haklısın arkadaşım.sonuna kadar katılıyorum sana bu konuda
canım ne olur söylediklerimi üstüne basa basa düşün çünki senin yaşadığın herşeyi birebir yaşayan bir insanım o masum meleği bebişi aldırmaktan kesinlikle vazgeç embriyo diyenlere o bebek değil diyenleri es geç birkere o şuanda canlı bir hücre bir hata yapmışsın bende yaptım aynı hatayı ama hatamın üzerine hata eklemedim şimdi düşünüorum o bebişi doğurmakla ne de iyi etmişim eğer erkek arkadaşın arkanda durmasaydı yanında olmasa aldır deseydi işte o zaman derdim başka çaren yok aldır ama ikinizde genç insanlarsınız çalışır okursunuz bebek rızkıyla gelir ben de evlenmeden gebe kaldım çok günah olduınu biliyorum aldırmayı düşünmedim değil erkek arkadaşım yani eşim evlilik teklif etti ama yinede aldırsammı diye düşündüm evli değilmişim neymişmiş peki kimden neden çekincektim annem babam çevrem arkadaşlarımdan peki ya Rabbim ya öbür dünyam ne olucaktı belki bu dünyada kötü bir duruma düşcektim ama öbür dünyamı kurtarcaktım hemen evlendim kimseye de demedim hamileyim diye gerekirse kabul etmezlerse sevdim aşık oldum de gizlice evlen erken doğum oldu dersin ben öyle yaptım ve şuann çok şükür çok ama çok mutluyum kaynana belası dışında :) ve dünyalar tatlısı bir bebişm var herkes deli oluyo ona millet davayı çaktı ama çok da tınnn benim senden tek artım eşimin de benim işimizin olması maddi durumumuzun elvermesi ama eşin mezunmuş çalışsın sıkın kendinizi sende ara ver dışardan oku inanki bu da senin imtihanın belkide Rabbim seni böyle sınıyor biz bir günah işledik ama üzerine cinayet gibiçok ağır günah ekleme tövbe dersin Rabbim inşallah affeder ama cinayet affolmaz o bir canlı embriyo değil bunu unutma bu arada seni korkutmak için değil yemin ederim şuana kadar iki arkadaşım bebeğini aldırdı bir tanesinin birdaha bebeği olmıycak Allah bilir tabi ve diğerininde başına gelmeyen kalmadı hastalık huzursuzluk ne varsa kötü bebeği aldırırsan birdaha gebe kalma ihtimalin %60 azalıyor bilgine bu arada bebek evet rızkıyla geliyor maaşıma bebeğim doğar doğmaz 500 tl zam geldi ve 1 yıllık da ek 500 tl ödeme daha etti sana fazldan 1 milyar bebek gerçekten rızkıyla geliyor buna inanıyorum sakın bebişine kıyma psiklojini mahvedersin çok ağır yük Rabbim yaşatmasın kimseye tabi tüm bunlar erkek arkadaşın arkandaysa doğur diyosa geçerli yoksa evet aldırmaktan başka çaren yok bu arada zaman geçirmeden hemen evlen seni istemeye gelsinler ağla sızla ama evlen nasıl yaparsın bilmem Rabbim meleğinin hatırına yardımcı olur sana ben iki aylık gebeyken iki haftalık evliydim :) Rabbim yar ve yardımcın olsun bol dua et kaderin buymuş eşinle çok mutlu ol inşallah