Dünya nereye gidiyor ?

Buraya yazinca ailelerine haber gitmiyor ki?
Cocugum hata yaptiysa sonuclarina katlanir. Ama bu “universitede herkes evli erkekle sevisiyor” anlamina gelmez

Gercekden haklısnız gercekden insanlar banane diye diye zaten buraya gelir ilerde kanayan yaram aldatıldım diye post acar ben uzülüyorum diyorum bana hala seks yapmak ayıpmı dyorlar :)
Haklıyım evet
Gelinen nokta üzücü
Ben de üni mezunuyum
İş hayatında olan bir kadınım

Ama bananeci değilim

evli olduklarıda yoktu başta.[/QUOTE]
Allah da bizi ne yapsın ! Pis “bananeci” ler !

Ya bak inanmıyorsun galiba ama inanılmaz seyler anlatıyor kzlar sırf evlediigm icin demiyorum emin ol ama evli adamın parasını yiyorum karısı cirkin zaten adam benle mutlu diye anlatıyor daha 18 nde !! Ya ben anlam veremiyorum nedir bu hal ama mesela baska yone kaydı banane diyor herkes ben diyemem acıkcası kızlarada uzuluyorum o adamların eşlerinedeee[/QUOTE]
O adamların eşlerine haber verelim ister misiniz?

Haklıyım evet
Gelinen nokta üzücü
Ben de üni mezunuyum
İş hayatında olan bir kadınım

Ama bananeci değilim
Ne denir ki canım evli erkek lere saf temiz demişim gibi algı yaratılıyorlar bide onlara acımıyorum asla sanırım bana sanane banane dyenler ne evli ne endiseli nede herneyse ne denirki hata bende

Ya bak inanmıyorsun galiba ama inanılmaz seyler anlatıyor kzlar sırf evlediigm icin demiyorum emin ol ama evli adamın parasını yiyorum karısı cirkin zaten adam benle mutlu diye anlatıyor daha 18 nde !! Ya ben anlam veremiyorum nedir bu hal ama mesela baska yone kaydı banane diyor herkes ben diyemem acıkcası kızlarada uzuluyorum o adamların eşlerinedeee[/QUOTE]
BAK ABLACIM! Üzülmek demek “banane” demiyorum ben bu olaya anlamına gelmiyor .. evet üzülüyorsun , ama ne yapıyorsun ki “banane” dememiş oluyorsun ????? Biz “banane” ya da “sanane” diyerek herkes evli erkeklerle yatsın demiyoruz , ve bunu normalleştirmiyoruz !!!!

Yorum profil fotografi uyumsuzlugu

Buraya yazinca ailelerine haber gitmiyor ki?
Cocugum hata yaptiysa sonuclarina katlanir. Ama bu “universitede herkes evli erkekle sevisiyor” anlamina gelmez
O anlama gelmez evet
Buraya yazılan hersey sonuçta burada çözüm de bulmuyor DEĞİL mi?

Ne denir ki canım evli erkek lere saf temiz demişim gibi algı yaratılıyorlar bide onlara acımıyorum asla sanırım bana sanane banane dyenler ne evli ne endiseli nede herneyse ne denirki hata bende

öyle yazdınız ama.
adamları kullanıyorlar paralarını yiyorlar dediniz.
sanırım şu noktada türkçenizle ilgili yorum yapan diğer arkadaşlara katılacağım. kendinizi ifade edemiyorsunuz.

Aslında yorum yapmak istemiyorum ama duramadım.
Burda yorum yapan kadınlar eminimki konu sahibi gibi düşünüp endişeleneceklerdir ama başka pencereden bakmayı seçiyorlar...
Konu bana göre başkalarının hayatlarıni kurcalamaktan ziyade, kötüye giden eğitim sistemi, ailelerin çocuklarının ne yaptığından bi haber oluşu ve ortamın iyiiiice bozulduğu..
Gerçekten çirkinleşti gençlik. Kabul etmek lazım.

Çocuklarla aktiviteler yapıyorum..
11 yaşını geçen çocuklar,
Telefona bağımlı
Gelecek endişesi yaşamayan
5yil sonra nerde olmak istersin diye sorulsa cevap veremeyecek kadar içe dönük anı yaşayan bir nesil...
Eğitim sisteminin bomboşluğu yüzünden,üniversite seçimi veya okudugu bölüm sayesinde kariyer imkanın olmadığını hepsi biliyor zaten...
Akılları 5 karış havada. Ne kaygıları nede umutları var.
.
.
11-12 yaşına kadar terbiye aldı aldı.. karakteri oluşmamış, ne istediğini bilmeyen, hedefi olmayan bir nesil yetişmekte... kabul etsenizde etmesenizde ortalığı b*k götürüyo..

Son düzenleme:
Yo yanılıyorsunuz "Size ne"diye yazan herkes bende dahil modernlikten degil gerçekten "bize ne sana ne"demeye çalışıyoruz..
Varsa aklınızda bunun önüne geçebilmek için mantık li bir çözüm söyleyin uygulamaya geçelim.
Öyle "cok dert ettim tu kaka bu kızlar ayyy ahlak bitmiş tuhhhh" demekle olmuyor bu işler..
Mesela doğmamış çocuğum için endişeliyim demissiniz ya,hah iste endişelenmek yerine onu iyi yetiştirin iyi bir eğitim verin saygı sevgi ve ahlak konusunda bilgilendiirin sonra endişelenmeniz gerekmesin.
Birde ona mutlaka başka insanların hakkına saygılı olmayı öğretin yeter zaten

kendi rızasıyla kimin ne yaptığını bırakın da, küçücük çocukları taciz eden sapıklar neden ön kapıdan yakalanıp arka kapıdan salınıyor onu dert edin.. gerçi o dünyadan ziyade ülkenin sorunu, düşünmek kimsenin işine gelmiyor nedense!

Gercekden saolun gercekten konu kelimeleri yutmama kadar uzadı millet neyin derdinde biz neyin ne denirki

Bu bahsettikleriniz hak Mİ?

Sizin çocuğunuz olsa , farklı yollara başvursa
Yanlıs kişilerle beraber olsa ,
Haberdar olmak istemez miydiniz
Yoksa onun hayatı bana ne mi derdiniz ?
Tabiki iyi bir geleceği için ben elimden geleni yapacağım ancak çevre denilen etkisi azımsanamayacak kadar fazla da bir faktör var

Bende 27 yaşımdayım ve 3. Sınıfım üniversitede inanın hiç bu tarz muhabbetlere kulak misafiri dahı olmadım ben. Hatta benı abla olarak gördükleri için sanırım yanımda erkek arkadaş muhabbeti dahi olmaz. Siz nasıl bu kadar ayrıntıya tanık oldunuz ki ne gerek var okulunuza gidin gelin kendi hayatınızla ilgilenin sonuçta ne olursa olsun bu kişinin tercihidir. Saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

EVet profil fotosu
Adı üzerinde
Gerçek kişilik değil yani
Gercek olduğunu dusunerek yazmadim zaten merak etmeyin o kadar aptal degilim. Sadece "teshirciler modern oldu" gibi abuk bi yorum yazip profilinizde boyle bi fotograf kullanmaniz cok ironik geldi. Aktif kullandiginiz bi sosyal platformda kullandiginiz fotografta sizin deyiminizle bi "teshirci" var, demek ki o kadar da rahatsiz degilsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…