Hepinize selam kızlar 3 ay 27 günlük bir oğlum var . Geçenlerde amip olmuştu neyse ilaç falan kullandık bugünde kendi doktorundan randevu bulamadım başka bir doktora randevu aldım dünden, hani gaita tahlili yaptıracağım bebeğimde ki amip geçmişimi diye. Neyse içeri girdik daha önce bir kere daha gitmiştik o doktora ben amip durumunu anlatırken . Bana demesinmi ben geçen sefer söyleyecektim ama atlamışım senin bebeğin down olabilir basık burnu var dedi. ( İlk kızımı kromozom bozukluğu yüzünden kaybettim ) Allah'ım benim yer ayagimin altından kaydı sanki nasıl kötü oldum . Çocuk genetige sevk etti yarın gideceğiz . Kızlar benim bütün testlerim temiz çıktı . Hatta bilinçsiz bir gebelik yaşamak istemediğim için eşimde bende genetik test yaptırdık . Herşey temizdi . Bebeğimin kafasında iki tane kist var ama bu hiçbir anlam ifade etmiyor dedi doktor . İki ayrı doktora takipliyim onlar bu zamana kadar farketmedimi yani anlayamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen ne yerdeyim ne gökte . Doğum yaptığım hastane doğum zamanı kesinlikle sendromik bir bebek değil falan diyordu şimdide çok ortada konuşmaya başladılar vallahi şaşırdım kaldım