dünyam karardı

bu forumda kaç yıldır zaman geçiriyorumm ve gördüğünüz gibi yeni üyeyim.Sert yorumları yumuşatma görevini bu konuda birinin üstlenmesi gerekiyordu bence.bir kadının desteğe ihtiyacı var ve ben bu desteği ona vermek istedim size sorucak değilim.benim yeni üye olmam falan sizi ilgilendirmiyor ayrıca.

Konuyu baştan sona okusaydınız, sizden çok daha naif kişiler yorum yaptı ve daha yapıcı ve akılcı yol gösterdiler.

Beni ilgilendirmediğini nereden çıkarıyorsunuz, tabiiki ilgilendiriyor, bu saatte boşuna mı nöbet tutuyoruz burada ?

Ayrıca annesiyim diye şaka yapmanızda şakacı olduğunuzu gösteriyor. ! Gülmek istediğimde yazarım.

Merhaba demis 3 mesaj yazmis 3 ude bu konuya kim dusunmezki.bende dusundum ayni seyleri.

tekrar söylüyorum ne konu sahibinin kendisiyim nede yakınıyım öyle düşünen şüphelenen bir yönetici falan varsa beni bu forumdan atabilir.üyeliğimi sanırım bi kç hafta önce almıştım.bugn alınmış falan olsa neyse diyecem evet şüphelenmekte haklılar.yeter yorum falanda yapmıyorum söyleyeceğimi söyledim zaten.buraya konu açanıda yorum yapanıda hayatından bezdiriyorsunuz zaten.

Merhaba demis 3 mesaj yazmis 3 ude bu konuya kim dusunmezki.bende dusundum ayni seyleri.

Konuyu baştan sona okusaydınız, sizden çok daha naif kişiler yorum yaptı ve daha yapıcı ve akılcı yol gösterdiler.

Beni ilgilendirmediğini nereden çıkarıyorsunuz, tabiiki ilgilendiriyor, bu saatte boşuna mı nöbet tutuyoruz burada ?

Ayrıca annesiyim diye şaka yapmanızda şakacı olduğunuzu gösteriyor. ! Gülmek istediğimde yazarım.

o zaman buyrun atın beni forumdan hayret birşeysiniz ya.

Umarim bu konuyu okuyan genc kizlar evlilik oncesi gizlice yapilan cinsel beraberligin yanlis ve muslumansa gunah oldugunu ,bunun devaminda olusabilcek gebelik (belki basina gelebilcek bir suru kotu olasilik bulasici hastaliklar vb.gibi) durumlarla karsilasabilecegini bunlari tasimanin agir bir yuk oldugunu hayatin bir anlik hevesler uyguruna ziyan edilemeyecek kadar degerli oldugunu anlarlar..

Biz burda konusurken hayat devam ediyor ve malesef hayatta iyide var kotude...

Hayret birşey olmak, gayet normal bir soruya '' annesiyim'' cvp.ını vermekten iyidir hele ilk msj.da.

laf yetiştireceğinize beni bu forumdan atın sahtekarlık falan yaptımı düşünüyorsunuz ya.yakınıyım.yok yok kendisiyim direkt ben.buyrun hadi nöbet tutuyorsunuz siz napıcaksınız yapın uğraşamıycam sizle artık.

tekrar söylüyorum ne konu sahibinin kendisiyim nede yakınıyım öyle düşünen şüphelenen bir yönetici falan varsa beni bu forumdan atabilir.üyeliğimi sanırım bi kç hafta önce almıştım.bugn alınmış falan olsa neyse diyecem evet şüphelenmekte haklılar.yeter yorum falanda yapmıyorum söyleyeceğimi söyledim zaten.buraya konu açanıda yorum yapanıda hayatından bezdiriyorsunuz zaten.

Sen dusunceni yazdin ...bizde yazdik ...sadece dusundum dusunuyorum dedim. Tepkiye gercekten gerek yok bu kadar.bunu yaptigin icin insanlar zaten boyle dusundu..

Sen dusunceni yazdin ...bizde yazdik ...sadece dusundum dusunuyorum dedim. Tepkiye gercekten gerek yok bu kadar.bunu yaptigin icin insanlar zaten boyle dusundu..

değilim diyorum bu sizi tatmin etmiyor.bu konuyu 2 gündür takip ediyorum dün yazıcaktım yazmadım bugün yorum yapmak istedim ve birden esra oldum.

Hadi yeniler kuralları okumadı, pas geçti diyelim, peki topikte yorum yapan eski üyelere ne demeli, tartışma yasak, alıntı yapıp konu yerine üyelere yorum yapmak yasak bunu bile bile hala devam etmek...

esraa6,
konunuzu yorumlara kapatıyorum, açılmasını isterseniz lütfen yönetimle irtibata geçiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showgroups.php

Back
X