dünyam karardı

İnsanlar bu konunun icerisinde bile Turkiye Amerika ahkami kesiyorlar..Amerikan toplumu bati toplumu benim en cahil insanimdan bile ustun olamaz...batililasmak sandiginiz dogrularin arkasindan bunlar yasaniyor arkadaslar.yazmaya zaman ayirdiginiz kadar okuyalimda ogrenelim...
Yapilan yanlis yapanda yanlisini biliyor.bilerek yazmis ..ben muslumanim hristiyanim yada ataistim ona gore yorum yapin dememis...ammada uzatiyorsunuz biraktiniz kiza destegi yazanlara laf yaristiriyorsunuz...su an benimde yaptigim gibi..ama bir gercek var kiz kararini vermis aldiracak.
Bence yanlis ben yanlis oldugunu soyluyorum...simdi biri yada birileride bana laf yaristiricak..

Birilerine dogursun sana versin gibi laflar edip silen hanimefendi.buyuk konusmayin lutfen bir gun sizide kiracak insanlar olacaktir.ama ben olmayacagim...icimde kalmayacak bir sey oldugu icin yazdim bu son cumlemi...

mel1ke akraba mısınız konu sahibiyle, ya da yakını ?
evet ben annesiyim aslında.
Melike :) eğer bir hatam olurda konu açarsam KÜRTAJ üzere kk'ya yaptığınız değerli 2 .yorumunuzda bana ait olur :34: bilahare ciğerlerimin yanması hususunda bana yol gösterirsiniz ..Ne kadar da kötü laf etmişim .. tü kaka ! esra lütfen konunu kapattır :) kararını çoktan vermişsin, denilecek herşey denildi gibi duruyor..Biz kk kadınlarının selahiyeti için şart bu sanırım..Ayrıca melike böyle damdan düşer ilk mesajı şu misillemeyle yazmanız hiç buralara yabancı olduğunuz kanısını uyandırmadı bende neyse herşeyde vardır bir hayır..

Artık cidden son yorumum olmasına izin verin :)

evet bu foruma yabancı değilim günümün birkaç saati burda geçiyordu üye olmadan önce.ben yapacağınız hatayı kürtaja genellemedim.

evet bu foruma yabancı değilim günümün birkaç saati burda geçiyordu üye olmadan önce.ben yapacağınız hatayı kürtaja genellemedim.

annesimiiii:53::53::53::53:
kiziniz derdini anlattimi size:53:

Valla melike'cim ben kürtajı da bu genelleyeceğiniz hataya katarak hatalarımın arkasında durmayacagım gibi izlenim mi verdim ki siz kalkmış beni genelleme ihtiyacı hissediyorsunuz ?
Nedir bu her açılan konunun ardından ''Başınıza gelirse görürsünüz, kınamayın başınıza gelir vs vs vs '' Başıma gelmemiş daha neyin temennisi bu ..Garipsiniz..

Ayrıca konu sahibesinin kendi bile olabilirsiniz..Ya da söylemek istediklerini asl olan nickiyle dillendiremeyip yeni bir üyelik alan kişi de..Muhtemeldir nazarımda her ikiside..

Birsen'in dediği gibi nesi oluyorsunuz konu sahibinin ? ya da banane yahu ..isterseniz sizin deyiminizle anası, danası artık herneyse..Biz diyeceğimizi demiştik ..cevap hakkı dogurmayın bize..gebe kalıyoruz konuya ve malum aldıramıyoruz..

şaka yapıyorum tabiki hiç bi yakınlığım yok kendisine.abartmayın o kadarda.ama sizin kadar sert olamıyorum malesef üzüldüm durumuna
bir an annesi sandim sizi yani tesadufun boylesi diyecektim:26:
genellemeyin lütfen ben sert yorum yaptigimi hatirlamiyorum...:44::40:

Valla melike'cim ben kürtajı da bu genelleyeceğiniz hataya katarak hatalarımın arkasında durmayacagım gibi izlenim mi verdim ki siz kalkmış beni genelleme ihtiyacı hissediyorsunuz ?
Nedir bu her açılan konunun ardından ''Başınıza gelirse görürsünüz, kınamayın başınıza gelir vs vs vs '' Başıma gelmemiş daha neyin temennisi bu ..Garipsiniz..

Ayrıca konu sahibesinin kendi bile olabilirsiniz..Ya da söylemek istediklerini asl olan nickiyle dillendiremeyip yeni bir üyelik alan kişi de..Muhtemeldir nazarımda her ikiside..

Birsen'in dediği gibi nesi oluyorsunuz konu sahibinin ? ya da banane yahu ..isterseniz sizin deyiminizle anası, danası artık herneyse..Biz diyeceğimizi demiştik ..cevap hakkı dogurmayın bize..gebe kalıyoruz konuya ve malum aldıramıyoruz..

hayır bana böyle bir izlenim tabiki vermediniz.ama bu bütün kadınların başına gelebilir.kk kadınlarının bu kadar sert eleştiriler yapması üzücü.kızı savundum ne yakınlığım kaldı ne kendisi olmadığım.yorumda yapamıycaz anlaşılan.iyi geceler size..

erkek arkadaşım mesaj attı..kendini üzme ölene kadar senin ve bebeğimiz için çalışırım biliyorum şuan yemek bile yemedin sıkıntıdan ama çekme bu sıkıntıyı hep yanındayım ailelerimizde bilse affedecekler kötü bişi yapmadık zamansız yaptık telafi edeceğiz yazmış
çok seviyorum onu yaaa

valla bende sevdim şuu çocuğu hee helal olsun.dua et şanlısın ki seni gerçekten seven biriyle berabersin ya başka türlü olsaydı ozaman napardın.

bir an annesi sandim sizi yani tesadufun boylesi diyecektim:26:
genellemeyin lütfen ben sert yorum yaptigimi hatirlamiyorum...:44::40:

Genellese ne olacak ki; damdan düşer gibi alabildiği alıntıyı almış, konu kapanmasına rağmen bir serenatta ben yapayım demiş..

İllaki ilk yorumunuz foruma, yorumlara değil direkt olarak konuya yoğunlaşıp yardımcı olabilirdiniz.

Sizce sert yorumlara, yumuşatıcı ekleme görevini niye üstlendiniz ?

Yeni üye olduğunuzu düşünmüyorum melike.

Son düzenleme:
Genellese ne olacak ki; damdan düşer gibi alabildiği alıntıyı almış, konu kapanmasına rağmen bir serenatta ben yapayım demiş..

İllaki ilk yorumunuz foruma, yorumlara değil direkt olarak konuya yoğunlaşıp yardımcı olabilirdiniz.

bu forumda kaç yıldır zaman geçiriyorumm ve gördüğünüz gibi yeni üyeyim.Sert yorumları yumuşatma görevini bu konuda birinin üstlenmesi gerekiyordu bence.bir kadının desteğe ihtiyacı var ve ben bu desteği ona vermek istedim size sorucak değilim.benim yeni üye olmam falan sizi ilgilendirmiyor ayrıca.

sevgili esra,
daha önce yorum yapmıştım konunuza bebeği aldırmamanızı temenni etmiştim.
ama kararınızı aldırmak yönünde kullanmışsınız,ne yapalım vardır elbet bildiğiniz
sonuçta kendi çevrenizi,ailenizi siz daha iyi tanır bilirsiniz.
gelecek tepkileri az çok tahmin edersiniz.
bebeği aldırdığınız da ya da aldırmayıp doğurduğunuzda sonuçların sizi nasıl etkileyeceğini elbette siz bizden daha bilirsiniz.
gönül isterdi ki mutlu yuvanızı kurup evladınızı doğurun ama gönlümüzün her istediği olmuyor malesef.
bu aşamadan sonra size verebileceğim tek tavsiye allaha sığınmanızdır.hem günahınızı affettirmek hem de vicdanınızın sesini hafifletmek için yardımcı olur.
bundan sonra dilerim daha dikkatli olur kendinize aynı üzüntüyü yaşatmazsınız.çünkü bu olay en çok sizi acıtır ve yıpratır.Sizin kadar kimsenin canı yanmaz.
allaha emanet olun.

Merhaba demis 3 mesaj yazmis 3 ude bu konuya kim dusunmezki.bende dusundum ayni seyleri.

bazi yorumlar cok sert onlarla ayni kefeye girmek istemem:34:

Back
X