- Konu Sahibi heytbengeldim
-
hayır kendı kararlarını veremıyor. dedım zaten birşeyide kendın karar ver yap hep izin istiyorsun hep onay beklıyorsun aılenden dıye. cevap yok tabi. tahmınım evden cıkarken izin istiyordur ben çıkabılırmıyım diyeKarakteri oturmamİş
Bir erkek için çok kötü bisey ciddi ciddi konuş kendi kararlarin kenndi veremiyor mu?
bunlar kendılerı karar verip bana onaylatmaya çalışıyor. ben hıc dıretmedım illa alalım dıye bır defa soyledım ben begendım alalım degırtırmem kararımı dıye. bu en az 10 kere annem görsun kardesım merak eder. dedım onlarıda alıp gelseydınIki aile niye ortak karar vermiyor?
Biz oyle yapmistik.
Yuzuk konusunda da hakli da bulmadim seni haksiz da, onjn aileme gostericem inadi senin de alalim inadin yanlis geldi.
bunlar kendılerı karar verip bana onaylatmaya çalışıyor. ben hıc dıretmedım illa alalım dıye bır defa soyledım ben begendım alalım degırtırmem kararımı dıye. bu en az 10 kere annem görsun kardesım merak eder. dedım onlarıda alıp gelseydın
hayır belkıde ayrılırsam zil takıp oynayabilirim. bu gerdeğe bile annesının izniyle girer :)Ayrılırsan aşkından ölecek gibi misin
hayır belkıde ayrılırsam zil takıp oynayabilirim. bu gerdeğe bile annesının izniyle girer :)
Kendine güvenmiyor..hayır kendı kararlarını veremıyor. dedım zaten birşeyide kendın karar ver yap hep izin istiyorsun hep onay beklıyorsun aılenden dıye. cevap yok tabi. tahmınım evden cıkarken izin istiyordur ben çıkabılırmıyım diye
kımseye anlatamadıgımdan acaba bendemı var terslık dıye düşünüyordum demekkı herkes benımle aynı kanıda. daha erken uyanmıssın yazamayan erkene ergen diyen bırıyle beraberım.Anneci babacı olmayan insanlar bile evlendikten sonra çark ediyorlar. Aman iyi düşünün. Yaşı da ufak değil erkek arkadaşınızın. Ayrıca sözdür nişandır buna çiftler karar verir. Ben eşimle birlikte karar vermiştim. Yaptırdığım hediyeliklerin üzerindeki etiketten öğrenmişti babam tarihiEşim de ailesine şu tarihte nişan olacak demişti. Tamam önemli konularda ailelere tabiki danışılmalı ama bu nedir yahu senin takacağın yüzüğe onlar mı karar verecek? Daha tarih konusunda böyle yapan adam evliliğe hazırlık süreci ve evlilik içerisinde sana neler yapmaz. Üzgünüm devam ederseniz bile bile kendinizi mutsuzluğa iteceksiniz. Adam 33 yaşında bu saatten sonra düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?