- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 34
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ben biraz fazlaca gec gördüm. Olalim bencedeArkadas olalim mi?
Şuan girmiyorum. Belli bir dönem hemen hemen her haftasonu cuma cumartesi çıkardık dışarı. Bazen haftaiçleri. Çocuk olmadan önce oldukça aktif takılırdık. İçine girmediğin zaman zaten çok fazla bir şey göremiyorsun. Ben de ilk gittiğim zamanlar ne var yahu bu Görükle'de normal ortam işte, diyordum. Görükle'de doğup büyümüş oldukça ileri görüşlü bir dostum kendi de söyler. Erkek/Kız çocuğum orada okuyacağım, orada yaşayacağım desin asla yapamaz. Yine iki sene önceye kadar orada oturan arkadaşım da mekanlarını sevse de ortamından tiksiniyor.Gece hayatina girmiyorsaniz gece hayatini nereden biliyorsunuz ki? Suan durum nedir bilmiyorum ama 2013-2014 yillarinda gorukleye giderdik arada(orada okumuyordum) ve barlara da girdim. Kimse tarafindan biseye zorlanmadim, taciz edilmedim veya etrafta birbirine zorla bisey yapan ya da ulu orta yapilan bisey yoktu.
Eskiden ne güzelmiş yaBence tamamen haklisiniz... burda gayet normal birseymis gibi yaziyorsunuz ya... diziler sagolsun normallesti...
Ve sorsaniz herkez elhamdulillah müslümanim der.. tabi herkezin dini kendine haddime deyil bunu ölcmek... ama agrima gidiyor acikcasi... e evlenince nolcak sorun üstüne sorun.. türk erkeklerin cogunun kafasi ayni düsüncede ... yani sahsen kadin olarak bile 10 kisinin burnunu sildigi peceteye elimi sürmem... bu eski kafalik veya yobazlik deyil... bizim kültürümüz böyle deyil... ve en kötüsüde ne biliyomusunuz yurtdisinda yasarken insanlara müslümanlari sorunca direk türkler diyorlar... ne arap ne arnavut nede baska ülkeler ilk türkiye akillarina geliyor... yazik bu ülkeye.. yazik laiklesip dinini unutan insanlara..
Ensar olayı ile, bunun ne alakası var?!Arkadasim saka mi yapiyorsun? 14 yasinda 10 kisinin tecavuz ettigi adamlar serbest birakilmadi mi bu ulkede? Ne guzel bir utopya yarattin kendine kardelen, orada açlık yok, suç yok valla senin kafaya imrenmemek imkansız..
https://tr.sputniknews.com/turkiye/...rekat-gerekceli-karar-telefon-erkek-numarasi/
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...nsel-saldiri-olacakti-ama-bagirmamis-40773832
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cinsel-taciz-sanigi-baba-serbest-kalinca-bunu-yapmis-40394611
bak nur topu gibi Ensarınızı yazmıyorum bile.. hani 40 çocuk vakası..
ha bu arada gir siyaset topiğine bak, orada dolu bu haberlerden.. ütopyana zarar gelecek ama kusura bakmazsın artık..
Aynı noktaya farklı acılardan bakmak bu olsa gerekAyrıca zaten kendiniz benim dediğime geliyorsunuz aslında. Yani taciz diyorsunuz, işte burda kadın tarafından bir davet yok, erkeğin zorlaması var. Kızlarımız için bu kadar endişeleneceğimize erkek çocuklarımızı doğru düzgün bi eğitelim önce ki cinsellik konusunda kendilerini dizginlemeyi, insan olmayı öğrensinler bir.
Dikkatten kastım her türlü zarar gelebilecek durumlardan kaçınmakNasıl dikkat edeceğiz peki, evlenmeden ilişki yaşamamak mı dikkat etmek? Yoldan geçen gayet kapalı bir kadın da tecavüze ya da tacize uğruyor, hani kendince dikkat ediyor işte Daha ne yapsın? Benim ergen bir erkek yeğenim var mesela, ben onun için de çok endişeleniyorum, kız-erkek ayrımı asla yapamam. Tecavüze uğrar diye değil, yanlış ilişkiler yaşar, yanlış insanlarla tanışır diye. Kız yeğenim için nasıl endişeleniyorsam onun için de aynı. Yani bekaret değil benim derdim, her anlamda kandırılmaları kullanılmaları. Erkek yeğenimin cinsellikle tanışmasını aklıma bile getirmek istemiyorum şu yaşında.
Ensar olayı ile, bunun ne alakası var?!
Ensar tacizcisi,serbest mi kaldı?
Neden ise, hep malum gazeteden alınmış haberleri, örnek vermişsin.ilginç doğrusu.
Yasalar'da boşluklar var.Değişmesi lazım denildiği vakit, nedense herkes karşı geliyordu.Ama şimdi o yasalardaki kopukluklardan mı,şikayetci oluyorsunuz?! İlginç doğrusu
Kız çocuklarının eline,bu tür pankart verip sokaklara salan bir toplum olarak, toplumu Ahlaksızlaştıran çıkıp da, ahlaksızlık diz boyu diyerek,dert yanması ne kadar mantıklı sizce?!
Hangi toplumda oluyormuş bunlar acaba?!Eskiden ne güzelmiş ya
Erkekler 10 kadin alip 50 tane çocuk yapıyormuş
İstediğiniz gibi adet bile gormeden 13 yaşındaki kizla evleniyorlarmis
Şimdiki bu pedofili deyip erkekleri sınırlandıran femisnistlikler yokmus
Erkeklerin altın cagiymis
Hatta bir odalik tutuyormussun ve ailenin tüm erkekleri aynı kadını kullanıyormuş ne güzel değil mi
Nereden geldi bu laikleşme ya
Ahlaksızlastik
Size daha neler yazardim ama neyse
Bende Uludağ üniversitesinde okudum benim gördüğüm aranan üniversite öğrencilerinden çok aranan evli erkekler oluyordu.Bir tane üniversite öğrencisinin bir bayanı rahatsız ettiğini görmedim.Evet malesef duyduğumuz çirkin durumlar vardı.5 sene yaşamama rağmen Allah’a çok şükür hiçbir ters hareketle karşılaşmadım.Gece hayatina girmiyorsaniz gece hayatini nereden biliyorsunuz ki? Suan durum nedir bilmiyorum ama 2013-2014 yillarinda gorukleye giderdik arada(orada okumuyordum) ve barlara da girdim. Kimse tarafindan biseye zorlanmadim, taciz edilmedim veya etrafta birbirine zorla bisey yapan ya da ulu orta yapilan bisey yoktu. En azindan ben gormedim. Cok fazla taciz vs yasandigini duydum ama sahit olmadim bizzat veya yasamadim.
Tek adam,yasayı neden değiştirmiyor demişsin.Sana bunun açıklamasını yaparsam şayet, iş siyasi boyuta girer.haa ne oldu kaynağı mı beğenmedin şimdi de :) kusura bakmayacaksın artık sizin hayal dünyanızı yaratan kaynaklar bunları değil Amerikanın bizi kıskanma oranlarını veriyor.. malum gerçekler sizin çok işinize gelmez.. hala aynı şeyi diyorsun, koskocaman insanların sevişmesi, evlenmesi, doğurması ne seni ne de beni ilgilendirmiyor.. yasalardaki boşlukları doldurmak için tek adam seçmediniz mi? neden hala doldurulmuyor kardelen? neden araştırma teklifleri reddediliyor? ensarı kişiye indirgeyip bir grup kadının eline aldığı pankarttan dolayı herkesi nasıl genelleyebiliyorsun peki? kendinle çelişmiyor musun?
Hangi toplumda oluyormuş bunlar acaba?!
Benim ülkemde, benim toplumumda bu tür Ahlaksızlık hiç bir zaman olmamış nitekim.
Ama nikahsız birliktelikten bahsediyorsanız,o başka.
Mesela,terk ettiği sevgiliyi,bir başka arkadaş veya kardeş ile sevgili yaşaması diyorsan,yada bara,pavyona,geneleve gidip en az 10 kadınla nikahsız birliktelik den bahsediyorsanız şayet, Evet Haklısınız! Şuanda işte o rezil toplumun olduğu çağda yaşıyoruz maalesef
Haklısın canım bütün bu olanlar duyduklarimfalan benide hem uzup hem tedirgin ediyor bizimde kizlarimiz var Rabbim korusun inşallahkızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Varen az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Şuan girmiyorum. Belli bir dönem hemen hemen her haftasonu cuma cumartesi çıkardık dışarı. Bazen haftaiçleri. Çocuk olmadan önce oldukça aktif takılırdık. İçine girmediğin zaman zaten çok fazla bir şey göremiyorsun. Ben de ilk gittiğim zamanlar ne var yahu bu Görükle'de normal ortam işte, diyordum. Görükle'de doğup büyümüş oldukça ileri görüşlü bir dostum kendi de söyler. Erkek/Kız çocuğum orada okuyacağım, orada yaşayacağım desin asla yapamaz. Yine iki sene önceye kadar orada oturan arkadaşım da mekanlarını sevse de ortamından tiksiniyor.
Eskidenle alakasi yok töreymis suymus buymus inlanlarin kendi kafasina göre uydurdugu sey... ve evet laiklik bu arkadas laiklik avurpai olmak demek yaniliyormuyum... tüm dünya türkiyeden nefret ediyor ta ne zamandir bizim millet avrupaya özeniyor! Size birsey söyleyimmi ben keske 16 yasimda evlenseydim diyorum keske kocamla beraber büyüseydim huylaŕimiz birbirine benzeseydi beraber ögrenseydik herseyi...Eskiden ne güzelmiş ya
Erkekler 10 kadin alip 50 tane çocuk yapıyormuş
İstediğiniz gibi adet bile gormeden 13 yaşındaki kizla evleniyorlarmis
Şimdiki bu pedofili deyip erkekleri sınırlandıran femisnistlikler yokmus
Erkeklerin altın cagiymis
Hatta bir odalik tutuyormussun ve ailenin tüm erkekleri aynı kadını kullanıyormuş ne güzel değil mi
Nereden geldi bu laikleşme ya
Ahlaksızlastik
Size daha neler yazardim ama neyse
Madem çok ceza vermeye niyetlisinizTek adam,yasayı neden değiştirmiyor demişsin.Sana bunun açıklamasını yaparsam şayet, iş siyasi boyuta girer.
LüTFeN,tek adamlık veya tek başına yasa çıkarma olayını bir araştırın! derim.
Bir grup diyerek,hafife aldığın kişilerin,aslında büyük bir toplumu oluşturduğunu göreceksiniz!
Yapılan yürüyüşleri, ve açılan pankartları tek tek burada paylaşamam belki ama, çocuk tacizlerinin önüne geçmek için,bazı önlemler alınmaya kalkınca,bazı kesimin çıkıp da, pankartlar eşliğinde bu olaya karşı çıktığını,unutmuş olamazsınız herhalde.
Benim hayal dünyamı yaratan kaynak olmadığı için değil, yalan haberler ile rekor kıran ve hatta yalan haber paylaştığı için,rtük'den ceza alan,bazı medya kanallarına karşı ''Güven''Sorunu yaşamam anormal değildir herhalde,değil mi?!
Tek adam,yasayı neden değiştirmiyor demişsin.Sana bunun açıklamasını yaparsam şayet, iş siyasi boyuta girer.
LüTFeN,tek adamlık veya tek başına yasa çıkarma olayını bir araştırın! derim.
Bir grup diyerek,hafife aldığın kişilerin,aslında büyük bir toplumu oluşturduğunu göreceksiniz!
Yapılan yürüyüşleri, ve açılan pankartları tek tek burada paylaşamam belki ama, çocuk tacizlerinin önüne geçmek için,bazı önlemler alınmaya kalkınca,bazı kesimin çıkıp da, pankartlar eşliğinde bu olaya karşı çıktığını,unutmuş olamazsınız herhalde.
Benim hayal dünyamı yaratan kaynak olmadığı için değil, yalan haberler ile rekor kıran ve hatta yalan haber paylaştığı için,rtük'den ceza alan,bazı medya kanallarına karşı ''Güven''Sorunu yaşamam anormal değildir herhalde,değil mi?!
Madem çok ceza vermeye niyetlisiniz
Şu anki cezalara göre adamın 10 yıl alması gerekirken niye saliniyorlar bir söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?