- Konu Sahibi Pinki-dream
-
kızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Aynısından bahsediyoruz ..Ülkedeki bütün yanlışlara hepimiz aynı hassasiyetle yaklaşabiliriz umarım. Konu sahibinin bahsettiği kişi benim arkadaşım olsa sadece yanlış olduğunu dile getirebilirim hayatına müdahale edememki. Karar yine kendisinin. Bana uymuyorsa arkadaşlık kurmam mesafe koyarım tek yapabileceğim bu olur. Herkes kendi kaderini kendi şekillendirir kendi seçtiği yoldan yürür..
Kimse at gözlüğü takmıyor .. elinde 24 saat interneti olan , üniversite okuyan insanlar için ne yapabilirsin ? Kaldı ki her üniversite öğrencisinin 3-4 tane evli sevgilisi varsa , herkesin kocası aldatıyor demek oluyor o şehirde !Bu konu hakkında o kadar söylenecek söz var ki ama tutuyorum kendimi
Birilerine bunun yanlış olduğunu söylediğinde kötü olan sen olursun daima
Böyle şeylerin günah yanlış ayip vs kavramlardan ziyade saglik acisindan ne kadar zararli ilerde ne gibi hastalıklar bekliyor az çok belli ama herkes takmış bi at gözlüğü
Bende bazen üzülüyorum ama boşverin her koyun kendi bacağından asilir
Bakın konu sahibi yalan söylüyorsa abartıyorsa uyduruyorsa bu konu sahibinin sorunu. Biz burda bahsettiği türden kişilerle ilgili yorum yapıyoruz. Böyleleri yok mu? Var. Siz şimdi aldınız konuyu başka bir yere götürdünüz.Sizce mümkün mü sınıfta ki hemen hemen herkesin 3-4 tane evli sevgilisinin olması.Dini nikah olmadan ilişkinin yanlış olduğundan bahsedilmiş bence o sınıftaki kızları bu şekilde birşeyle yargılamak daha günah!
Evet aynen.Aynısından bahsediyoruz ..
Sadece yapma diyebilirsin o da belki sana “sanane” der .. yapabileceğin bir şey yoksa o zaman sadece yapabileceğin “benim evladımda böyle şeyler yaşamasın diyip yetiştirmek , eşinin böyle bir yanlışa düşmemesini sağlamak” olur ..
İşte bu yüzden konu sahibine “sanane” deniliyor .. çünkü herkes kendi günahından , kendi sevabından , kendi doğrusundan , kendi yanlışından sorumlu ! Ne kadar evli erkekle birlikte olmak çok yanlış bir davranışsa , gözünle görmediğin kişilerle ilgili “erkekleri soyma, kullanma derdindeler” diyerek burda haklarında konuşmak da çok yanlış !Evet aynen.
Buradaki yorumların aynısını söylüyorsunuz .. herkes istediğini yapsın diyerek ... o zaman bu durum size göre de “normal” demek ki !
İyi de kendileri anlatıyormuş zaten beraberliklerini. Konuşulmasından yada eleştirilmekten utanan zaten özelini paylaşmaz. Onlara göre normal. Burdaki bir çok insana göre normal olduğu gibi! Ben de sizin gibi ünlem koyup konunun önemini vurgulayayım bari :)İşte bu yüzden konu sahibine “sanane” deniliyor .. çünkü herkes kendi günahından , kendi sevabından , kendi doğrusundan , kendi yanlışından sorumlu ! Ne kadar evli erkekle birlikte olmak çok yanlış bir davranışsa , gözünle görmediğin kişilerle ilgili “erkekleri soyma, kullanma derdindeler” ler diyerek burda haklarında konuşmak da çok yanlış !
Elindeki imkanları kötüye kullananlara ne diyebiliriz ki evet haklısın canimKimse at gözlüğü takmıyor .. elinde 24 saat interneti olan , üniversite okuyan insanlar için ne yapabilirsin ? Kaldı ki her üniversite öğrencisinin 3-4 tane evli sevgilisi varsa , herkesin kocası aldatıyor demek oluyor o şehirde !
Sadece merak ettiğim için soruyorum, çocuk tacizcisi olup da, serbest kalan kim acaba?!kendi rızasıyla kimin ne yaptığını bırakın da, küçücük çocukları taciz eden sapıklar neden ön kapıdan yakalanıp arka kapıdan salınıyor onu dert edin.. gerçi o dünyadan ziyade ülkenin sorunu, düşünmek kimsenin işine gelmiyor nedense!
Konuşamamak veya yazamamak, çok da önemli degil. Sonuçta bunları telafisi olur diye düşünüyorum.Buna en güzel örnek olarak da, kendimi görüyorum.İlkokul mezunu biri iken,şuanda kendimi geliştirme aşamasın da,çok yok katettiğimi düşünüyorum. AMA Ahlak elden gider ise, o toplum yok olmaya mahkumdur! ''AHLAKSIZLIĞIN'' Telafisi yoktur! Ahlak elden gider ise şayet, geri dönüşü asla mümkün olmaz!Sizin derdiniz genc kizlarin sevismesi
Ben 40 yasindayim , benim derdim de 25 yasindaki genc kadinlarin ana dilimizi konusamamasi ve yazamamasi
Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz geçerleri geciyorYa gençler deseniz size katılırdım da niye hep kızlar, kızlar, kızlar... Bırakın artık şu cinsiyetçiliği lütfen, böyle ayrım yaptıkça siz yeni nesil, erkekler cinselliği hep kendilerine hak, kadınlara yasak olarak görmeye, kendileriyle birlikte olan kızları da namussuz gözüyle görmeye, edepsiz sıfatlarla tanımlamaya devam ediyor ve edecekler. Ben de bunun için endişeleniyorum.
Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyorYa gençler deseniz size katılırdım da niye hep kızlar, kızlar, kızlar... Bırakın artık şu cinsiyetçiliği lütfen, böyle ayrım yaptıkça siz yeni nesil, erkekler cinselliği hep kendilerine hak, kadınlara yasak olarak görmeye, kendileriyle birlikte olan kızları da namussuz gözüyle görmeye, edepsiz sıfatlarla tanımlamaya devam ediyor ve edecekler. Ben de bunun için endişeleniyorum.
Sadece merak ettiğim için soruyorum, çocuk tacizcisi olup da, serbest kalan kim acaba?!
Konuşamamak veya yazamamak, çok da önemli degil. Sonuçta bunları telafisi olur diye düşünüyorum.Buna en güzel örnek olarak da, kendimi görüyorum.İlkokul mezunu biri iken,şuanda kendimi geliştirme aşamasın da,çok yok katettiğimi düşünüyorum. AMA Ahlak elden gider ise, o toplum yok olmaya mahkumdur! ''AHLAKSIZLIĞIN'' Telafisi yoktur! Ahlak elden gider ise şayet, geri dönüşü asla mümkün olmaz!
Bir Derdim Var formun da, bir çok örneğine şaid olduk nitekim. Bir çok evliliklerin,kadının veya erkeğin geçmiş de, yaptığı hatalardan dolayı,sallantıya girdiğini okuduk!
Banane diyenlere sormak istiyorum ''Komşunuzda bir yangın var iken,sizler ''Banane''Diyerek,o yangına müdahale etmeyecek misiniz?!''
Ben,Asla Banane diyecek kadar duyarsız olmadım olamamda! Bu her konuda böyledir!
Askeriyenin duvarı ''Apo,yaşasın kürdistan''yazan gençlere, sokak tenha ve ıssız olmasına ragmen, Banane deme gafletinde bulunup da, duyarsız kalamadım mesela. Gençlere yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim. Meğer ise, o gençler ellerindeki taş ile, duvardaki yazıyı silmeye çalışıyormuş.
Bana değmeyen yılan bin yaşasın diyerekten,komşumun ugradığı kötülüğe duyarsız kalamadım hiç bir zaman.Bugün onun başına,yarın benim başıma gelir düşüncesiyle, hiç bir zaman haksızlık karşısında Susmadım Elhamdülillah! Bugün,bana değmeyen yılan bin yaşasın dediğiniz ve duyarsız ve sesiz kaldığınız o yılan,yarın döner sizi sokar Unutmayın!!
Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyor
İnsan Yalandan onla bunla birlikteyim parasını yiyorum yatıp kalkıyorum der mi yahu? Diyorsa ağır psikolojik sorunları var demektir. Siz konuyu saçmasapan bir yere götürüyorsunuz bence.Konu sahibi yalan söylüyorsa bu onun bileceği iş demiştiniz başka bir yorumunuzda , belki de o genç kızlarda yalan söylüyor ve de abartıyor , bu da onların bileceği iş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?