Dünya nereye gidiyor ?

İnsan Yalandan onla bunla birlikteyim parasını yiyorum yatıp kalkıyorum der mi yahu? Diyorsa ağır psikolojik sorunları var demektir. Siz konuyu saçmasapan bir yere götürüyorsunuz bence.
Bir insan yalanla dolanla ( konunun yalan olabileceğini sizin söylediğiniz üzerine söylüyorum) konu açınca o konu sahibinin bileceği iş olunca , belki kızlarda abartıyor , yalan söylüyor dediğimde neden saçmalamış oluyorum ?

Saçmalayan olduk , “normal”leştiren olduk, “bananeci” olduk .. iyi geceler güzel insanlar

Sayın konu sahibi arkadaşım şimdi anlattınız bende endişelendim gelecek için , ve şimdiki zaman için hayret ettim
Millet de ahlak bekçisi değilsin yazmış bende onlara sizde avukat değilsiniz diyorum birşeyleri normalleştire normalleştire ne hallere geldik
Aydın olacağız diye düşünce özgürlüğü yaşam özgürlüğü diye diye öleceksiniz
Biz endişeleniyoruz arkadaş sizin kafanız rahatsa öyle kalın bizim rahatsızlığımıza yorum yapmayın ozaman

Neden erkek çocuklara da tecavüz ediliyor peki? Yani sorunuzun benim yorumumla alakasını pek çözemedim kusura bakmayın ama sizin sorunuza da böyle bir soruyla açıklık getireyim o zaman ben de.
Estağfurullah sagolun cevabınız için
Yine yapan tecavüzü istismarı erkek bas rol de değişen bişey yok
Erkek kadin ayrımı vs yapmayın yazmışsınız ya ona istinaden yazmıştım
Ben hiç duymadım bi kadının bi çocuğa bi erkeğe tecevüz ettiğini
Sapiklar her yerde o yüzden biz kadinlar dikkat edelim diyorum

Bence tamamen haklisiniz... burda gayet normal birseymis gibi yaziyorsunuz ya... diziler sagolsun normallesti...
Ve sorsaniz herkez elhamdulillah müslümanim der.. tabi herkezin dini kendine haddime deyil bunu ölcmek... ama agrima gidiyor acikcasi... e evlenince nolcak sorun üstüne sorun.. türk erkeklerin cogunun kafasi ayni düsüncede ... yani sahsen kadin olarak bile 10 kisinin burnunu sildigi peceteye elimi sürmem... bu eski kafalik veya yobazlik deyil... bizim kültürümüz böyle deyil... ve en kötüsüde ne biliyomusunuz yurtdisinda yasarken insanlara müslümanlari sorunca direk türkler diyorlar... ne arap ne arnavut nede baska ülkeler ilk türkiye akillarina geliyor... yazik bu ülkeye.. yazik laiklesip dinini unutan insanlara..

Bence şundadır ki neden hiç tv de yada nette erkeğe değil de kadına taciz haberleri geciyor

Ayrıca zaten kendiniz benim dediğime geliyorsunuz aslında. Yani taciz diyorsunuz, işte burda kadın tarafından bir davet yok, erkeğin zorlaması var. Kızlarımız için bu kadar endişeleneceğimize erkek çocuklarımızı doğru düzgün bi eğitelim önce ki cinsellik konusunda kendilerini dizginlemeyi, insan olmayı öğrensinler bir.

“Bir milleti yok etmek isterseniz askerî istilâya lüzum yoktur. Ona tarihini unutturmak, dilini bozmak, dininden soğutmak ve dolayısıyla mânevî değerlerini, ahlâkını soysuzlaştırmak kâfîdir.”

https://www.google.com.tr/amp/www.y...cocuk-tacizcisi-serbest-birakildi-204682h.htm

Bu sadece bir ornek.. yeter mi yoksa yirmi tane daha yigayim mi buraya kardelen???

Nasipde ahlagi kimlerden ogrenmek varmis breh breh breh!
Bence,varsa şayet başka örnek,çekinmeyin ve paylaşın derim.
Bu haberde,tacizci denilen kişi,kızın eline telefon numarası yazılı bir kagıt verdiği için,ifadesi alınmış.Yani elle taciz olmadığı için,serbest kalmış olabilir mi?
Siz, öyle bir yazmışsınız ki, sanki 5 yaşındaki çocuklara tecavüz eden,yada elle taciz eden caniler serbest bırakılıyormuş gibi,yorum yazdıgınız için,ben size o soruyu yöneltim.
Ahlakım ile,cevreme çok da güzel örnek olan birisiyim ELhamdülillah!

pardon siz egitimi masaj salonunda mi aliyosunuz?
Bu konusma orda gecer anca
Onca kiz bekar zengin bulamamis bekarlarin hepsi culsuz evliler zengin oyle mi
Yapmayin lutfen

Ve konu sahibi sevgili arkadaşım. Gözümün önünde saatlerce eşimi gözüne kestirip, bakan gülüşen dikkatini çekmek için elinden geleni ardına koymayan üniversite öğrencileri gördüm. Eşim tuvalete gittiğinde, tuvalet sırasından mesaj attı, "Yanıma gel." O kızlar evli erkekleri yoldan çıkarmaya çalışıyorsa, çıkmasınlar. Net. Böyle birçok şey yaşadım, eşim de çıkmadı ve günü çoğunlukla Görükle'de geçer.

Fakat, sana ne, bana ne demeyi de doğru bulmuyorum. Böyle diye diye ülkeyi mahvettik. Tecavüzcüsü, tacizcisi, hayvana, insana çocuğa... saymakla bitmez. Kimse kusura bakmasın, üç maymunu oynuyoruz. Bir tanıdığımız aldatılsa ve bilsek, "Aman ben susayım, onlar iyi olur ben kötü olurum," kıvamına geldik.

Taciz elle yapılınca mı oluyor

Zor bir gün geçirdin sanırım
Boşver
Belki de aynı şeyi düşünüp farklı yorumluyoruzdur. Alınma gerilme kızma. İyi geceler dilerim (gönülden)

Siz nasıl kadınsınız ya. Konu düşünce vs hiç biri umrumda değil. Siz bir kadını nasıl peçete ile kıyaslarsınız ne demek burun silmek ne kadar iğrenç tabir. Neden erkeklerden çok erkekçilik yapıyorsunuz, ataerkil sistem elden gidiyor diye yaygara koparani da gördü bu gözler pes pes pes.
Gençlik toplum ahlakı vs derseniz bir nebze anlama ihtimalim olurdu ama böyle cinsiyetçilik böyle kadınlığı aşağılama gormedim.
Mune bu üyeyi banlamıyorsan beni banla çok ağır şeyler yazabilirim

Gece hayatina girmiyorsaniz gece hayatini nereden biliyorsunuz ki? Suan durum nedir bilmiyorum ama 2013-2014 yillarinda gorukleye giderdik arada(orada okumuyordum) ve barlara da girdim. Kimse tarafindan biseye zorlanmadim, taciz edilmedim veya etrafta birbirine zorla bisey yapan ya da ulu orta yapilan bisey yoktu. En azindan ben gormedim. Cok fazla taciz vs yasandigini duydum ama sahit olmadim bizzat veya yasamadim.

Arkadasim saka mi yapiyorsun? 14 yasinda 10 kisinin tecavuz ettigi adamlar serbest birakilmadi mi bu ulkede? Ne guzel bir utopya yarattin kendine kardelen, orada açlık yok, suç yok valla senin kafaya imrenmemek imkansız..

https://tr.sputniknews.com/turkiye/...rekat-gerekceli-karar-telefon-erkek-numarasi/

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...nsel-saldiri-olacakti-ama-bagirmamis-40773832

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cinsel-taciz-sanigi-baba-serbest-kalinca-bunu-yapmis-40394611

bak nur topu gibi Ensarınızı yazmıyorum bile.. hani 40 çocuk vakası..
ha bu arada gir siyaset topiğine bak, orada dolu bu haberlerden.. ütopyana zarar gelecek ama kusura bakmazsın artık..

Nasıl dikkat edeceğiz peki, evlenmeden ilişki yaşamamak mı dikkat etmek? Yoldan geçen gayet kapalı bir kadın da tecavüze ya da tacize uğruyor, hani kendince dikkat ediyor işte Daha ne yapsın? Benim ergen bir erkek yeğenim var mesela, ben onun için de çok endişeleniyorum, kız-erkek ayrımı asla yapamam. Tecavüze uğrar diye değil, yanlış ilişkiler yaşar, yanlış insanlarla tanışır diye. Kız yeğenim için nasıl endişeleniyorsam onun için de aynı. Yani bekaret değil benim derdim, her anlamda kandırılmaları kullanılmaları. Erkek yeğenimin cinsellikle tanışmasını aklıma bile getirmek istemiyorum şu yaşında.

Anlamadığım şey bunları siz nereden biliyorsunuz?
5 sene üniversite okudum. Kim kiminle yatmış, kim kimi aldatmış, kim 4-5 kişiyle aynı anda ilişki yaşamış hiç bilmedim. Beni adam yerine koyup söylemediler mi acaba? Kesin beni adam yerine koymadılar çünkü başka ihtimal olamaz malum "bütün hepsi" böyleymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…