Dünyam başıma yıkıldı.

acımı paylaşmak birilerinden mantıklı yorum almak için girdim ne kadar abarttılar
Abartilir canım çünkü işin içine din girdi ve sana yardım yerine onun bunun düşüncelerine gasba döndü muhabbet...kimseye dusmemis birinin öbürünün düşüncesini tartmak...ama konu çirkinlige döndü valla

Gerçi O okypete yazmış ama bir kere de ben yazacağım. Bir insanın onurunu parayla satın almış biriyle asla işim olmaz, olamaz. Ortada bir köle varsa, "Nasılsa köle canım" diye bir ticaret nesnesi hâline getirilip alınıp satılmasına göz yummakla aynıdır para karşılığı sevişmek. Bu durumda benim için benimle birlikteyken mi sevişti, yoksa önce mi, bir önemi yok.

"Fahişelik dünyanın en eski mesleğidir" derler. Bu 'mesleği' binlerce yıl sonra bugün hâlâ ayakta tutan; kendisini reddetme lüksü yok diye, kıymeti kendinden menkul cinsel 'ihtiyaçlarının' arkasına sığınıp karşısındaki kadına bir yastık, bir şişme bebek muamelesi yapan erkekler ve sırf, kendisinden daha şanssız olan, bedenini satarak para kazanmak zorunda kalan kadınları "kendisiyle kıyaslıyor" olmamak için, kocasına rahat rahat "bışım ığrıyır Şivkit" diyebilmek için bir kadının satın alınmasını meşrulaştıran kadınlardır.

Yazıklar olsun size.

yorumların bir kısmını okudum. Özellikle ilk sayfada herkes sanki cocugun gecmıste bunları yasadığını yorumlar gibi.. Ama atladığınız bir yer var. Kızla beraberken ilk ayında da yapmış. Yani aldatmış. Konu sahibesi arkadaşım öncelikle bu konuyu içinde çözmelisin. Bunu affedip affetmemeyi düşünmelisin.

Ay ben de korktum bir an birşey oldu zannettim heyecanla okudum konuyu. Hatta ben herhalde adam kısır, o yüzden bu kadar üzgüm kız kendisile evlenmeyi kabul etmez falan diye düşündüm film tasarladım kafamda resmen.
Sanırım muhafazakar kesimde yer aldığınız için bu konuyu böyle abartıyorsunuz. Evet yapılan şey dinen de etik olarak da yanlış, tıbben de sakıncalı mikrop kapma riski vs var. Ama kapanıp ağlayacak, kahrolacak-kahredecek kadar büyük bir olay değil ki. Yapmış, pişman olmuş orada kalır konu. Bir iki gün surat asarsınız hatta ömür boyu içinizde hep bir şüphe kalır belki ama daha sonra unutulur gider. Erkeklerin hemen hemen hepsi kendini keşfeder keśfetmez ya hayat kadını ya da sevgilileri ile ilişkiye girmekte buna keşke engel olsak ama maalesef olamıyoruz kaldı ki o dönemde psikolojik sıkıntılara yaşamış boşluğa düşmüş adam. Elbette ki bu onu haklı kılmaz ama fazla da kendinizi yıpratmayın. İnşallah bundan sonra böyle sorunlar olmaz.

Ha bu arada; sizinle birlikte iken de gitmiş ben bunu atlamışım.
İşte ozaman mevzu değişir.
Bu aldatmaya girer.

ilk aylardada ilaca devam ediyodu ben zorla çöpe attırmıştım abisi demiş zaten o ilaçlar coşturur ama biraz fazla coşturmuş hiç aklıma gelmezdi öyle bi insanın oraya gidebilecegi..ilaçları bırakıp normal hayata dönünce aklı başına gelmiş ama geç kaldı
Üfff antidepresan costurmuyor kimseyi ya ne anlatiyorsunuz siz tam olarak ? Antidepresan kullananlar "allahhh kimle sevissem bugun " diye duvara tirmanmiyor.

ya bence uzatma derım bosver bak bakalım kımler neler yapıyor bırde yapmadım dıyor saalla gıtsın ama emın olll

siz ne anlatıyosunuz size kim izin veriyo böyle konuşmayı çıkın sayfamdan lütfen!
Canım sinirlenme bak. Arkadaşın anlatmak istediği; antidepresan kullanmak cinsel isteği arttırmıyor. Zamanımda ben de çok kullandım. Onu bu harekete iten bence depresyonda oluşu olmalı daha çok. Herşeyi bir yana bıraktım da, seninle birlikte iken gitmesi affedilemez birşey:(

siz ne anlatıyosunuz size kim izin veriyo böyle konuşmayı çıkın sayfamdan lütfen!
Konu actiysaniz istedigim yorumu yaparim hakaret etmedigim surece. Yorumlara tahammulunuz yoksa acmayacaksiniz. Ama iyi yapmissiniz ya, sevgilisiyle beraber olan kadinlari paralayacak kadinlar "ayyy caniim nasil da aglamis yazik. Cok durustmus ama. Bi erkegin ihtiyaclari var, kadinla erkek cinsellik konusunda esit degil " gibi acaip bilimsel yorumlar yapmislar. Biz de sayenizde gorduk bunu. Hani antidepresani "costurur " gibi asiri bilimsel bir bakis acisiyla cope atmissiniz ve bu sebeple cosarak bu kadinlarla beraber oldugunu iddia ediyorsunuz ya. Haliyle bana da yanlis bildiginiz konuda yorum yapmak dusuyor. Istedigim yorumu yapmaya devam edecegim. Rahatsizsaniz soyleyin konunuzu kapatsinlar. Sevgilinizin yaptigi igrencligin ustune gidenler tu kaka digerleri iyi. Oldu canim.

Canım sinirlenme bak. Arkadaşın anlatmak istediği; antidepresan kullanmak cinsel isteği arttırmıyor. Zamanımda ben de çok kullandım. Onu bu harekete iten bence depresyonda oluşu olmalı daha çok. Herşeyi bir yana bıraktım da, seninle birlikte iken gitmesi affedilemez birşey:KK43:
Evet bunu anlatmaya calistim da arkadas doktor galiba ilac cope atiyor falan. Zaten cocugun abisi de doktormus kullanma costurur bunlar demis. Ulkede boyle doktor mu var yahu ? Boylesine bir bilgisizlikle yazilan yorumlara yorum yapmadan edemiyorum.

Canım sinirlenme bak. Arkadaşın anlatmak istediği; antidepresan kullanmak cinsel isteği arttırmıyor. Zamanımda ben de çok kullandım. Onu bu harekete iten bence depresyonda oluşu olmalı daha çok. Herşeyi bir yana bıraktım da, seninle birlikte iken gitmesi affedilemez birşey:KK43:
haklısın arkadaşım ama herşeyin bi söyleme şekli vardır, bana zaten cinsel istegimden ihtiyacımdan gittim demedi kendimi çok rahat mutlu cesur hissediyodum aklım başımda degildi o yüzden gittim ilk başlardada çok yakın değildik sana bağlandıkça vicdan azabım arttı evlenmek istediğim kişinin beni tanıması gerekiyodu dedi o kadar üstüme geldilerki artık sinirlendim üzgünüm

Konu actiysaniz istedigim yorumu yaparim hakaret etmedigim surece. Yorumlara tahammulunuz yoksa acmayacaksiniz. Ama iyi yapmissiniz ya, sevgilisiyle beraber olan kadinlari paralayacak kadinlar "ayyy caniim nasil da aglamis yazik. Cok durustmus ama. Bi erkegin ihtiyaclari var, kadinla erkek cinsellik konusunda esit degil " gibi acaip bilimsel yorumlar yapmislar. Biz de sayenizde gorduk bunu. Hani antidepresani "costurur " gibi asiri bilimsel bir bakis acisiyla cope atmissiniz ve bu sebeple cosarak bu kadinlarla beraber oldugunu iddia ediyorsunuz ya. Haliyle bana da yanlis bildiginiz konuda yorum yapmak dusuyor. Istedigim yorumu yapmaya devam edecegim. Rahatsizsaniz soyleyin konunuzu kapatsinlar. Sevgilinizin yaptigi igrencligin ustune gidenler tu kaka digerleri iyi. Oldu canim.
coşturur dan kasıt cinsel isteği arttırıp kadınlara koşar demek değil herşey normal gelmeye başlar umursamaz olur rahat olur dünyayı takmaz manasında..bide size herşeyin mealinimi açıklıcam

haklısın arkadaşım ama herşeyin bi söyleme şekli vardır, bana zaten cinsel istegimden ihtiyacımdan gittim demedi kendimi çok rahat mutlu cesur hissediyodum aklım başımda degildi o yüzden gittim ilk başlardada çok yakın değildik sana bağlandıkça vicdan azabım arttı evlenmek istediğim kişinin beni tanıması gerekiyodu dedi o kadar üstüme geldilerki artık sinirlendim üzgünüm
Evet şimdi anladım. Evet o ilaç cinsel isteği arttırmıyor belki ama aşırı bir rahatlık sağlıyor, karar mekanizmasını beni uyuşturuyor resmen. Yineliyorum elbette bu bir bahane olamaz. Sinirlenmeni anlıyorum konunun içine din girince daha da karmaşıklaşmış konu. Bu tamamen senin içinde ölçüp tartıp biçip karar verebileceğini bir konu. Sen hayatındaki yokken gitmesi ile seninle birlikte iken gitmesin arasında fark var. İkisi de iğrenç ama birinde aldatılan sen oluyorsun:( ne diyeyim, hayırlısı olsun.

coşturur dan kasıt cinsel isteği arttırıp kadınlara koşar demek değil herşey normal gelmeye başlar umursamaz olur rahat olur dünyayı takmaz manasında..bide size herşeyin mealinimi açıklıcam
Yorumumdan rahatsizsaniz aciklayacaksiniz. Antidepresan kullanan herkes gebeleve kosmuyor. Erkek arkadasinizin karakterindeki bozukluga bahane aramak bu ve komik gozukuyor. Bana saldirmaniz sevgilinizin geneleve gidecek karakterde biri oldugunu degistirmiyor. Hirsinizi benden cikarmayin yani, sevgilinize yapin onu. Neyse diger yorumumda da belirttim pek sallamadiniz da sevgilinizin kapmis olabilecegi suruyle hastalik var. Bunu dusunmek bile evlenmeye engel ve milenanin dedigi gibi geneleve gitmek ciddi anlamda bir eziklik, karaktersizlik. Evlilik oncesi cinsel iliskiye hic karsi degilim, normal olani bunun partnerlerle yasanmasi. Bu evlenecegim kiz diyip sevgilisine dokunmayip geneleve giden erkek ahlaktan bahsetmesin artik bi zahmet.

Evet bunu anlatmaya calistim da arkadas doktor galiba ilac cope atiyor falan. Zaten cocugun abisi de doktormus kullanma costurur bunlar demis. Ulkede boyle doktor mu var yahu ? Boylesine bir bilgisizlikle yazilan yorumlara yorum yapmadan edemiyorum.
Yok bak ben anldım mevzuyu şimdi. Adam demişki o ilaçlardan cesaret aldım. Evet bu mümkün. O ilaçlar bir nevi sarhoşluk veriyor insana. Karar mekanizmasını etkilemiş belli ki . ama bu bir bahane değil! elbette. Hele ki o hayatında iken gitmesi affedilemez birşey benim açımdan. Ben sadece arkadaşın anlatmaya çalıştığı şeyi anladığımı belirtmek istedim.

Dini inancımla ilgili yaptığınız çıkarımları neye dayandırıyorsunuz??? Nereden biliyorsunuz hangi dini inanca mensubum?
Neyse çırpındıkça batıyorsunuz, demediğim şeyleri demişim gibi göstermeye başladınız. Ne dediğim oldukça açık. İkiyüzlü ahlakınızdan nefret ettiğimi ve hatta iğrendiğimi belirtmek suretiyle bu konuşmayı sonlandırıyorum. ''Selametle'' kalın.
Milena seni seviyorum :KK45:

P
Yorumumdan rahatsizsaniz aciklayacaksiniz. Antidepresan kullanan herkes gebeleve kosmuyor. Erkek arkadasinizin karakterindeki bozukluga bahane aramak bu ve komik gozukuyor. Bana saldirmaniz sevgilinizin geneleve gidecek karakterde biri oldugunu degistirmiyor. Hirsinizi benden cikarmayin yani, sevgilinize yapin onu. Neyse diger yorumumda da belirttim pek sallamadiniz da sevgilinizin kapmis olabilecegi suruyle hastalik var. Bunu dusunmek bile evlenmeye engel ve milenanin dedigi gibi geneleve gitmek ciddi anlamda bir eziklik, karaktersizlik. Evlilik oncesi cinsel iliskiye hic karsi degilim, normal olani bunun partnerlerle yasanmasi. Bu evlenecegim kiz diyip sevgilisine dokunmayip geneleve giden erkek ahlaktan bahsetmesin artik bi zahmet.

'Partnerle' yasayinca ne oluyo acabs:KK14:

Back
X