- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ne yani itiraf etmesi suçunu affettiriyor mu? Bu mantığa göre çocuk tecavüzcüleri de, katiller de, teröristler de suçlarını itiraf etmeleri halinde ceza almasınlar. Ne kadar mantıklı!bu kadar sertsinizde anlatmasa o şekilde mutlu mesut devam etsek ben nerden bilicektim hiç söylemesemiydi?
Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.Merakını gidereyim evet yazardım da bende bi şeyi merak ettim
Bunda bu kadar gülüp yerlere yatacak ne var
Aaaa athene lütfen ama erkeğin elinin kiridir.peki sizden sonra gittiyse? o aldatmak oluyor mu?
Aaaa athene lütfen ama erkeğin elinin kiridir.
Allah aşkına şu güzelim islamiyeti bilinçsizce yaşamayın.Bazı şeyleri birbirine karıştırıp abartmayın.Sevgilisiyle flört ederken de,ben nağmahrem bir kızla çıktım gezdim tozdum hakkınızı helal edin demiş mi?Bu ne saçmalıktır.Sen kaç yaşındasın böyle şeylere inanıyorsun.Adamın biri gidecek geneleve,(size söylediği 4 kez)kadınlarla yatacak.Sonra bundan utanmadan,ar etmeden,bir erkek olarak yüzünü kızartmadan gidecek bunu annesine anlatacak.Bu ne terbiyesizlik.Bu nasıl bir erkeklik.Kusura bakma ama bunun iğrençlikten öte açıklaması yok.Yok helallikmiş yok ahiretmiş.Kendini temize çıkarmak için iyi kılıf bulmuş.İslamiyeti böyle ahireti düşünecek kadar hellalliği düünecek kadar yaşayan dindar takvalı insan kimsenin kadını bırak kızıyla da gezip tozupta yaptığı cinsel içerikli şeyi oturup konuşmaz.Sen madem dindarsın.Elin adamı sana kimle yattığını anlatıyor.Böyle bir konuşmaya nasıl giriyorsun.Bir erkek yediği haltı gelip anlatması dürüstlük değildir.Yaparken sadakatsiz.Sadakatsizliği anlatırken mi dürüstlük oluyor.O çok övdüğün ailesi nasıl bir aile,oğluyla aralarında sınır,çizgi saygı yok.Mahremini anlatıyor.Annesi de dinliyor.Bir de kalkıyor oğlunun cinsel hayatını elin kızıyla konuşuyor.Sen kendini bu kadar nasıl küçük düşürüyorsun.O aileye girmemişsin.Arada sınır yok.Bir de kendini şanslı hissediyorsun.Yarın senle evlense,senşnle ne yaptığını da anlatır.Ağlanır sızlanır.Anasına koşar her fırsatta.Bu adamın psikolojik dengesi bozuk.Aile o yüzdne bu kadar herşeyini biliyor ve sana yamamaya çalışıyorlar.Mübarek olsun.onu çok sevmiş ayrılık düşüncesi aklında olmayınca baya kötü bi dönem geçirmiş duygusal biri zaten..benimle konuşma sebebi sana bunu yapamazdım bilmen lazımdı dedi ailesiyle konuşma nedenide ölmeden önce helallik almakmış öbür dünyada ailesiyle yüzleşmekten çok korkmuş..annesiyle zaten bu konuda pek konuşmadık yemeğini yedinmi ağlama hep teselli etti o kadar iyi bi ailesi varki çok şanslı hissediyodum kendimi onların arasına katılıcam diye
%10000000 katılıyorum.Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.
Kız orada sevgilim beni genelevde aldatmış yazmış millet de ''Ne var canııım, erkek değil mi, elinin kiri. Hem tövbe ederse Allah affeder'' yazmış. Ya peki konuda özneler yer değişseydi? Konu sahibesi buraya konu açıp:
-4 kez jigololarla birlikte oldum, üstelik sonuncu yaptığım sekste sevgilimle beraberdim. Onu jigoloyla aldattım.''
yazsaydı hangi cevaplar gelirdi??? O yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar aynı affedici, hoşgörülü mesajları bir kadın için de yazarlar mıydı??? Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızcağızlar taşlanıyor, ama ataerkil ahlak anlayışları kahrolasıca üyeler sevgilisini fahişelerle aldatan erkek için ''Ne var canıııım, ne olmuş yaniii. Ne kadar da büyütüyorsun?'' yazıyor! Buradaki iğrenç ikiyüzlülüğü, ahlaki yozlaşmayı, çifte standartı, mizojinizmi göremiyorsanız zaten size diyecek bir şeyim yok. Belli ki aynı zihniyette değiliz. Algılarımız çoook farklı.
Bir kez daha gördüm ki Müslümanların %99'u ikiyüzlü bir ahlak anlayışına sahip. Zaten biliyordum da sizler de son kanıtları oldunuz. Saygılar.
Şu düşünce yapın,şu kurduğun cümleler beni benden aldı.Sunu söyleyeyim benim eşim de gitmiş bekarken 1 kere ve sadece 1 ben hayatında yokken ve lisenin yeni bittiği dönemlerde...aldatmak çok farklı bir şey bir genel evdeki kadın la kendimizi kiyaslayamayiz...ihtiyaç giderilmesi için erkeklerin uğrak yeri ama ev ortamı öyle değil...Allah iyi lerle karsilastirsin...iyi es allahın hediyesi kötü es de imtihanidir..bunu kolay anlayamazsin...eşim bir kere gitmiş diye kimseyle evlenmesin mi...Allah la Kul arasında güzel giden bir evliliğim var eşime ben takilirim kongreye gidince kap bir Rus gel hem senin hem benim işimi görsün evde diye aramızda espiri konusuydu bir aralar...yaşanabilir şeyler...kızlar bile çıktığı kişilerle öpüşüyor..ne yapsınlar onlarda mi evlenmesin yada yuhalansin...geniş düşünelim biraz ..karısı hamile kalmış doğum yapmış adamlar eslerinden soğuyor da gözü dışarda kalıyor...o kadınlar ne etsin. ..ben hep derim arkadaslarla konuşurken bu konularda yapacak olan adam yapar..yapacaksa sessiz yapsın aileme yansitmasin...gidecekse gider gitmeyecek se tilki nin dönüp dolaşacak yer Kürkçü dukkanidir...burda evli olup hamile karısının yüzüne ex aşkımı unutmadım diyenler var...
Şu düşünce yapın,şu kurduğun cümleler beni benden aldı.
Valla anlayamadım anlamakta istemem herhalde.Anneannem bile böyle düşünce yapısına sahip değildi.''eşime ben takilirim kongreye gidince kap bir Rus gel hem senin hem benim işimi görsün.''
Siz yorum sahibini anlayamazsınız. Kendisi ve muhterem eşi bizim ülkemizin Jean-Paul Sartre - Simone de Beauvoir çifti. Adeta birer yükselen değerler her birimiz için. Sizin gibi toplumun dayattığı ahlaki normlara takılı kalmış bir faninin arka planında bohem yaşamın olduğu böyle ulvi ve marjinal bir evliliği anlamasını beklemezdim zaten.
Yok o Simone kısmı işin esprisiydi. Keşke azıcık olsa benzese. O kadın ideolojisi olan, hayatta bir duruşu olan, inandığı gibi yaşayan bir kadındı. Türkiyeden öyle kadınlar çıksa keşke. Şu verilen cevaplardan sonra pek umudum kalmadı yurdum kadınlarından zaten. Konuya yazılan cevaplar bir Kezban'ın Günlüğü isimli bir kitap çıkarılırsa ön söz olacak nitelikte.Valla anlayamadım anlamakta istemem herhalde.Anneannem bile böyle düşünce yapısına sahip değildi.
Benim bildiğim Simone,feministir.Romanlarında da felsefi takılır.Bu hanımın ilişkisi öyle değil ki valla.Ataerkil.Dinden imandan bahsederler.Kötü kocanın imtihan oldğunu söylerler,öte yandan zinayı meşru gösterirler.Erkeğin ihtiyacıymış.Ne ihtiyacı ya.Dinde öyle birşey mi var.Erkek ihtiyaç giderebilir diye.Yok hamileyken eşi soğuyormuşta bilmem ne.Kudurmuş sanki.İmtihansa o da bir imtihan.
Ben eşime diyeceğim ki kap bir Rus gel ikimizin de işini görsün.Ya benim midem almıyor.Konu da midemi bulandırdı yeterince.Bu lafı etmenin bile günahı var.Zinaya şaka yollu teşvik etmek.Adama o hakkı vermek.
Bu konuda da,erkek psikolojik sıkıntıları olan,aşırı derecede melankolik,duygusal zayıflık yaşayan ve ilaç tedavisi gören biri.Aile de bunu biliyor.Konu sahibinin de yaşı çok büyük değildir diye düşünüyorum.Temiz kalpli de.Ailede biz bu çocuğu bununla evlendirelim hem başı bağlanır hem düzelir düşüncesinde.
Yalnız benim anlayamadığım ne biliyor musun.Yorum yapanların çoğu erkeği dürüst ialn etmiş.Ya adam halt yiyince birşey yok.Ama gelip bunu anlatınca dürüst öyle mi.Ne o haltı yesin,ne de gelip bana pişkin pişkin anlatıp kendi vicdanını temizlesin.Anlatınca ben ne diyeceğim ah canım benim ne kadar dürüstsün.Allah erkeklere değil,önce şu kadın milletine akıl versin.Eski köhne zihniyetten çıkartsın.İğrenç şeyleri de dine imana mal etmesinler.
Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.
Kız orada sevgilim beni genelevde aldatmış yazmış millet de ''Ne var canııım, erkek değil mi, elinin kiri. Hem tövbe ederse Allah affeder'' yazmış. Ya peki konuda özneler yer değişseydi? Konu sahibesi buraya konu açıp:
-4 kez jigololarla birlikte oldum, üstelik sonuncu yaptığım sekste sevgilimle beraberdim. Onu jigoloyla aldattım.''
yazsaydı hangi cevaplar gelirdi??? O yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar aynı affedici, hoşgörülü mesajları bir kadın için de yazarlar mıydı??? Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızcağızlar taşlanıyor, ama ataerkil ahlak anlayışları kahrolasıca üyeler sevgilisini fahişelerle aldatan erkek için ''Ne var canıııım, ne olmuş yaniii. Ne kadar da büyütüyorsun?'' yazıyor! Buradaki iğrenç ikiyüzlülüğü, ahlaki yozlaşmayı, çifte standartı, mizojinizmi göremiyorsanız zaten size diyecek bir şeyim yok. Belli ki aynı zihniyette değiliz. Algılarımız çoook farklı.
Bir kez daha gördüm ki Müslümanların %99'u ikiyüzlü bir ahlak anlayışına sahip. Zaten biliyordum da sizler de son kanıtları oldunuz. Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?