- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
+1Aslında yorum yapmak istemiyorum ama duramadım.
Burda yorum yapan kadınlar eminimki konu sahibi gibi düşünüp endişeleneceklerdir ama başka pencereden bakmayı seçiyorlar...
Konu bana göre başkalarının hayatlarıni kurcalamaktan ziyade, kötüye giden eğitim sistemi, ailelerin çocuklarının ne yaptığından bi haber oluşu ve ortamın iyiiiice bozulduğu..
Gerçekten çirkinleşti gençlik. Kabul etmek lazım.
Çocuklarla aktiviteler yapıyorum..
11 yaşını geçen çocuklar,
Telefona bağımlı
Gelecek endişesi yaşamayan
5yil sonra nerde olmak istersin diye sorulsa cevap veremeyecek kadar içe dönük anı yaşayan bir nesil...
Eğitim sisteminin bomboşluğu yüzünden,üniversite seçimi veya okudugu bölüm sayesinde kariyer imkanın olmadığını hepsi biliyor zaten...
Akılları 5 karış havada. Ne kaygıları nede umutları var.
.
.
11-12 yaşına kadar terbiye aldı aldı.. karakteri oluşmamış, ne istediğini bilmeyen, hedefi olmayan bir nesil yetişmekte... kabul etsenizde etmesenizde ortalığı b*k götürüyo..
En guzeli kapatılması...+1
Konu nereye gidiyor ?
Yalnız ben en çok şaşırtan; habire namus elden gidiyor diye hayıflanan tiplerin eski zamanlarda hatta bazı ülkelerde hala normal kabul edilen ensest, çok eşlilik, harem anlayışı, 10-15 yaşlarda gerçekleşen evlilikler, soylu ailelerde eski çağlardan beri normal görülen metres anlayışı vb konular için gıkını çıkarmayıp habire yeni nesile saydırmaları.
+111111niye bende yeni nesilden şikayetçiyim. hanım teyze modunda takılmasınlar bir zahmet. kendilerini ifade etmeyi öğrensinler. onun bunun uçkurunu dert etmesinler.
Siz şanslısınızBenim cocuklarim var biri 15 diğeri 19 yaşında.. ve yanlış kişilerle birlikte olmazlar bundan asla şüphe bile etmem..neden mi?Çünkü ben onlara bir anne olarak vermem gereken herşeyi verdim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilirler
Çevre dediğiniz faktör elbette etkili ama temelde o çocuklar belli bazı erdemleri edindiyse etki altında kalmazlar.
Çözüm de bana göre bu iste..tuh vah demek yerine..
Kuzenim eczacıŞöyleki ifade etmek istediğinizi yalnis kelimedir anlattığınız için azcik linç olmuş size karşı .
Benim dayım baldızıyla dost hayatı yaşarken, karısına destek olup onu savunmuştum ne yazıkki sonrasında haksız duruma düştüm konu ile alakası yok ama bu yaşadığım olaydan sonra dedimki ; amaaağğn alan razı veren razı kimeneee sananeee bananeee .
O bahsettiğiniz hayatlarını yaşayan arkadslar teker teker bekaretimi kaybettim pişmanım başlıklarıyla buraya dökülür. Tabiki olmasını istediğimiz bu değil herkesin kendi hayatı ve seçimi, evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ,menfaat ilişkisine karşıyım
İhanetler çoğaldı yeni nesil bozuldu eskiden evlilik böyle değildi vs. deniyorYalnız ben en çok şaşırtan; habire namus elden gidiyor diye hayıflanan tiplerin eski zamanlarda hatta bazı ülkelerde hala normal kabul edilen ensest, çok eşlilik, harem anlayışı, 10-15 yaşlarda gerçekleşen evlilikler, soylu ailelerde eski çağlardan beri normal görülen metres anlayışı vb konular için gıkını çıkarmayıp habire yeni nesile saydırmaları.
Konu "Savasma sevis " ekseninde donuyor.Klasik KK. Kapatilsin tabi ki.En guzeli kapatılması...
Oysaki konu içeriği bambaşka ...Konu "Savasma sevis " ekseninde donuyor.Klasik KK. Kapatilsin tabi ki.
Kimse bu duruma normal demedi .. konu sahibi istediği tarz yorumlar alamayınca “herkes banane diyor , normal diyor “ moduna çevirdi .. kimse kadınlarımızın , kızlarımızın kendini ezdirmesini , kullandırmasını , heba olmasını , 3-4 kişilik ilişkileri vb . Normal karşılamıyor ! “Sanane” demek de yapabileceği bir şey olmadığı için deniliyor .. ha ne yapabilir kendi evladını iyi yetiştirir.. karşısındaki kızlarımızla “yapmayın” diye konuştukça çok”sanane” cevabı almıştır , alacaktır ..Cok tepki gelmis arkadasa ama hic haklilik payi yok degil bana gore.bir insan 3 -4 kisiyle birden cinsel hayat yaşıyorsa bunun nesi normal bence bu insan yanlis seyler yaşıyor.ya da bir insanla sevdigi icin degil de sirf maddi beklenti sebebiyle beraber olmak bence gurursuzluk.hem erkek hem kadin icin bu onursuz bir durum bana gore .18-19 yas tam asik olma yasi.bu yasta birine asik olursun o yuzden beraber olursun bence.veya vakit gecirmekten hoslanirsin beraber olursun her neyse.ama 3-4 kisiyle birden beraber olmak saglikli birsey mi.
konu sahibi sanirim bunlari gorunce dunyanin cok degistigini gorup , cocugu oldugunda onun da bu dunyada nasil bir hayat yasayacagindan endise duymus.gerci olayin bu kismi bana da gereksiz geldi.cocugunuzu duzgun yetistirirsiniz.cok endise etmeyin simdiden .
Dünya nereye gidiyor konu başlığını görünce küresel ısınma yaklaşan 3 dünya savaşı göçmen sorunlari yaklaşan kitliklardan bahsedilecek zannettimkızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Ben merak ettim nasıl öğrendiniz?
Hepsi yapıyor 3-4 kişiyle birlikteler demişsiniz.
Hepsi dediğiniz kaç kişi?
Bu kadar kişinin üçlü dörtlü ilişkilerini nereden öğrendiniz?
Hepsi diye kimi genelliyorsunuz?
Sevgililerinin evli olduğunu, aynı anda çok kişiyi idare ettiklerini nasıl öğrendiniz ya da duydunuz?
Gerçekten merak ettim bu kadar kişinin seks hayatını bilmek tuhaf geldi.
Cidden müge anlida görüyoruz eski nesil ne kadar temizmisEskiden de aynı şeyler varmış görüyoruz tv lere çıkıyor birileri babam kim annem kim diye... Eskiler hep bize suç buluyor ama onlar da az değillermis görüyoruz
Peki buna çözüm buldunuz mu?Siz şanslısınız
Bazen o kadar iyi aileler oluyor Kİ
O cocuk sen ne yaparsan yap
Nasıl. Eğitim verirsen ver kendi karakteri ile olgunlaşıyor
O kadar düzgün ailelerin bazı çocuklarına bakıyorum işsiz güçsüz , saygısız Ailesi bile çocuğundan neredeyse utanacak yani.
Bu tarz çocukların bir de böyle saçmasapan cevresi olduğunu düşünün
Tamamen fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?