“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

Niye seni takmayan birinin üstüne bu kadar düşüyorsun? Konunu dışarıdan okursan anlayacaksın adam başka işlere yelken açmış

yalnız bütin okuyanlar şunu anlamadı gitmeden önce zaten 1 hafta küstük 1 haftadır orada, benimle 2 haftador görüşemiyır ailesi ve dostlarıyla benle küsken de bol bol göriştü bana haber vermedeb gittii ......
doşum günü hazırlıkları yaptım ama gelmedi
1 haftadır orada aylardır değil yani ayrıca ailesi de ondan bıkmış ona meraklı değil yani geldi kendi oğlunu bana kötüledi

Ya arkadasim ne farkeder? Sunu anlamiyorsun bu adam yetimhanede kimsesiz buyuyup senin himayende yasamak icin tasarlanmadi.. ailesi var, arkadaslari var.. ben iki gun ayni kisiyi gorsem ucuncu gun degisiklik ariyorum ne kadar sevgili olursa olsun.. adami bunaltiyorsun sevgi degil bu, bak yaziyorum buraya bu sekilde devam edersen bu adam seni ayakta uyutur, askindan farkina bile varmazsin.. kaldi ki annesi muhtemelen seni hic tanimiyor, o yuzden sana sikayet etmis.. bir soyle istersen oglun geldiginde sadece benimle gorusecek diye.. o zaman o “duskun olmayan” anneyi yazarsin buraya..

belki yanlış düşünüyor olabilirim ama ben bayanların ilişkide kendini çeken taraf olmasını isterim bunun aksi bana yanlış geliyor. siz çok öne koymuşsunuz kendinizi ve bu da onda bir rahatlık oluşturmuş bence şu düşünce olmalı her iki tarafta da "saygı mı korumazsam onu kaybederim." aklımda şu soru oluştu siz bugün ayrılmak isteseniz hayır demez karşı taraf buradan öyle okunuyor.

işte sorun burda bizim ne zaman evleneceeğimiz belli değil...... 2 seneyi geçti sadece söz oldu

o zaman kendinizi geri çekin. bırakın adam sizin peşinizden koşsun. kaçan kovalanır malum. işleri aceleye getirsin. mesela bir gün "bugün arkadaşımla buluşcam" deyip mesaj atmayın aramayın ama o ararsa açın yada mesajına cevap verin. ertesi gün başka bişey bulun. ertesi gün başka bişey... bi süre böyle devam edin baktınız bu da çözüm olmuyor o zaman başka bir yol düşünülür.

Şu bize anlattıklarınızı Nişanlınızın size yaptığını düşünün,
Vayyyy efendim ailemle görüşmeme karıştı,
Vayyyy efendim benim ondan başka çevrem yokmu ? arkadaşlarımla görüşemezmiyim vb....
Yapmayın kendinizi bu kadar basite indirgemeyin.
Zaten yeterince yüzgöz olmuşsunuz,

Madem degmedigini düşünüyorsun niye ısrar ediyorsun seviyorsun madem az kendine engel ol arama sorma bana dese arama çok bunalıyorum diye yeminle ne ararım ne sorarım ne hali varsa görsün böyle böyle kendilerini birşey sanıyorlar zaten az mesafeli davran bence bırak azicikta o seni arasın

Ayrıl

nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyor

İşte adamın bu tutarsız davranışının sebebi sizin baskılayıp devamlı aramanız,yer mekan hesabı vermesi.
Yani bakınsana geldiğinde kimle görüşeceksin diye bir soru mu var ?
Arkadaşı olabilir ,ailesi olabilir görüşebilir.
Yani demem o ki dünya gerçekten bu şekilde bakınca sizin etrafınızda dönmüyor.
Akışına bırakın bu şekilde siz çok üzülürsünüz....

Sorununu da cevabını da yazmışsın .
Bırak arama ne hali varsa görsün .
Erkekleri başımıza çıkartmamamız lazım

Ya insan sevdiğini tabiki özler tabiki görmek ister. Benim eski sevgilim de böyleydi gelmesi için dil dokuyordum resmen. Sonra dedim ki banane ya gelmek istemiyorsa ben ne zorluyorum ozlese duramaz zaten dedim. Özleyen insan yarinin garantisi yok gelir görür. Fazla usteleme sen de sallama ozlemiyormus gibi yap. Biliyorum zor ama öyle yapınca dank ediyor

AA senin konu farkliymis. Sen nisanlinin ailesi ile aynı şehirde yaşıyormuş. Benim ki ailesi arkadaşları ile aynı şehirde yaşıyordu ben farklı sehirdeydim. Ayda bir gelirdi ona rağmen hep geleceği zaman ailesi ile alakali bir şey çıkardı ben de sinirlenir uzulurdum. Günlerce yolunu gozlerdim gelsin diye dua ederdim saçma sapan bir iş çıkar gelmezdi. Ben de sonra biraktim hiç özledim falan dememeye başladım sallamadim. Kendi diyordu sen eskisi gibi dgeilsin beni ozlemiyor musun istemiyor musun gelmemi diye. Sen biraz ayıp etmişsin ama ailesini de görecek mecbur. Ailesi de ozluyordur evlenince hep yanyana olacaksınız zaten. Bı de ben o kadar çok görüşünce sıkılıyordum siz sıkılmıyornusunuz boşversene biraz

Valla kusura bakma ana ben onun yerinde olsam evlenmem seninle çünkü sen evlenince adama dünyayı zehir edersin bu baskı ve ısrar ile
Adam bunalmış bak şehir değiştirtecek kadar boşmuşsun adamı

yuh ben okurken darlandım kim bilir sevgiliniz nasıl darlanmıştır?

size söyliim, sizden daha iyisini bulduğu an sizi şutlayacak %1000 ihtimal. Biraz saha adamı darlamaya, küçük bebek gibi üstüne gitmeye devam edin. :) Size daha da bağlanacaktır.

Sevgiliniz için şu an resmen nasılsa cepte diye görülen bir insansınız, beni kaybetmekten deli gibi korkuyor diyor kendisi, sizi işine geldiğinde arıyor işine gelmediğinde ise telefonlarınıza bile bakmıyor, size gram saygısı kalmamış. Size saygı duymuyor ve bu yüzden de önemsemiyor. Gittiği farklı şehirde birinden hoşlanmaya başlayabilir, dikkatli olun. böyle darlarsanız muhtelemen bulur da...

Çok acı di mi yazdıklarım? Geçmiş olsun gerçekler böyledir. Adamı biraz rahat bırakın, kendi hayatını yaşasın. Siz de bence kendinize bi hobi, bi iş vs bulun adam nefes alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…