- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
Biri Bana Burda sorun olan olayi anlatabilir Mi?arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
Tam adamına yapmış, başarılı da olmuşNispet yapti işte, anlasana
Ölüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum!Sizinle paylaşmış mutluluğunu. Ne var bunda? Ne aradınız altında?
Evlenme teklifi behlülden mi gelmişÖlüyorum, anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken, onların mutluluğundan ölüyorum!
hayır konu sahibi çok hassas arkadaşlarının davranışlarına çok takılıyor. Behlül den gelmesi ile ilgilenmiyor sankiEvlenme teklifi behlülden mi gelmiş
Bu konu sahibi kendini eksik bırakıp arkadaşlarını hediyelere boğan arkadaş mıydı?hayır konu sahibi çok hassas arkadaşlarının davranışlarına çok takılıyor. Behlül den gelmesi ile ilgilenmiyor sanki
Evet karşındakine kendisinden çok değer veriyor sonra yanlış görünce çok morali bozuluyorBu konu sahibi kendini eksik bırakıp arkadaşlarını hediyelere boğan arkadaş mıydı?
evlenemeyince ben asdfghhjarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
Evlenememek mi?evlenemeyince ben asdfghhj
Hayır bir başarı ya da değil demek doğru olmaz. Ben evlenmeyi düşünmüyorum şahsen. Bu espriyi konu sahibinin tebrik edip mutlu olduğuna sevinmesi yerine kötü algıladığı için yaptım :)Evlenememek mi?evlenmek bi başarı mı
evlilik teklifi almakla kendini şanslı gören bir zavallıarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?