- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Kendine ait yaşam alanı oluşturarak adamı rahat bırak biraz uğraş bul kendinenasıl emgel olabilirim peki hep aramaya falan alıştım bi laf söylesin hemen yelkenler fora
oldu bile maalesefarama bunaltma bak beni diyo suratıma bile kapıyor işim var bunaltmmaaaa beni diyor mesajda bak yeter kapatıcam telefonu diyor
ayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrıma
sevince kezban oluyorsan öyle olsun. şükür ki güzelliğim kezban değilMilletin kezban dedigi tiplemeler tam olarak siz oluyorsuniz. Yav bu adam size neden katlaniyor ki?
Şaka mı yapıyorsunuz? Tabiki herkese vakit ayıracak. Doğru söylemiş dünya sizden ibaret değilkesin dönüş yapana kadar görüşmeyelim dedim tamam gelirin oraya seni görmem kabul mü dedi ya sen salak mısın falan dedim ne alakaa bensiz dedim
en son işte sadece beni değil ailesi dostlarını da görecekmiş yani dünyada sadce ben yokmuşum o zaman onlarla görüşsün dimi ?
Ya adam cidden iyi dayanıyor bir silkelenin kendinize gelin bu ne ya. Bu nasıl bencillik adam heralde dostuyla akrabasıyla görüşecek. Siz böyle devam edin adam kaçar gider erkekler çok sıkmaya gelemezler.sabah aradı uyandırdı beni sadece senle görüşücem geldiğimi de kimseye söylemiycem dedi bende yok eğer onlarla görüşmek iatiyorsan onlarla görüş zaten görüşünce üzülücem falan dedim yok ben senle görüşmek istiyorum dedi
Siz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.
Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.
Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.
işte sorun burda bizim ne zaman evleneceeğimiz belli değil...... 2 seneyi geçti sadece söz oldueşimle 6 ay nişanlı kaldık. o süre içinde yanılmıyorsam 1 kez geldi benim olduğum şehre o da resmi nikah içindi. sevgiliyken de ayda, belki 1,5 ayda bir gelirdi ve biz gündüz 4-5 saat görüşürdük sonra beni evime bırakır arkadaşlarının yanına giderdi. o zaman kendimi paraladığıma kızıyorum. şimdi 7/24 birlikteyiz ve görüşeceğimiz başka kimse yok eş dost akraba vs. şimdi arada uzaklaşmak, kafa dinlemek istesem de olmuyor. evliliği bekleyin ve adamı çok darlamayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?