- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
herkes ona takıldı sizede açıklıyım,ailesi kendisine çok güvenir çok sağlam bi bağları var onlara böyle bişey yaptığım için helallik almam lazımdı dedi ben anlatma dememe ragmen anlatmış sonra annesi beni aradı falan filan işteBasligi okudugumda , Korktum bisey oldu sandim ..
Ama ailesine anlatmasina takildim ben .
Menasa nasilsin yeri degil amaBasligi okudugumda , Korktum bisey oldu sandim ..
Ama ailesine anlatmasina takildim ben .
herkes bi şekilde kötü dimi dört dörtlük mutlu olan varmı acabaMenasa nasilsin yeri degil ama
Aynen canim hic kimse 4.4luk degil rabbim kimseyi 4.4luk yaratmamis en agir seyleri bile affeten rabbim kaldiki gunah yaptini. Anladi tobede etti sanada soyledi eee ..herkes bi şekilde kötü dimi dört dörtlük mutlu olan varmı acaba
bana gitmeyen bir erkek gösterin çoook azdır heralde
Herkesin kendine göre yöntemleri var ben kısasa kısas derdim de neyse.bunun acısı nasıl çıkar sizce
herkes ona takıldı sizede açıklıyım,ailesi kendisine çok güvenir çok sağlam bi bağları var onlara böyle bişey yaptığım için helallik almam lazımdı dedi ben anlatma dememe ragmen anlatmış sonra annesi beni aradı falan filan işte
gelecekte sürekli yüzüme vurcagını biliyorum yinede affetmeni istiyorum asla tekrarı yaşanmıcak çok pişmanım dedi nasıl güvenicemki bidaha
Iyiyim canim annemdeyim , bu sabah bana foto yollamis bebek odasini tamamen bitirmis .Menasa nasilsin yeri degil ama
aile dostumuzun oğlu kendisi..ilk başlarda bana günahlarını temizlemek için geldi belkide bilemiyorum ama sonradan sana bağım arttıkça pişmanlıgımda artmaya başladı dedi..annesi bana söyledi abisinin kendilerine coşturucu olur dedigini ama aklımıza böyle bişey yapcagı asla gelmezdiki dedi kaç yaşında kadın benden özür diliyor evladımı tanıyamamışım diye bizi düşürdügü şu hale bakçevremde antidepresan kullananların hepsi delirmiş vaziyette. kimse kullanmasın şu ilaçları artık ya. acılar da insan için. acılarla yüzleşmesini bilmek lazım.
bu çocuk da sevgilisinden ayrılmışsa bile 2-3 ay ağlar geçerdi. bide doktor olan abisi "coşturucu" olduğunu bildği bi ilacı veriyo. başka ilaç mı yok. çocuğu iyice delirtmişler.
nasıl tanıştın peki bu çocukla?
teşekkür ederim burda acımı paylaşan sizin gibi insanlarla bi nebze olsun rahatlıyorum sağolun..kalbim onu hala çok sevdiğimi söylüyo bana en ufak kötü bi laf söylemedi incitmedi hep iyi davrandı sevgisini hissettirdi utanarak söylüyorum ama ben onu öpmek için yanaşırdım beni uzaklaştırırdı yapma bitanem diye bugün diyoki hepsi pişman oldugum içindi senide öyle bişeye sürükleyemezdim yüzünü kara çıkarmıcam lütfen inan bana dedi öyle karışıgımkiÇok üzüldüm size ya
Kalbin ne diyor?
Hakkinda hayirlisi canim suründürmeye devamIyiyim canim annemdeyim , bu sabah bana foto yollamis bebek odasini tamamen bitirmis .
Bende yazdim kendisine boyle gozumu boyayamazsin diye .
Hersey yerinde guzeldir dedim ben istedigimde azarladin yapmadinda simdi neden pacalarin tutustiki dedim.
Haklisin felan diyo devam.
Çoğu erkek bu yollardan geçmiş gönül ister ki böyle bir şey olmasın ama sorun edilecek bir durum değil bence çoğumuzun eşi gitmiştir söyler yada söylemez kişiye kalmış birsey oraya gitmeyi p de çıktığı kız arkadaşıyla da yapabilir di bunu bu aldatmak değil. .muhafazakâr olmalarının verdiği bir duygu o kadar...sorun edilecek birsey değil...ben eşime böyle bir soru sormam yada anlatmasını beklemem saçmalık olur...çünkü benden sonrası beni ilgilendirir
çok keskin yorumlarınız var bu kadar büyük konuşmayın derimpeki sizden sonra gittiyse? o aldatmak oluyor mu?
teşekkür ederim burda acımı paylaşan sizin gibi insanlarla bi nebze olsun rahatlıyorum sağolun..kalbim onu hala çok sevdiğimi söylüyo bana en ufak kötü bi laf söylemedi incitmedi hep iyi davrandı sevgisini hissettirdi utanarak söylüyorum ama ben onu öpmek için yanaşırdım beni uzaklaştırırdı yapma bitanem diye bugün diyoki hepsi pişman oldugum içindi senide öyle bişeye sürükleyemezdim yüzünü kara çıkarmıcam lütfen inan bana dedi öyle karışıgımki
çok keskin yorumlarınız var bu kadar büyük konuşmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?