- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Buraya yazinca ailelerine haber gitmiyor ki?Burda sanane , bırak ne yapsın diyen kişiler
İleride kendi çocuklarımız bu sekilde bir hayat seçse , bundan haberdar olmak istemez miydiniz
Yoksa çocuğumun hayatı istediği adamla/ kadınla yatar kalkar Mİ derdiniz
Haklıyım evetGercekden haklısnız gercekden insanlar banane diye diye zaten buraya gelir ilerde kanayan yaram aldatıldım diye post acar ben uzülüyorum diyorum bana hala seks yapmak ayıpmı dyorlar :)
Bak bunu sen yazdın ! Yani aslında kızlarımıza da öyle çok üzülmüyorsun .. erkekleri soyma , kullanma derdindeler demişsin ..
Burda çoğu insan ya ne dert ediyorsun , herkesin kendi hayatı diyince , konu “kızlarımıza üzülmeye” döndü , herkes normal karşılıyor bu duruma olayına döndü .. konuyu sen döndürdün aslında
Ya bak inanmıyorsun galiba ama inanılmaz seyler anlatıyor kzlar sırf evlediigm icin demiyorum emin ol ama evli adamın parasını yiyorum karısı cirkin zaten adam benle mutlu diye anlatıyor daha 18 nde !! Ya ben anlam veremiyorum nedir bu hal ama mesela baska yone kaydı banane diyor herkes ben diyemem acıkcası kızlarada uzuluyorum o adamların eşlerinedeee[/QUOTE]Bak bunu sen yazdın ! Yani aslında kızlarımıza da öyle çok üzülmüyorsun .. erkekleri soyma , kullanma derdindeler demişsin ..
Burda çoğu insan ya ne dert ediyorsun , herkesin kendi hayatı diyince , konu “kızlarımıza üzülmeye” döndü , herkes normal karşılıyor bu duruma olayına döndü .. konuyu sen döndürdün aslında
Allah da bizi ne yapsın ! Pis “bananeci” ler ![/QUOTE]evli olduklarıda yoktu başta.
Ne denir ki canım evli erkek lere saf temiz demişim gibi algı yaratılıyorlar bide onlara acımıyorum asla sanırım bana sanane banane dyenler ne evli ne endiseli nede herneyse ne denirki hata bendeHaklıyım evet
Gelinen nokta üzücü
Ben de üni mezunuyum
İş hayatında olan bir kadınım
Ama bananeci değilim
Ya bak inanmıyorsun galiba ama inanılmaz seyler anlatıyor kzlar sırf evlediigm icin demiyorum emin ol ama evli adamın parasını yiyorum karısı cirkin zaten adam benle mutlu diye anlatıyor daha 18 nde !! Ya ben anlam veremiyorum nedir bu hal ama mesela baska yone kaydı banane diyor herkes ben diyemem acıkcası kızlarada uzuluyorum o adamların eşlerinedeee[/QUOTE]Bak bunu sen yazdın ! Yani aslında kızlarımıza da öyle çok üzülmüyorsun .. erkekleri soyma , kullanma derdindeler demişsin ..
Keşke yazaydım başa da yazmadık iste saflık bizde yoksa burda baya eleştiri oldu haklı haksız herneyse[/QUOTE]Allah da bizi ne yapsın ! Pis “bananeci” ler !
Yorum profil fotografi uyumsuzluguAhlaksızlık normalleşti çünkü artık
Burda herkes sizi taşlar emin olun
Bu gördüklerinize modernlik deniliyor
Siz de geri kafalı oluyorsunuz duyarlı olup üzüldüğünüz İÇİN malesef
Ben de anne olacağım ve gençleri gördükçe doğmamış çocuğum İÇİN bile endişeliyim
Herkes banane ci oldu
Gösteren , teşhir eden herkes modern oldu
Malesef
O anlama gelmez evetBuraya yazinca ailelerine haber gitmiyor ki?
Cocugum hata yaptiysa sonuclarina katlanir. Ama bu “universitede herkes evli erkekle sevisiyor” anlamina gelmez
Ne denir ki canım evli erkek lere saf temiz demişim gibi algı yaratılıyorlar bide onlara acımıyorum asla sanırım bana sanane banane dyenler ne evli ne endiseli nede herneyse ne denirki hata bende
EVet profil fotosuYorum profil fotografi uyumsuzlugu
Yo yanılıyorsunuz "Size ne"diye yazan herkes bende dahil modernlikten degil gerçekten "bize ne sana ne"demeye çalışıyoruz..Ahlaksızlık normalleşti çünkü artık
Burda herkes sizi taşlar emin olun
Bu gördüklerinize modernlik deniliyor
Siz de geri kafalı oluyorsunuz duyarlı olup üzüldüğünüz İÇİN malesef
Ben de anne olacağım ve gençleri gördükçe doğmamış çocuğum İÇİN bile endişeliyim
Herkes banane ci oldu
Gösteren , teşhir eden herkes modern oldu
Malesef
Gercekden saolun gercekten konu kelimeleri yutmama kadar uzadı millet neyin derdinde biz neyin ne denirkiAslında yorum yapmak istemiyorum ama duramadım.
Burda yorum yapan kadınlar eminimki konu sahibi gibi düşünüp endişeleneceklerdir ama başka pencereden bakmayı seçiyorlar...
Konu bana göre başkalarının hayatlarıni kurcalamaktan ziyade, kötüye giden eğitim sistemi, ailelerin çocuklarının ne yaptığından bi haber oluşu ve ortamın iyiiiice bozulduğu..
Gerçekten çirkinleşti gençlik. Kabul etmek lazım.
Çocuklarla aktiviteler yapıyorum.. 11 yaşını geçen çocuklar,
Telefona bağımlı
Gelecek endişesi yaşamayan
5yil sonra nerde olmak istersin diye sorulsa cevap veremeyecek kadar içe dönük anı yaşayan bir nesil...
Eğitim sisteminin bomboşluğu yüzünden,üniversite seçimi veya okudugu bölüm sayesinde kariyer imkanın olmadığını hepsi biliyor zaten...
Akılları 5 karış havada. Ne kaygıları nede umutları var.
.
.
11-12 yaşına kadar terbiye aldı aldı.. karakteri oluşmamış, ne istediğini bilmeyen, hedefi olmayan bir nesil yetişmekte... kabul etsenizde etmesenizde ortalığı b*k götürüyo..
Bu bahsettikleriniz hak Mİ?Yo yanılıyorsunuz "Size ne"diye yazan herkes bende dahil modernlikten degil gerçekten "bize ne sana ne"demeye çalışıyoruz..
Varsa aklınızda bunun önüne geçebilmek için mantık li bir çözüm söyleyin uygulamaya geçelim.
Öyle "cok dert ettim tu kaka bu kızlar ayyy ahlak bitmiş tuhhhh" demekle olmuyor bu işler..
Mesela doğmamış çocuğum için endişeliyim demissiniz ya,hah iste endişelenmek yerine onu iyi yetiştirin iyi bir eğitim verin saygı sevgi ve ahlak konusunda bilgilenirin sonra endişelenmeniz gerekmesin.
Birde ona mutlaka başka insanların hakkına saygılı olması öğretin yeter zaten
Gercek olduğunu dusunerek yazmadim zaten merak etmeyin o kadar aptal degilim. Sadece "teshirciler modern oldu" gibi abuk bi yorum yazip profilinizde boyle bi fotograf kullanmaniz cok ironik geldi. Aktif kullandiginiz bi sosyal platformda kullandiginiz fotografta sizin deyiminizle bi "teshirci" var, demek ki o kadar da rahatsiz degilsiniz :)EVet profil fotosu
Adı üzerinde
Gerçek kişilik değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?