Bu kinayanlar grubunu zaten hic memnun edemezsin. Simdi cocugu aldirdin diye kinayacaklar... Illaki carcabuk evlenemeyceksin karninda buyuyecek meburen nikahsiz evlenmeden cocuk dunyaya getirmis gibi olacaksin bu seferde a..... BEN EVLILIK DISI cocuga karsiyim utanmiyor musun diyecekler... Bunlarda tatmin etmez onlari niye boyle halt yedin korunmadin diyecekler... Oysaki herkes bilir olmusle olmusa care yok. Artik olmus bu hata durduk yere niye korunmadin demek konuya cozum getirmiyor kimse seni yargilayamaz herkes kendi derdine yasantisina baksin.Sen nasil biliyorsan oyle yap. Cougunda zaten dedigin gibi erken dogacak kendi ailende cevrendekilerde sevgilinin aileside seni gene yargilayacaklar kotu davranacaklar. Kimse olayin iyi yanini dusunmeyecek inan ki kimse evet hatasini hatayla kapamamais cocugunu aldirmamis aferin diyen olmaz .... Tek diyeceklrei evlenmeden iliskiye girmis vs ... Insanlar maalesef boyle islerine geldigi gibi yorum yapiyor.. Simdi aldirma diyenler doguruncada evlilik disi cocuk dogurdu der.. O yuzden kulaklarini tikicaksin hic bi sekilde onlari memnun edemezsin cunku etmek zorunda da degilsin zaten. Sen evlenip rezil olunca ki boyle evliliklerde bosanma yuzdeleri cok yuksek ananin babanin evine donunce bu forumdan kimse sana yardim etmeyecek. Allah sabir versin kalbinin sesini dinle mantiginida olc bic neyse senin gelecegine hayirli onu yap.
gerçekten tarafsız yorum yapan biri gördüğüme çok sevindim
ne halin varsa gör diyen bile var bana tabiki ben görücem o görmicek