- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi HuzuruM2158
-
Boş vakit olmayacağı için Evet sıkılmazsınız. Ama durum tersine dönüyor bir süre sonra, hiç kendinize vakit olmadığı için canı sıkılıyor insanın. Çocuk olmadan önce ne yapmak istiyorsanız yapın bence, isinizi kalmadan çünkü planlarınız çocuğa göre şekillenecek hayat boyu.Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum
Elbette oyl ebir kural yok ancak zamanini bosa geciren bilincsiz donanimsiz hayattan haberi olmayan bir kadin nufusumuz var. Cahil kalmak bir secenek olmali mi gercekten? . bakin kizcagiz hayatinda ne yapacgini bilemeyecek kadar bilincsiz,ve cok mutsuz.Hepiniz takılmışsınız modern yaşama , kariyere. Herkes kariyer yapıcak diye bi kural mı çıkmış ya. Bazı insanlar sadece ters düşüncelerini söylemek için yorum yapıyolar ben sevdim evlendim , evliliğime bi can daha eklemek istiyorum ne yaşımın ne aklımın ne fikrimin benden başka kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum kızlar lütfen kariyerci modern lolita fikirlerinizi kendinize saklayın şayet hayatta sevdiğin insanlarla mutlu olamadıktan sonra neye yarar modern düşünceniz ?
Sizin gibi nerden geldiğini unutup burnu havada olan kesimden rahatsız oluyorum hanımefendi siz beni ister eleştirin ister eleştirmeyin ben hayatımı bu yönde kurmuşum diğer insanlar beni acaba şu konuda eleştirirler mi diye bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. Mutsuzum diyede bi kelime yazdığımı hatırlamıyorum hayatımdan çok mutluyum ve kendi hayatımı istediğim gibi yaşarım. Gereksiz eleştiri yaptıkları için o terimi kullandım. Kariyerinizde en üst seviyeye çıkabilirsiniz ama diğer insanların yaşantılarını bilmeden bu tarz eleştirilerle yaklaştığınız sürece üzgünüm ama en cahil siz olursunuz ..Elbette oyl ebir kural yok ancak zamanini bosa geciren bilincsiz donanimsiz hayattan haberi olmayan bir kadin nufusumuz var. Cahil kalmak bir secenek olmali mi gercekten? . bakin kizcagiz hayatinda ne yapacgini bilemeyecek kadar bilincsiz,ve cok mutsuz.
Kariyerci modern lolita, nereden geldi bu terim, lolita 14 yasinda asiri cinsel olgun davranan kizlara denir, kariyerci lolita derken, is sahibi kadinlara ergen sifati mi yakistirmak istediniz?
Acaba neden rahatsiz oldunuz, halbuki dunya sizin dediginizin tam tersine isliyor... demek ki milyonlarca kadin "kariyerci modern lolita" olmayi tercih ediyor.
Sonra gelsin kkda boşanmak istiyorum ama naparım işim yok ailem de istemiyor topikleri..Esim... calismami... istemiyor...
Gel 21. yuzyil gel... Turkiye'ye artik gel ne olur.
Kadinin eve tikilip hayatiyla cocuk yapmaktan baska sey dusunemedigi
Okuyup insan olarak gelisemedigi, erkegin kolesi olup hic bir sey uretemedigi...
Magara devrinden cikamadigi
Turkiye'ye gel artik....
Sizin gibi nerden geldiğini unutup burnu havada olan kesimden rahatsız oluyorum hanımefendi siz beni ister eleştirin ister eleştirmeyin ben hayatımı bu yönde kurmuşum diğer insanlar beni acaba şu konuda eleştirirler mi diye bi düşüncem olmadı hiç bi zaman. Mutsuzum diyede bi kelime yazdığımı hatırlamıyorum hayatımdan çok mutluyum ve kendi hayatımı istediğim gibi yaşarım. Gereksiz eleştiri yaptıkları için o terimi kullandım. Kariyerinizde en üst seviyeye çıkabilirsiniz ama diğer insanların yaşantılarını bilmeden bu tarz eleştirilerle yaklaştığınız sürece üzgünüm ama en cahil siz olursunuz ..
Cocuk sevmekle çocuk büyütmenin devasa farkını anlayamıyorlar....bütün sorun bu kadınlardaBenimde çocuklardan canım sıkılıyo bu ara off.yalnızlığı ve sessizliği özledim. Cildiriciiiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?