- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
Ne yani itiraf etmesi suçunu affettiriyor mu? Bu mantığa göre çocuk tecavüzcüleri de, katiller de, teröristler de suçlarını itiraf etmeleri halinde ceza almasınlar. Ne kadar mantıklı!bu kadar sertsinizde anlatmasa o şekilde mutlu mesut devam etsek ben nerden bilicektim hiç söylemesemiydi?
Ya peki siz onu bir jigoloyla aldatsaydınız??? Onu buna itiraf ettiğiniz de o '' Hmm söylemese bilmeyecektim, itiraf etmiş affedeyim.'' diyecek miydi? Ha siz zaten çoktan kadın olarak 2. sınıf insan olduğunuzu kabul etmişsiniz. Bize bir şey demek düşmez.
Ha siz geneleve gidecek kadar midesiz bir adamla olmayı kendinize yediriyorsanız bir şey diyemem. Bir de üstelik bunu sizle beraberken yapmış, sizi bir hayat kadınıyla aldatmış. Siz hala daha bu adamla evlilik derdindesiniz. Bu kadar midesiz bir adamın size sadık olacağını düşünecek kadar naif misiniz? Aldatılmayı, hem de bu şekilde iğrenç bir şeklini affetmeyi, o adamı koynunuza almayı gururunuza yediriyor musunuz?
Neyse ne diyeyim, dilerim mutlu olursunuz.
Sunu da belirteyim benim sorunum sizin affedip affetmemeniz değil, ''Amaan ne olmuş canım erkeğin elinin kiri'' minvalindeki cevaplar.
Son düzenleme: