- 14 Ağustos 2018
- 20.343
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.502
- 598
Biraz az kıskanın yahuarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
not: daha önce bahsettiğim arkadaşım değil bu kişi
aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
evlilik teklifi almakla kendini şanslı gören bir zavallı
takılmayın
Cattyhol neyi beğenmediniz merak ettim
Sevdiğim arkadaşıma da bir şey atamayacaksam, sevincimi paylaşamayacaksam niye var onlar hayatımda, Buraya konu açmak için mi?arkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
aramız bozukken attı. yorumları buna göre yaparsanız daha doğru olur yazmayı unutmuşum
arkadaşına nispet yapmış hanımefendi bende yaptığı harekete zavallı dedim siz konuyu tam anlamamışsınızSevgilisinden evlilik teklifi almış kız. Sevinmiştir normal bence. Bu onu zavallı yapmaz. O kelime biraz fazla olmuş sanki. O yüzden beğenmedim.
Siz konuyu kafanıza göre anlamışsınız. Nispet yapıp yapmadığını bilmiyoruz, konu sahibinin algısı o. Kız belki toplu mesaj atarken araya konu sahibi de kaynadı yakın arkadaş listesinde olduğu için falan. İnsanların niyeti hakkında hüküm verip sonra hakaret etmek pek akıl karı değil sanki.arkadaşına nispet yapmış hanımefendi bende yaptığı harekete zavallı dedim siz konuyu tam anlamamışsınız
Benim de 30 senelik ünv arkadasim- birara samimiydik, sonra ayri guruplara dağildik- , yıllar sonra " babamı kaybettim, dayanamıyorum çok ağlıyorum. " diye aradı.Samimi degil misiniz neden şaşırdınız ki? Benim çokta samimi olmadığım üniversiteden bir arkadaşım anne oluyorum diye aramıştı içten içe bi ne alaka oldum ama onun adına çok sevindim aynı zamandaiçi içine sığmamış herkese haber vermiş demek ki. Bunun dert edilecek hiçbir yanı yok bence.
ahhah.Yanlislikla atmistir. Gecen yanlislikla muhasebecime ustumde abiye yuzumde yesil kil maskesiyle cekilmis resim atmisim. Alti saz ustu sishane yazip kiz grubuna atacaktim halbuki.
Allahtan espirili bi muhasebecim var da bu yakismamis teninize daha uygun bi fondoten secin bence yazmis.
arkadaşına nispet yapmış hanımefendi bende yaptığı harekete zavallı dedim siz konuyu tam anlamamışsınız
kafama göre değil, konu sahibinin ‘aramız bozuk‘ ve ’bana attı’ demesine karşılık, yapılan harekete göre anladım.Siz konuyu kafanıza göre anlamışsınız. Nispet yapıp yapmadığını bilmiyoruz, konu sahibinin algısı o. Kız belki toplu mesaj atarken araya konu sahibi de kaynadı yakın arkadaş listesinde olduğu için falan. İnsanların niyeti hakkında hüküm verip sonra hakaret etmek pek akıl karı değil sanki.
Çünkü burası forum, istediğimiz mesaja dahil olma hakkımız var ve bu normal. Forum adabı çalışın biraz.kafama göre değil, konu sahibinin ‘aramız bozuk‘ ve ’bana attı’ demesine karşılık, yapılan harekete göre anladım.
:))
böyle biride benim gözümde zavallıdır.Sizde zaten neden dahil oldunuz ki benim diğer üye arkadaşla aramdaki diyaloga onuda anlamadım…
Kendi kendine nazar değdirecekarkadaşım evlilik teklifi almış. o ortamda ben olsam aklıma gelmez ama onun aklına gelmiş ve fotoğraf çekip üzerine “dünyanın en şanslı kızı olmak” yazıp bana atmış. herkese açık hikaye koymadan bana gönderip üzerine böyle bişey yazmasına çok şaşırdım. siz ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?