- 24 Ekim 2016
- 31
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi HuzuruM2158
-
Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum
Gülümsettiniz beni ama ben yanlış anlaşıldım sanırım. Ben canım sıkıldığı için çocuk yapmak istediğimi söylemedim. Çalışmak istediğim zamanlarda da çocuk sahibi olmak istiyodum. Yani çocuk benim için can sıkıntısı bi hobi değil. Ben annelere soru sordum bebekleri olduktan sonra hayatları nasıl değişti diye. Tabiki onunda bi hayatu olucak ben nasıl ailemi bırakıp şuanda bu hayatın içindeysem oda öyle olucak. Can sıkıntıma çocuk iyi gelir mi diye sormadım hanımlarCan sıkıntısı için çocuk yaparsanız, onlar okumaya başka şehire gittiklerinde ve sonra evlendiklerinde ne yapacaksınız? Özellikle oğlunuz olursa, gelininiz yandı.
Çocuktan önce de, çocuklayken de, çocuk yuvadan uçtuktan sonra da dolu dolu bir hayatınız olması lazım. Yoksa sadece sorunu ertelersiniz.
Evde oyalanamıyorsanız dışarıda bir hobiniz olsun.
:) üc tane meleğim var sıkılmaya vaktim yok dogru ama kendimede vaktim yok.Bazen camı açıp imdaaat diye bağırasım geliyor.Ama yinede hayat onlarla güzelVaktim kalmasın istiyoruuumm kuzuu
Esim... calismami... istemiyor...Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
Tam süt kuzusu :)20 yaşındasın daha çok erken değil mi
hiç merak etme cocuk olunca basına huni takıp gezecegın gunlerın cok olacakMerhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?