Sizi yakın görüp ilk sizinle paylaşmak istemiştirarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
Samimiyetinizi bilmiyorum gerci de sevincini sizinle paylasmasi gibi geldi bana.Hani bazen insan bu sekilde sımarır yakınlarına falan. Hikaye atsa simdi boyle yazıp absürt olur elestirilir diye düsündü belki.arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
Kıskandınızmı? Sorun ne yadaarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
Sevinirdimarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
aramız bozulmuştu o yüzden şaşırdım aramız bozukken ne alaka diyeBu niye sizin aklınıza gelmedi diye mi üzüldünüz?
Dünyanın en şanslı kızı olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Evleneceği kişiye hisleriniz mi vardı?
Görgüsüz gibi mi geldi? Ben ne alaka mı dediniz?
Bunu yapacağı kadar yakın biri değil mi size?
Sorunu anlamadık ki size bir yorum getirelim.
Bir üye daha yazmış, belki size yaptığı gibi birçok kişiye göndermiştir ve mutluluğunu paylaşmak istemiştir.
Belki sizi gıcık etmek için yapmıştır.
Biz onun bunu niye yaptığını bilemeyiz çünkü karşımızda değil ve ona soramayız ama sizi rahatsız edenin ne olduğunu gerçekten merak ettim.
O zaman size nispet yapmış alenen.aramız bozulmuştu o yüzden şaşırdım aramız bozukken ne alaka diye
Barışmak için yapmışaramız bozulmuştu o yüzden şaşırdım aramız bozukken ne alaka diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?