Dünya nereye gidiyor ?

Şuan girmiyorum. Belli bir dönem hemen hemen her haftasonu cuma cumartesi çıkardık dışarı. Bazen haftaiçleri. Çocuk olmadan önce oldukça aktif takılırdık. İçine girmediğin zaman zaten çok fazla bir şey göremiyorsun. Ben de ilk gittiğim zamanlar ne var yahu bu Görükle'de normal ortam işte, diyordum. Görükle'de doğup büyümüş oldukça ileri görüşlü bir dostum kendi de söyler. Erkek/Kız çocuğum orada okuyacağım, orada yaşayacağım desin asla yapamaz. Yine iki sene önceye kadar orada oturan arkadaşım da mekanlarını sevse de ortamından tiksiniyor.

Eskiden ne güzelmiş ya
Erkekler 10 kadin alip 50 tane çocuk yapıyormuş
İstediğiniz gibi adet bile gormeden 13 yaşındaki kizla evleniyorlarmis
Şimdiki bu pedofili deyip erkekleri sınırlandıran femisnistlikler yokmus
Erkeklerin altın cagiymis
Hatta bir odalik tutuyormussun ve ailenin tüm erkekleri aynı kadını kullanıyormuş ne güzel değil mi
Nereden geldi bu laikleşme ya
Ahlaksızlastik
Size daha neler yazardim ama neyse

Ensar olayı ile, bunun ne alakası var?!
Ensar tacizcisi,serbest mi kaldı?
Neden ise, hep malum gazeteden alınmış haberleri, örnek vermişsin.ilginç doğrusu.
Yasalar'da boşluklar var.Değişmesi lazım denildiği vakit, nedense herkes karşı geliyordu.Ama şimdi o yasalardaki kopukluklardan mı,şikayetci oluyorsunuz?! İlginç doğrusu
Kız çocuklarının eline,bu tür pankart verip sokaklara salan bir toplum olarak, toplumu Ahlaksızlaştıran çıkıp da, ahlaksızlık diz boyu diyerek,dert yanması ne kadar mantıklı sizce?!

Aynı noktaya farklı acılardan bakmak bu olsa gerek
Siz diyorsunuz ki neden hep kızlar söyleniyor
Dikkatten kastım her türlü zarar gelebilecek durumlardan kaçınmak
Ilk buluşmada erkek arkadasimin evine gitmek gibi evli olduğum halde bi başka erkekle konuşmak görüşmek gibi vs vs yanlış olanlardan bahsediyorum
Ergenlik cağındaki çocuklara gelince evet onlara yapabilecek birşey yok gibi gözüksede sizin dediğiniz gibi yönlendirme ilginin faydasının olabileceği kanisindayim

Arkadaşlar evet kimsenin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ben hiçkimseye karışmayı yorum yapmayı aklımdan bile geçirmem. Ama ben de gençlerin haline üzülüyorum. Gerçekten kuyunun dibindeler bataklığa saplanmışlar. Çok çok üzücü. Ben öğretmenim size öğrencilerin halini anlatsam psikolojiniz bozulur. Bazen ağlıyorum bunlar mı ülkenin geleceği diye. Sizlerin karışmayın size ne aktif cinsel yaşamından dediğiniz kişiler çocuk daha çocuk ve kimler tarafından sadece cinsel arzularını doyurmak için kullanılıyorlar tehditlere şantajlara maruz kalıyorlar biliyor musunuz? Kandırıp kullanıp atılıyorlar.
Bi olay anlatayım ortaokula giden bir Kızı liseli bir genç kandırıp sevgili olup ilişkiye giriyor sonra tehditle arkadaşlarıda giriyor yaklaşık 10 kişi sonra kız hamile kalıyor bebek alınıyor ama ortada hapse falan giren Yok olan kıza oluyor o kızın yaşadığı travmayı anlayabiliyor musunuz? Sizin kızınız olsa amaaan aktif cinsel hayata saygı der miydiniz? Yazık değil mi bu çocuklara. İnsanın bi mahremiyeti bi özeli olmalı kendini koruyabilmeli. Maalesef ülkemizde düşene herkes vuruyor

haa ne oldu kaynağı mı beğenmedin şimdi de :) kusura bakmayacaksın artık sizin hayal dünyanızı yaratan kaynaklar bunları değil Amerikanın bizi kıskanma oranlarını veriyor.. malum gerçekler sizin çok işinize gelmez.. hala aynı şeyi diyorsun, koskocaman insanların sevişmesi, evlenmesi, doğurması ne seni ne de beni ilgilendirmiyor.. yasalardaki boşlukları doldurmak için tek adam seçmediniz mi? neden hala doldurulmuyor kardelen? neden araştırma teklifleri reddediliyor? ensarı kişiye indirgeyip bir grup kadının eline aldığı pankarttan dolayı herkesi nasıl genelleyebiliyorsun peki? kendinle çelişmiyor musun?

Hangi toplumda oluyormuş bunlar acaba?!
Benim ülkemde, benim toplumumda bu tür Ahlaksızlık hiç bir zaman olmamış nitekim.
Ama nikahsız birliktelikten bahsediyorsanız,o başka.
Mesela,terk ettiği sevgiliyi,bir başka arkadaş veya kardeş ile sevgili yaşaması diyorsan,yada bara,pavyona,geneleve gidip en az 10 kadınla nikahsız birliktelik den bahsediyorsanız şayet, Evet Haklısınız! Şuanda işte o rezil toplumun olduğu çağda yaşıyoruz maalesef

Bende Uludağ üniversitesinde okudum benim gördüğüm aranan üniversite öğrencilerinden çok aranan evli erkekler oluyordu.Bir tane üniversite öğrencisinin bir bayanı rahatsız ettiğini görmedim.Evet malesef duyduğumuz çirkin durumlar vardı.5 sene yaşamama rağmen Allah’a çok şükür hiçbir ters hareketle karşılaşmadım.

Tek adam,yasayı neden değiştirmiyor demişsin.Sana bunun açıklamasını yaparsam şayet, iş siyasi boyuta girer.
LüTFeN,tek adamlık veya tek başına yasa çıkarma olayını bir araştırın! derim.
Bir grup diyerek,hafife aldığın kişilerin,aslında büyük bir toplumu oluşturduğunu göreceksiniz!
Yapılan yürüyüşleri, ve açılan pankartları tek tek burada paylaşamam belki ama, çocuk tacizlerinin önüne geçmek için,bazı önlemler alınmaya kalkınca,bazı kesimin çıkıp da, pankartlar eşliğinde bu olaya karşı çıktığını,unutmuş olamazsınız herhalde.
Benim hayal dünyamı yaratan kaynak olmadığı için değil, yalan haberler ile rekor kıran ve hatta yalan haber paylaştığı için,rtük'den ceza alan,bazı medya kanallarına karşı ''Güven''Sorunu yaşamam anormal değildir herhalde,değil mi?!

Siz kimi yiyorsunuz pardon
4 tane imam nikahlı kadin ve sınırsız cariye alabilirdin Osmanli zamaninda
Herhangi bir sinirlama yoktur
Nikahsiz birliktelik derken cariyelerden bahsediyorsan evet hepsi nikahsizmis
Tek esliligi erkeğin sadece bir kadınla evlebilmesi falan onlar laik sistemin getirileri
Osmanlida falan yoktu bunlar
Sizin kafa epey karışmış

Haklısın canım bütün bu olanlar duyduklarimfalan benide hem uzup hem tedirgin ediyor bizimde kizlarimiz var Rabbim korusun inşallah

Dedigim gibi 2013-2014 yillarinda giderdim arada ve gunduz gelmisligim hic olmadi gorukleye, gece gelirdik sadece. Daha icine nasil girilir bilemiyorum.
Ne igrenclik gordunuz icinde onu da merak ettim.?

Her yerin iyi yada kotu gecmisi vardir. Icine girmekten kastiniz nedir onu da anlamadim
Biz eglencemize baktik. Oraya eglenmeye geldigim kendi arkadas grubum veya arkadasim disinda kimseyle isim olmadi, kimsenin de bizimle işi olmadi, olamazdi.

Icine girmekten kastiniz buysa bazi yerlerde duracagin yeri bilmek lazim. Yoksa gorukle degil de baska yerlerde hos olmayan seylerle karsilasabilirsiniz.

"Dünya nereye gidiyor?" deyince eriyen buzulları, birçok tür yok olurken insanların kontrolsüzce üremelerini ve tüketmelerini, açlığı, savaşları falan konuşacağız sanmıştım. Konu yine milletin cinsel hayatıymış

İnsanların yaşam biçimi -sizin yaptığınız gibi kimseye aynı yaşamı dayatmaya çalışmadıkları sürece- kimseyi ilgilendirmez.

Konu içinde sadece aktif cinsel yaşamdan bahsedip, "evli" erkeklerden bahsetmemeniz, ters tepki alınca her mesaja "ama evli erkekler, ama kk'daki konular" falan yazmanız da gözümden kaçmadı.

Eskidenle alakasi yok töreymis suymus buymus inlanlarin kendi kafasina göre uydurdugu sey... ve evet laiklik bu arkadas laiklik avurpai olmak demek yaniliyormuyum... tüm dünya türkiyeden nefret ediyor ta ne zamandir bizim millet avrupaya özeniyor! Size birsey söyleyimmi ben keske 16 yasimda evlenseydim diyorum keske kocamla beraber büyüseydim huylaŕimiz birbirine benzeseydi beraber ögrenseydik herseyi...

Madem çok ceza vermeye niyetlisiniz
Şu anki cezalara göre adamın 10 yıl alması gerekirken niye saliniyorlar bir söyler misin

yahu hala yalan diyorsun, bütün sosyal medya ayağa kalkıyor her gün, istisnasız her gün bir taciz ve serbest bırakılma haberi var.. Rtük ün neye ceza verdiği benim kriterim değil, kendisi önce leş dizileri kaldırsın yayından..

https://www.haberler.com/gunun-en-igrenc-haberi-sapik-serbest-birakilmis-11386521-haberi/

bak bu 3 gün önceki haber, eğer Twitter olmasa adama yakalanma kararı bile çıkmayacak serbest bırakılmış.. A haber vermediği için yok hükmünde değil hanımefendi bu olaylar.. ilk paragraf da tamamen demagoji.. he evet, önce güç yoktu şimdi güç var ama engeller çıktı valla bence herkesi sürerseniz mis gibi yönetilir bu ülke, küçük bir ipucu vereyim size :) hem gerçekten pankartları çok ciddiye alan insanlarsınız.. neyse kardelen moralim çok bozuktu sayende bütün enerjimi attım yatıyorum.. sana ütopyanda mutluluklar dilerim..

Madem çok ceza vermeye niyetlisiniz
Şu anki cezalara göre adamın 10 yıl alması gerekirken niye saliniyorlar bir söyler misin

engeller var engeller, öyle böyle değil çok engel var.. o yüzden araştırımasına red veriliyor hep engellerden.. sabır kardeşim 2023 gelsin engeller kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…