durdum durdum ana kuzusunu buldum

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
günaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan

söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.

2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.

dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.

ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.

babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.

sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.

Karakteri oturmamİş
Bir erkek için çok kötü bisey ciddi ciddi konuş kendi kararlarin kenndi veremiyor mu?
hayır kendı kararlarını veremıyor. dedım zaten birşeyide kendın karar ver yap hep izin istiyorsun hep onay beklıyorsun aılenden dıye. cevap yok tabi. tahmınım evden cıkarken izin istiyordur ben çıkabılırmıyım diye

Iki aile niye ortak karar vermiyor?
Biz oyle yapmistik.
Yuzuk konusunda da hakli da bulmadim seni haksiz da, onjn aileme gostericem inadi senin de alalim inadin yanlis geldi.

Iki aile niye ortak karar vermiyor?
Biz oyle yapmistik.
Yuzuk konusunda da hakli da bulmadim seni haksiz da, onjn aileme gostericem inadi senin de alalim inadin yanlis geldi.
bunlar kendılerı karar verip bana onaylatmaya çalışıyor. ben hıc dıretmedım illa alalım dıye bır defa soyledım ben begendım alalım degırtırmem kararımı dıye. bu en az 10 kere annem görsun kardesım merak eder. dedım onlarıda alıp gelseydın

Bitirmen taraftariyim acikcasi.
Ana kuzusu adamla zor. Olmaz hatta, esim degil ama babam ana kuzusu mesela. En son konuyu onunla ilgili actim bi bak 45 yasina gelse de değişmiyor bu adamlar.

Ha ayrilmam dersen de, bir seylere ortak karar verin aileleri toplayıp aciklayin. O zaman aileler "gencler karar vermis" diye ses etmiyor.

Of of evlenince daha beter olacak..
Bir olayda annesinin şişirmesine gelecek sana gelip ne oldu diye sormayacak bile..
Annesi 2 doldursun boşanır bile ..
Ezik .
Bak bir mecburiyetin yoksa 2 kere düşün. Veya çek karşına konuş .

Anneci babacı olmayan insanlar bile evlendikten sonra çark ediyorlar. Aman iyi düşünün. Yaşı da ufak değil erkek arkadaşınızın. Ayrıca sözdür nişandır buna çiftler karar verir. Ben eşimle birlikte karar vermiştim. Yaptırdığım hediyeliklerin üzerindeki etiketten öğrenmişti babam tarihi Eşim de ailesine şu tarihte nişan olacak demişti. Tamam önemli konularda ailelere tabiki danışılmalı ama bu nedir yahu senin takacağın yüzüğe onlar mı karar verecek? Daha tarih konusunda böyle yapan adam evliliğe hazırlık süreci ve evlilik içerisinde sana neler yapmaz. Üzgünüm devam ederseniz bile bile kendinizi mutsuzluğa iteceksiniz. Adam 33 yaşında bu saatten sonra düzelmez.

Kendine güvenmiyor..
Ya böyle insan zor bence ailesi boyle olmasini istemiyordur ailesine guveniyor ve onlar onaylamadan bisey yapamiyor İleride senin içinde zor olur düşünsene otu .oku sana soracak ben sevmem yani belki sen seversin ama

kımseye anlatamadıgımdan acaba bendemı var terslık dıye düşünüyordum demekkı herkes benımle aynı kanıda. daha erken uyanmıssın yazamayan erkene ergen diyen bırıyle beraberım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…