- 10 Ekim 2014
- 33.010
- 148.767
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Bir insan yalanla dolanla ( konunun yalan olabileceğini sizin söylediğiniz üzerine söylüyorum) konu açınca o konu sahibinin bileceği iş olunca , belki kızlarda abartıyor , yalan söylüyor dediğimde neden saçmalamış oluyorum ?İnsan Yalandan onla bunla birlikteyim parasını yiyorum yatıp kalkıyorum der mi yahu? Diyorsa ağır psikolojik sorunları var demektir. Siz konuyu saçmasapan bir yere götürüyorsunuz bence.
Estağfurullah sagolun cevabınız içinNeden erkek çocuklara da tecavüz ediliyor peki? Yani sorunuzun benim yorumumla alakasını pek çözemedim kusura bakmayın ama sizin sorunuza da böyle bir soruyla açıklık getireyim o zaman ben de.
Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyor
Bence,varsa şayet başka örnek,çekinmeyin ve paylaşın derim.https://www.google.com.tr/amp/www.y...cocuk-tacizcisi-serbest-birakildi-204682h.htm
Bu sadece bir ornek.. yeter mi yoksa yirmi tane daha yigayim mi buraya kardelen???
Nasipde ahlagi kimlerden ogrenmek varmis breh breh breh!
Evet aynen oyle konsuulan konu aralarında tamamen adam evli ama karısı ile arası yok ben memnun ediyorum felan ? Yani normal karsılanması bi garip zaten yoksa banane kim ne yapmıs ne etmis genc ler tabi ben 25 yasındayım cok akıllıyım demiyorum ama herneyse
Taciz elle yapılınca mı oluyorBence,varsa şayet başka örnek,çekinmeyin ve paylaşın derim.
Bu haberde,tacizci denilen kişi,kızın eline telefon numarası yazılı bir kagıt verdiği için,ifadesi alınmış.Yani elle taciz olmadığı için,serbest kalmış olabilir mi?
Siz, öyle bir yazmışsınız ki, sanki 5 yaşındaki çocuklara tecavüz eden,yada elle taciz eden caniler serbest bırakılıyormuş gibi,yorum yazdıgınız için,ben size o soruyu yöneltim.
Ahlakım ile,cevreme çok da güzel örnek olan birisiyim ELhamdülillah!
Bir insan yalanla dolanla ( konunun yalan olabileceğini sizin söylediğiniz üzerine söylüyorum) konu açınca o konu sahibinin bileceği iş olunca , belki kızlarda abartıyor , yalan söylüyor dediğimde neden saçmalamış oluyorum ?
Saçmalayan olduk , “normal”leştiren olduk, “bananeci” olduk .. iyi geceler güzel insanlar
İyi geceler .. gerilmedim önemli olan aynı platformda , farklı görüşlerde de olsak konuşabilmekZor bir gün geçirdin sanırım
Boşver
Belki de aynı şeyi düşünüp farklı yorumluyoruzdur. Alınma gerilme kızma. İyi geceler dilerim (gönülden)
Siz nasıl kadınsınız ya. Konu düşünce vs hiç biri umrumda değil. Siz bir kadını nasıl peçete ile kıyaslarsınız ne demek burun silmek ne kadar iğrenç tabir. Neden erkeklerden çok erkekçilik yapıyorsunuz, ataerkil sistem elden gidiyor diye yaygara koparani da gördü bu gözler pes pes pes.Bence tamamen haklisiniz... burda gayet normal birseymis gibi yaziyorsunuz ya... diziler sagolsun normallesti...
Ve sorsaniz herkez elhamdulillah müslümanim der.. tabi herkezin dini kendine haddime deyil bunu ölcmek... ama agrima gidiyor acikcasi... e evlenince nolcak sorun üstüne sorun.. türk erkeklerin cogunun kafasi ayni düsüncede ... yani sahsen kadin olarak bile 10 kisinin burnunu sildigi peceteye elimi sürmem... bu eski kafalik veya yobazlik deyil... bizim kültürümüz böyle deyil... ve en kötüsüde ne biliyomusunuz yurtdisinda yasarken insanlara müslümanlari sorunca direk türkler diyorlar... ne arap ne arnavut nede baska ülkeler ilk türkiye akillarina geliyor... yazik bu ülkeye.. yazik laiklesip dinini unutan insanlara..
Uludağ Üniversitesinin yakınındayım. Görükle'ye yakın oturuyorum.
Üniversite normal zaten ama öğrenci bölgesi olan Görükle'nin gece hayatını şuraya açsam...
Cinsiyet fark etmeksizin.
Mideniz oralarda bulunmayı kaldırmaz.
Google daha iyi bilir gerçi.
Bence,varsa şayet başka örnek,çekinmeyin ve paylaşın derim.
Bu haberde,tacizci denilen kişi,kızın eline telefon numarası yazılı bir kagıt verdiği için,ifadesi alınmış.Yani elle taciz olmadığı için,serbest kalmış olabilir mi?
Siz, öyle bir yazmışsınız ki, sanki 5 yaşındaki çocuklara tecavüz eden,yada elle taciz eden caniler serbest bırakılıyormuş gibi,yorum yazdıgınız için,ben size o soruyu yöneltim.
Ahlakım ile,cevreme çok da güzel örnek olan birisiyim ELhamdülillah!
Onu bana sormayacaksınız. Sözlü tacizi,suç kabul etmeyen savcıya soracaksınız!Taciz elle yapılınca mı oluyor
başka türlü olmuyor tabi, mesela çocuklardan çıplak fotoğraf isteyenler hobi olarak istiyorlardır belki..Taciz elle yapılınca mı oluyor
Estağfurullah sagolun cevabınız için
Yine yapan tecavüzü istismarı erkek bas rol de değişen bişey yok
Erkek kadin ayrımı vs yapmayın yazmışsınız ya ona istinaden yazmıştım
Ben hiç duymadım bi kadının bi çocuğa bi erkeğe tecevüz ettiğini
Sapiklar her yerde o yüzden biz kadinlar dikkat edelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?