- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Niye seni takmayan birinin üstüne bu kadar düşüyorsun? Konunu dışarıdan okursan anlayacaksın adam başka işlere yelken açmışmerhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
yalnız bütin okuyanlar şunu anlamadı gitmeden önce zaten 1 hafta küstük 1 haftadır orada, benimle 2 haftador görüşemiyır ailesi ve dostlarıyla benle küsken de bol bol göriştü bana haber vermedeb gittii ......Erkek olup surayi okusam yeminle evlenmekten korkardim o ne yahu.. simdi benim kardesim baska bir sehirde calisacak, aylar sonra yasadigi yere donecek ama nisanlisi bizimle gorusturmeyecek, dusunemedimbu nasil bir ego arkadas vay anasini.. hangi hakla boyle bir seye zorlarsiniz? Yarin o cocugun ailesi gelip gorusmedigini duydugunda size karsi cok tatli hisler besleyecekler, ben o cocugun ailesi olaydim unutun siz bu evliligi derdim.. gerci aileye gerek yok adam da sizden kacmis gitmis zaten eziyet gibisiniz..
öyle karakterde birisi değil zaten 1 aya kadar gelir diye tahmin ediyorumBaşkası için şehir değişmiş olabilir mi
sürekli aklımda o var nasıl çekebilirim heo aramak aranmak istiyorumarasna ara diyorum her dakika arıyım istiyosun oldu canım diyo[
Çevrem de senin gibi olan kadınları hep uzaklaştırdım ya da konuşmalarını engelliyorum aramadı mesaj atmadı bilmem ne bu nedir ya ne kadar itici olduğunuzun hiç farkındamısınız ? adam da kaçmış zaten itmişsin çünkü davranışlarınla enerji vampiri gibisiniz yeminle benim en yakın arkadaşım bile dozunda şikayet eder sevgilisinden oda hakketen önemli bir sorundur dünya da bir tane erkek var oda senin nişanlın ne anne ne baba ne kardeş arkadaş filan kimsenin önemi yok dimi artık ben çok tırsıyorum senin gibi insanlardan
yalnız bütin okuyanlar şunu anlamadı gitmeden önce zaten 1 hafta küstük 1 haftadır orada, benimle 2 haftador görüşemiyır ailesi ve dostlarıyla benle küsken de bol bol göriştü bana haber vermedeb gittii ......
doşum günü hazırlıkları yaptım ama gelmedi
1 haftadır orada aylardır değil yani ayrıca ailesi de ondan bıkmış ona meraklı değil yani geldi kendi oğlunu bana kötüledi
Belli olmaz hicöyle karakterde birisi değil zaten 1 aya kadar gelir diye tahmin ediyorum
işte sorun burda bizim ne zaman evleneceeğimiz belli değil...... 2 seneyi geçti sadece söz oldu
ayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrıma
Ayrılyalnız bütin okuyanlar şunu anlamadı gitmeden önce zaten 1 hafta küstük 1 haftadır orada, benimle 2 haftador görüşemiyır ailesi ve dostlarıyla benle küsken de bol bol göriştü bana haber vermedeb gittii ......
doşum günü hazırlıkları yaptım ama gelmedi
1 haftadır orada aylardır değil yani ayrıca ailesi de ondan bıkmış ona meraklı değil yani geldi kendi oğlunu bana kötüledi
Bu kadar emin konuşmak için gözlerine perde indi sanirim..öyle karakterde birisi değil zaten 1 aya kadar gelir diye tahmin ediyorum
nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyor
Sorununu da cevabını da yazmışsın .merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?