Dünya nereye gidiyor ?

Senin çevren bi acayip. Kızların 3-4 kişiyle cinsel hayatı var... yıllardır üniversitelerin içindeyim böyle şeyler görmedim

Aynısından bahsediyoruz ..
Sadece yapma diyebilirsin o da belki sana “sanane” der .. yapabileceğin bir şey yoksa o zaman sadece yapabileceğin “benim evladımda böyle şeyler yaşamasın diyip yetiştirmek , eşinin böyle bir yanlışa düşmemesini sağlamak” olur ..

Ahlak ve namus kavramlarını sadece cinselliğe yoran bir milletiniz ne yazık ki. Oysa yalan söylememek, kötü niyetli olmamak gibi erdemler de ahlaklı insanın özellikleridir.

Niyeyse kadınlar da erkekler gibi olmaya başlayınca dünya nereye gidiyor diye sorgulamaya başlıyoruz. Ben ikisini de doğru bilmiyorum ama bu çifte standart gerçekten rahatsız edici. Pek çok erkek sohbet ortamlarında anlatır kızlar bile güler eğlenir ama bir kız böyle bir şey anlatınca tü kaka. Neden?

Kimse at gözlüğü takmıyor .. elinde 24 saat interneti olan , üniversite okuyan insanlar için ne yapabilirsin ? Kaldı ki her üniversite öğrencisinin 3-4 tane evli sevgilisi varsa , herkesin kocası aldatıyor demek oluyor o şehirde !

Bakın konu sahibi yalan söylüyorsa abartıyorsa uyduruyorsa bu konu sahibinin sorunu. Biz burda bahsettiği türden kişilerle ilgili yorum yapıyoruz. Böyleleri yok mu? Var. Siz şimdi aldınız konuyu başka bir yere götürdünüz.

Evet aynen.

İşte bu yüzden konu sahibine “sanane” deniliyor .. çünkü herkes kendi günahından , kendi sevabından , kendi doğrusundan , kendi yanlışından sorumlu ! Ne kadar evli erkekle birlikte olmak çok yanlış bir davranışsa , gözünle görmediğin kişilerle ilgili “erkekleri soyma, kullanma derdindeler” diyerek burda haklarında konuşmak da çok yanlış !

Ya gençler deseniz size katılırdım da niye hep kızlar, kızlar, kızlar... Bırakın artık şu cinsiyetçiliği lütfen, böyle ayrım yaptıkça siz yeni nesil, erkekler cinselliği hep kendilerine hak, kadınlara yasak olarak görmeye, kendileriyle birlikte olan kızları da namussuz gözüyle görmeye, edepsiz sıfatlarla tanımlamaya devam ediyor ve edecekler. Ben de bunun için endişeleniyorum.

İyi de kendileri anlatıyormuş zaten beraberliklerini. Konuşulmasından yada eleştirilmekten utanan zaten özelini paylaşmaz. Onlara göre normal. Burdaki bir çok insana göre normal olduğu gibi! Ben de sizin gibi ünlem koyup konunun önemini vurgulayayım bari :)

Elindeki imkanları kötüye kullananlara ne diyebiliriz ki evet haklısın canim
At gözlüğü takanlardan kastim böyle şeyleri normallestirenlere

Sadece merak ettiğim için soruyorum, çocuk tacizcisi olup da, serbest kalan kim acaba?!

Sizin derdiniz genc kizlarin sevismesi
Ben 40 yasindayim , benim derdim de 25 yasindaki genc kadinlarin ana dilimizi konusamamasi ve yazamamasi
Konuşamamak veya yazamamak, çok da önemli degil. Sonuçta bunları telafisi olur diye düşünüyorum.Buna en güzel örnek olarak da, kendimi görüyorum.İlkokul mezunu biri iken,şuanda kendimi geliştirme aşamasın da,çok yok katettiğimi düşünüyorum. AMA Ahlak elden gider ise, o toplum yok olmaya mahkumdur! ''AHLAKSIZLIĞIN'' Telafisi yoktur! Ahlak elden gider ise şayet, geri dönüşü asla mümkün olmaz!
Bir Derdim Var formun da, bir çok örneğine şaid olduk nitekim. Bir çok evliliklerin,kadının veya erkeğin geçmiş de, yaptığı hatalardan dolayı,sallantıya girdiğini okuduk!

Banane diyenlere sormak istiyorum ''Komşunuzda bir yangın var iken,sizler ''Banane''Diyerek,o yangına müdahale etmeyecek misiniz?!''
Ben,Asla Banane diyecek kadar duyarsız olmadım olamamda! Bu her konuda böyledir!
Askeriyenin duvarı ''Apo,yaşasın kürdistan''yazan gençlere, sokak tenha ve ıssız olmasına ragmen, Banane deme gafletinde bulunup da, duyarsız kalamadım mesela. Gençlere yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim. Meğer ise, o gençler ellerindeki taş ile, duvardaki yazıyı silmeye çalışıyormuş.
Bana değmeyen yılan bin yaşasın diyerekten,komşumun ugradığı kötülüğe duyarsız kalamadım hiç bir zaman.Bugün onun başına,yarın benim başıma gelir düşüncesiyle, hiç bir zaman haksızlık karşısında Susmadım Elhamdülillah! Bugün,bana değmeyen yılan bin yaşasın dediğiniz ve duyarsız ve sesiz kaldığınız o yılan,yarın döner sizi sokar Unutmayın!!

Konu sahibi yalan söylüyorsa bu onun bileceği iş demiştiniz başka bir yorumunuzda , belki de o genç kızlarda yalan söylüyor ve de abartıyor , bu da onların bileceği iş ..

Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz geçerleri geciyor

Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyor

https://www.google.com.tr/amp/www.y...cocuk-tacizcisi-serbest-birakildi-204682h.htm

Bu sadece bir ornek.. yeter mi yoksa yirmi tane daha yigayim mi buraya kardelen???

Nasipde ahlagi kimlerden ogrenmek varmis breh breh breh!

Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyor

Neden erkek çocuklara da tecavüz ediliyor peki? Yani sorunuzun benim yorumumla alakasını pek çözemedim kusura bakmayın ama sizin sorunuza da böyle bir soruyla açıklık getireyim o zaman ben de.

Konu sahibi yalan söylüyorsa bu onun bileceği iş demiştiniz başka bir yorumunuzda , belki de o genç kızlarda yalan söylüyor ve de abartıyor , bu da onların bileceği iş ..
İnsan Yalandan onla bunla birlikteyim parasını yiyorum yatıp kalkıyorum der mi yahu? Diyorsa ağır psikolojik sorunları var demektir. Siz konuyu saçmasapan bir yere götürüyorsunuz bence.

Saka gibi ya, bu ulkede yasayip bu ulkeden bu kadar habersiz olmak.. google amcaya sor kardelen, oraya “cocuk tacizcisi serbest birakildi” yazinca kac yuz haber ciktigina bak mesela.. bugun aksam 15 yasinda bir cocuk yine 15 yasindaki bir cocuk tarafindan pompaliyla olduruldu.. internette silahin nasil kum gibi satildigina yor kafani.. sana ne milletin ahlagindan can, namus guvenligi neden yok ona yor kafani hadi..

Uludağ Üniversitesinin yakınındayım. Görükle'ye yakın oturuyorum.
Üniversite normal zaten ama öğrenci bölgesi olan Görükle'nin gece hayatını şuraya açsam...
Cinsiyet fark etmeksizin.
Mideniz oralarda bulunmayı kaldırmaz.
Google daha iyi bilir gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…