugunuzu duzgun yetistirirsiniz.cok endise etmeyin simdiden .

İhanetler çoğaldı yeni nesil bozuldu eskiden evlilik böyle değildi vs. deniyor
Eski zamana bakıyorsun padişahın isterse yüzlerce cariyesi olabiliyor
İki eşlilik kumalik çoğu yerde normal görüluyormus
Hatta ve hatta odalik eğreti gelin gibi rezil kavramlarimiz var
Bundan 30 sene öncesine kadar 14 yaşında kizin evlenmesi çok normal görülüyor ama sorsan yeni nesil daha kötü

25 ne oluyor genc değil mi
Ya Allah aşkına birakin baskalarinin hayatlarini artik.
Yok evlilerle yasiyorlarmis he sana gelip söylüyorlar zaten habibecigim ben evli erkek ayarttim diye.
Konuda da yoktu tepki gelmeyince adamlar evli oldu.
Bana bu gencler konularından asiri igreti geliyor artik.
Baska derdimiz yok ulkecek zaten.
Sen imza atar sevisirsin başkası atmaz sevisir.

Öneri yok birsey yok. Tamam hepsi çöp onlarin.
Siz rahat olun.

Kimse bu duruma normal demedi .. konu sahibi istediği tarz yorumlar alamayınca “herkes banane diyor , normal diyor “ moduna çevirdi .. kimse kadınlarımızın , kızlarımızın kendini ezdirmesini , kullandırmasını , heba olmasını , 3-4 kişilik ilişkileri vb . Normal karşılamıyor ! “Sanane” demek de yapabileceği bir şey olmadığı için deniliyor .. ha ne yapabilir kendi evladını iyi yetiştirir.. karşısındaki kızlarımızla “yapmayın” diye konuştukça çok”sanane” cevabı almıştır , alacaktır ..

Dünya nereye gidiyor konu başlığını görünce küresel ısınma yaklaşan 3 dünya savaşı göçmen sorunlari yaklaşan kitliklardan bahsedilecek zannettim
Ama başka çıktı

Ha konu sahibine su konuda hak veriyorum insanlar bu kadar cok sevismesin en azindan korunarak sevissin dunya her sene doğan milyonlarca insani kaldırmıyor

Konu sahibine sordum cevap vermedi. Bu kadar kişinin cinsel hayatını bütün ayrıntılarıyla Haydar Dümen bile bilmiyor. Ama konu sahibi hepsi böyle diyor. Hepsi dediği bütün sınıf mı bütün fakülte mi? Herkesin çoklu sevgilisini öğrenecek kadar neyin çetelesini tutmuş? Kimse evli erkekle ilişki kuranları normal karşılamaz ama bu konuda tutarsız şey çok hanginiz bu kadar kişinin cinsel hayatını biliyor hem de böyle anormal ilişkilerini? Cinsel terapist değilseniz tabii.
Konunun başında evli erkekler yoktu. İstenen linç gelmeyince araya sıkıştırılmış sanırım.

Eskiden de aynı şeyler varmış görüyoruz tv lere çıkıyor birileri babam kim annem kim diye... Eskiler hep bize suç buluyor ama onlar da az değillermis görüyoruz
Cidden müge anlida görüyoruz eski nesil ne kadar temizmis
Dünya döndüğü müddetçe kimse hormanlara set cekemiyor konunun ana fikri bu olsun

Dünya bir yere gitmiyor teknoloji değişti sadece daha çok duyar olduk eskiden 12-13 yaşındaki kızlar evlendirilip aktiv cinsel hayatı yaşıyorlardı şimdi evlenmeden 18 i en azından bekliyorlar öyle yaşıyorlar dertlendiğiniz şey hastalık kapmaları istenmeyen gebeliklerse çok haklısınız bilinclenmeleri için zorunlu ders getirilmeli değilse eskiden daha kötüydü bunu bilin ayrıca cinselik yaşamak fizyolojik bir olaydır ayıp değildir ve yapınca iki taraftan da bir şey eksilmez kadın kullanılmış erkekte kullanmış olmaz bunun karşılığında para alırsa para veren taraf aptal olur sadece.

Peki buna çözüm buldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…