konu sahibi canim uzlulme olan olmus artik hayatta o kadar kotu seyler varki bu onun yaninda hiç bile sana bireşey anlatayim bi akrabam vardi oğlan bi kizla cikiyodu uzun suredir aralarinda mezhep sorunlari vardi. neyse bnlar yillar sonra ayrildilar bu bahsettiğim kişi babamin daysinin torunu sonra oğlan benim annemin dayisinin torunu ile birlikte olmaya baslamişlar kiz aralrina girmiş ayirmiş bunlari bi şehirdede universite okyodu kiz oğlan ben seni sevmiyorum eski kiz arkadasimi seviyorm senle onu untmak için cikiyorum demiş kiz bunu bile bile kabul etmiş birlikte olmuslar kzi hamile kalmiş aylarca saklamiş korse kullanmş cocuk karninda sıkışmis oğlanin babasi ne malum benim oğlumdan oldugu dedi test yaptirdilar ondan cikti kizin annesi aglya aglaya dolaşti dgun yaptilar 1 ay sonra dgnden dogrdu şimdi mutlular bi sorn yok allah saglikli dogmasini nasip etsin sana konus ailenle erkek arkadsin yaninda ya yaninda olmasaydi onu dusun birde helal olsun ona evlenin dogum yap bi şekilde anlatirsiniz ailene sonra inşlh tatli nur topu gibi bi bebegin olur