- 24 Ekim 2016
- 31
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi HuzuruM2158
-
Hayır o manada söylemek istemedim zaten. 1senedir bebek sahibi olmak istiyorum bu zamana kadar olmadığı için artık olsada hayatıma renk katsa diyeÇocuk sıkılmamak için yapılmaz bence önce hazır mıyım diye düşünün
Vaktim kalmasın istiyoruuumm kuzuuÖyle kuzucuklar diye seslenince kendimi bi tuhaf hissettim :)
Çocuk can sıkıntısını geçirir mi ?
Çocuk can sıkıntısı için yapılmaz .
Ve evet çocuk olduğunda sıkılmak için pek vaktin kalmaz .
Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)Evlendikten sonra işi mi bıraktın? Çalışmayı düşünür müsün? Kaç yaşındasın?
Buda dünyanın en tatlı yakınması oldu canım.. :) Allah bağışlasın15 günlük bebeğim var sıkılmak kelimesini lugatımdan çıkardım.
Bir şey diyemedim, hayırlısı olsun.Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
sağolasın Allah sana da nasip etsin hayırlı bir evlat. Ve de isteyen herkeseBuda dünyanın en tatlı yakınması oldu canım.. :) Allah bağışlasın
20 yaş anne olmak için erken değil mi?Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?