Dünya nereye gidiyor ?

Valla ben hic anlamadim,universite okuduk kimse kimsenin kocasini calmiyordu,koca kazik heriflerle iliski yasayip da napsin 18-20 yasinda kizlar? Herkes kendi yasitlariyla takiliyordu.

Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum

Bu olaylara bakış acısı önemlidir!
Kimine göre,Öncelik Ahlak iken, kimilerine göre Ahlaksızlık çok da, önemli değildir!
Bence açtığınız bu konu,sizin ipinizi çekecek gibi duruyor
Bu konuyu,yanlış yerde,yanlış insanlar ile konuşuyorsun.

Bu resimdeki bayan,olayı çok güzel özetlemiş sanırım

Herkes normal karsilamiyor da gecenin 11inde bunu dert edinip konu acmiyor.

Universitedeki kizlarin seks hayatiyla neden ilgileniyorsunuz? Merak ettim. Sorunlariniz mi var evliliginizde?
Ya onu da geçtim ,Türkçe öğretmeni var mı ?Konu sahibine biraz ünsüz sertleşmesi,benzeşmesi falan anlatsın ,dahi anlamında de da falan .
2. Üniversiteyi okuyorum diyor ama Türkçe ağlıyor .Asıl dert kızların seks hayatından ziyade bu olmalı kendisi için

şu kendilerini kullandırtıyorlar algınızdan kurtulsanız derdiniz kalmayacak aslında..

Yapablsem keske ben kadın ların yanındayım her zaman erkeklere sanki sütten cıkma ak kaşık demişim gibi ole erkege yapsınlar aferin onlara diyen var ya yazık normal karsılanıyor sanki bu durum ever gercekden anlatıyorlar ballandırarak hemde genc kızlar bunlar ne bileyim ben yapmam dye kınadıgımdan asla deil normal karsılanması cok garip

Ay dur hemen bulayım

Bırakın herkes istediği gibi yaşasın.

Ben de ülkemizin eğitim sisteminden endişeliyim ona bakarsanız. Bakın 2. üniversite diyorsunuz, daha ne yazdığınız okunmuyor. Ben burada öğretmen olduğunu söyleyip de yazdığı okunmayan insanlar da gördüm, görüyorum. Sizleri hangi okullar mezun ediyor Allah aşkına... Bence ülkenin kanayan yarası budur. Eğitim yetersizliği.

Ben artik o dedigin kurallara uyarak yazani gormedigim icin. Alismaya calisiyorum hic bir okudugumu anlamiyorum baglac sorunlarindan hele ki.

Ahlaksızlık normalleşti çünkü artık
Burda herkes sizi taşlar emin olun

Bu gördüklerinize modernlik deniliyor
Siz de geri kafalı oluyorsunuz duyarlı olup üzüldüğünüz İÇİN malesef

Ben de anne olacağım ve gençleri gördükçe doğmamış çocuğum İÇİN bile endişeliyim

Herkes banane ci oldu
Gösteren , teşhir eden herkes modern oldu

Malesef

Evett haklısn hemen kendime bir örtmen tutayım

BEn katılıyorum size. Bu yasta bu kadar yaşananlar sakıncalı. İleride pişman olurlar. Kadın ruhu hassastır. Derin yaralar Acar zamanla. Gezip tozup gençliğin tadını çıkarsınlar. Hani sevgilisi olabilir en deli çağlar da birden fazla erkekle hem de daha büyük yastakilerle birliktelikler sakıncalı. Paraya ihtiyacı varsa part time çalışsınlar.ben unv iken yazın otelde çalışıyordum kazandigimi okulda harcıyordum. Gayet de rahat yasadim unv de.

[QUOTE="habibeee07, post: 57827381, Var en az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum [/QUOTE]
Bak bunu sen yazdın ! Yani aslında kızlarımıza da öyle çok üzülmüyorsun .. erkekleri soyma , kullanma derdindeler demişsin ..

Burda çoğu insan ya ne dert ediyorsun , herkesin kendi hayatı diyince , konu “kızlarımıza üzülmeye” döndü , herkes normal karşılıyor bu duruma olayına döndü .. konuyu sen döndürdün aslında

Burda sanane , bırak ne yapsın diyen kişiler

İleride kendi çocuklarımız bu sekilde bir hayat seçse , bundan haberdar olmak istemez miydiniz

Yoksa çocuğumun hayatı istediği adamla/ kadınla yatar kalkar Mİ derdiniz

Gercekden haklısnız gercekden insanlar banane diye diye zaten buraya gelir ilerde kanayan yaram aldatıldım diye post acar ben uzülüyorum diyorum bana hala seks yapmak ayıpmı dyorlar :)

Ahlanıp vahlanmak dışında eleştirdiğiniz insanlardan farklı olarak ne yapıyorsunuz bu konuda? Merak ettiğim için soruyorum.
Sorduğunuz için söyleyeyim, kendim normal karşılamıyorum ama başkasının ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor. Sizce de toplum olarak başka şeyleri dert edinsek daha iyi olmaz mı?

Gercekden haklısnız gercekden insanlar banane diye diye zaten buraya gelir ilerde kanayan yaram aldatıldım diye post acar ben uzülüyorum diyorum bana hala seks yapmak ayıpmı dyorlar :)
Çok fena duygu sömürüsü oldu bu konu ya :) erkekleri kullanan kızlardan , çok üzülüyorum ‘ a dönüş yaptık ya ..

[QUOTE="habibeee07, post: 57827381, Var en az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum
Bak bunu sen yazdın ! Yani aslında kızlarımıza da öyle çok üzülmüyorsun .. erkekleri soyma , kullanma derdindeler demişsin ..

Burda çoğu insan ya ne dert ediyorsun , herkesin kendi hayatı diyince , konu “kızlarımıza üzülmeye” döndü , herkes normal karşılıyor bu duruma olayına döndü .. konuyu sen döndürdün aslında[/QUOTE]

evli olduklarıda yoktu başta.

[QUOTE="habibeee07, post: 57827381, Var en az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum

Burda çoğu insan ya ne dert ediyorsun , herkesin kendi hayatı diyince , konu “kızlarımıza üzülmeye” döndü , herkes normal karşılıyor bu duruma olayına döndü .. konuyu sen döndürdün aslında[/QUOTE]
Ya bak inanmıyorsun galiba ama inanılmaz seyler anlatıyor kzlar sırf evlediigm icin demiyorum emin ol ama evli adamın parasını yiyorum karısı cirkin zaten adam benle mutlu diye anlatıyor daha 18 nde !! Ya ben anlam veremiyorum nedir bu hal ama mesela baska yone kaydı banane diyor herkes ben diyemem acıkcası kızlarada uzuluyorum o adamların eşlerinedeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…