- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
sınıfta bi çocuk var bu sene aynı sınıftayız normalde tanıdığım biri değildi. sıralarımız arka arkaya
garip bir çocuk cidden hiçbi şey yokken tersliyo ve dalga geçiyo benimle. ben gülüp geçiyodum ama son zamanlarda inanılmaz abarttı. sürekli bana hiçbir şeyin yakışmayacağını falan söylüyor. bir kere bu, ben ve bir çocuk daha konuşuyoduk çocuk bana gözlerin güzelmiş mavi mi hangi renk dedi, bu bahsettiğim benimle uğraşan çocuk da bir tek orası güzel zaten dedi güldü. benim alınmadığımı gördükçe iyice yaptı dicem ama birkaç kere dedim bazen şakanın dozunu kaçırıyosun diye,ben çirkin birine çirkin esprisi yapmazdım dedi. ben de o öyle diyince demek ki ciddi değil diye düşündüm ve bir süre daha hiç takmıyomuş gibi davrandım ama bazen kırıcı bir şey diyip sonrasında ben gülünce ben ciddiyim ama haberin olsun falan yapıyo hem de gayet ciddi bir ifadeyle. cidden insan ne kadar özgüvenli olursa olsun durup bi düşünüyor cidden öyle miyim diye
sürekli buna birşey yakışmaz falan diyo bir de sınıf ortamında. ben cevap verdikçe iyice şımarıyo o yüzden sadece gülüyorum hiç çaktırmıyorum. ama kalbim kırılıyor bazen tüm moralim bozuluyo. sizce ne yapmalıyım
senden hoşlanıyorsınıfta bi çocuk var bu sene aynı sınıftayız normalde tanıdığım biri değildi. sıralarımız arka arkaya
garip bir çocuk cidden hiçbi şey yokken tersliyo ve dalga geçiyo benimle. ben gülüp geçiyodum ama son zamanlarda inanılmaz abarttı. sürekli bana hiçbir şeyin yakışmayacağını falan söylüyor. bir kere bu, ben ve bir çocuk daha konuşuyoduk çocuk bana gözlerin güzelmiş mavi mi hangi renk dedi, bu bahsettiğim benimle uğraşan çocuk da bir tek orası güzel zaten dedi güldü. benim alınmadığımı gördükçe iyice yaptı dicem ama birkaç kere dedim bazen şakanın dozunu kaçırıyosun diye,ben çirkin birine çirkin esprisi yapmazdım dedi. ben de o öyle diyince demek ki ciddi değil diye düşündüm ve bir süre daha hiç takmıyomuş gibi davrandım ama bazen kırıcı bir şey diyip sonrasında ben gülünce ben ciddiyim ama haberin olsun falan yapıyo hem de gayet ciddi bir ifadeyle. cidden insan ne kadar özgüvenli olursa olsun durup bi düşünüyor cidden öyle miyim diye
sürekli buna birşey yakışmaz falan diyo bir de sınıf ortamında. ben cevap verdikçe iyice şımarıyo o yüzden sadece gülüyorum hiç çaktırmıyorum. ama kalbim kırılıyor bazen tüm moralim bozuluyo. sizce ne yapmalıyım
Bu ne ya, lise de misiniz?
Sana bir daha herkesin içinde böyle davrandığında, sen de onu boz.
Benim üzerimden prim yaptığın yetmedi mi, daha orijinal şeylerle gel artık da biraz zeka pırıltısı görelim falan de.
Sen daha iyisini de bulursun
17 yaşındayızKaç yaşında bu çocuk? Hoşlanıyor olabilir mi? Biraz çocukça mı onu gösteriyor sanki
Gençlik gibisi var mı, ne güzel şey. Kıymetini bil, hiç takma.evet lisedeyiz
bence hoşlansa böyle davranmazsenden hoşlanıyor
ben bunu bikaç kere dedim ama çok takmadı güldü geçti ya da bana öyle geldiAyy hoşlanıyor senden. Kendi farkında bile olmayabilir yada kimse anlamasın diye böyle yapiyor olabilir. Ondan hiçbir şekilde hoşlanıyorsan ters davran yada çok üzülmüş gibi davran. Gerçekten şaka falan diyorsun ama ben çok üzülüyorum. Benimle bu şekilde konuşma dersin.
Ah canım aynısı banada olmuştu meger benden hoslaniyormus bunun adı ilgi cocuk senle ilgileniyor yani hoşlanıyorsınıfta bi çocuk var bu sene aynı sınıftayız normalde tanıdığım biri değildi. sıralarımız arka arkaya
erkekler hoşlandıkları insana böyle uğraşır tatlimbence hoşlansa böyle davranmaz
bu ihtimali düşünmedim değil ama neden belli etmesin ki çok saçma değil mi...gerçi bunla ilk tanıştığımızda hayatımda başka biri vardı belki o yüzden bu şekilde arkadaşça dalga geçer gibi yaklaştı bana sonra da böyle devam etti diye düşünüyorum ama işte bilmiyorum çok kırılıyorumAh canım aynısı banada olmuştu meger benden hoslaniyormus bunun adı ilgi cocuk senle ilgileniyor yani hoşlanıyor
Çünkü sınıfta bisürü kişiler var ve buda anlaman icin böyle davraniyor kendimden biliyorum ben ama çok tatlı bi histir biliirm hoşuna gidiyor ama degilmi tabi sende hoşlanıyorsanbu ihtimali düşünmedim değil ama neden belli etmesin ki çok saçma değil mi...gerçi bunla ilk tanıştığımızda hayatımda başka biri vardı belki o yüzden bu şekilde arkadaşça dalga geçer gibi yaklaştı bana sonra da böyle devam etti diye düşünüyorum ama işte bilmiyorum çok kırılıyorum
çok abartıyor ve hoşuma gitmiyor...hoşlanmıyorum aslındaÇünkü sınıfta bisürü kişiler var ve buda anlaman icin böyle davraniyor kendimden biliyorum ben ama çok tatlı bi histir biliirm hoşuna gidiyor ama degilmi tabi sende hoşlanıyorsan
ben bunu çok kez dedim ama hiç ciddi yaklaşmıyo gülüyo sadece. bir kere dedi sadece bir daha şaka yapmam alınıyosan diye ama sonrasında tekrardan devam etti.Bence onu çağır konus, "yeter artk şakanında bi dozu var kalbimi kırıyosun artk " vs gibi bisey söyle. Hoslanıyor olabilir ama bu tepkiyi hakediyo
Hmm öyleyse o bidaha herkesin içinde sana bu tarz seyler söylediğinde ,sende sesini yükselt sert tepki ver. Utanır da belki yapmaz artk böylelikleben bunu çok kez dedim ama hiç ciddi yaklaşmıyo gülüyo sadece. bir kere dedi sadece bir daha şaka yapmam alınıyosan diye ama sonrasında tekrardan devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?