- Konu Sahibi heytbengeldim
-
ben 28 o 33 yasındaSen kac yaşindasin??
Daha gencsin daha kimler cikar karsina pısırık bir erkekle evlenme bu iki gün sonra annemlede oturalim der sana demdim demezsin☺☺☺ben 28 o 33 yasında
cok moral verdın bana tesekkur ettım.Daha gencsin daha kimler cikar karsina pısırık bir erkekle evlenme bu iki gün sonra annemlede oturalim der sana demdim demezsin☺☺☺
hahahha çok hossunuz :) bencede emzik en mantıklısı ölene kadar kullanırSöyle akrabalarına altın takmasınlar emzik taksınlar damada. Ölene kadar kullanacak çok ihtiyacı olur.
pazar gunleri cok yorgun oluyormuş eniştesi hafta içide buna zormuş. zor olan biri varsa oda biziz size ne oluyor dedım. yok bencede olmaz bu iş annemlerinde üzülmeyecegını bildigimden içim rahat bir atağa bakar.Hadi annesini geciyorum da eniştesinin muayyen gününü bile hesaplayacak bi Ada'mla olmaz guzel kardesim
arkana bakmadan kaç
Fazlasiyla katiliyorum...Kaç kızım kaç kaç kurtar kendini. Yüzüğü de alsın anasıyla kardeşi taksın
günaydın arkadaslar.fevri davranmak istemedıgımden konu açıyorum.
7 8 aydır konustugum biri var aileler tanıştı herşey cok güzel. yegenımın sunnet mevludu oldu ayıp olmasın dıye eve cagırdım katıldılar teyzem biraz söylendı daha söz olmadı ne diye cagırdınız dıye falan filan
söz tarıhını ekım 17 yada 25 yaparız dıye konustuk. kız kardesım konyada evli su an yanımızda benım sözümü beklıyor 10 aylık bebegı var bır taraftan kocası cagırıyor gelın artık hava soguyor zor gelırsınız dıye 800 km yol kız nasıl gitsin sogukta.
2 gun once yüzük baktık tamam begendım ben bunları alalım kararımı değiştirmem dememle oda ne resmını cektı yüzüklerin annemlerınde begenmesı lazım dedı nasıl dedım anlamadım başta. tamam benımkını alalım senınkını goster dedım bana kuyumcuda o yüzükleri aldırmadı annesı ve kız kardesı begenırse alınacakmıs sabır dedım neyse dedım babasız büyümüş iyi tamam göster ama benımle ılgılı kararları bır daha annenler vermesın bu ilk ve son dedım.
dün aksamda enıstesı annesı kardeslerı söz tarıhını belırleyeceklermıs bızede paşa paşa uymak kalıyormuş. enıstesı demıs kasımın ilk haftası olsun bunlarda hemen onaylamış. bana dıyor kasımın ilk haftası uygunmusunuz.biz senınle ayın 25 yaparız demedıkmı dıyorum hayır sen dedın dıyor.
ben yapıcı değilmişim ben sozunu dinlemıyormusum daha kız kardesı elbise bulamamıs vay efendım enıstesı pazar gunlerı yorgun olurmuş bildiginiz uzatmak ıcın butun bahanelerı sayıyor o kadar kavga ettım gelmıs bana sana dıyecek söz bulamıyorum soyledıgım tarıhı onaylıyormusun.
babamla konustum durum bu dedım babamda kızdı kızım ayın 25 geldınız geldınız yoksa bu iş biter yaz dedı. yazdım bende sen bana rest cekıyorsun senınle kavga etmek ıstemıyorum dedı bende kpattım telimi.
sizin yorumlarınız nedir yası olmuş 33 daha annesınden enıstesınden onay almadan yasayamayan biri var hayatımda. ben ondan daha erkeğim ya bu nedir.[/QUOTben sadece görüşümü sunmak istiyorum nişan tarihi konusu tek tarafın vereceği kararla olmaz iki taraftan büyükler bir araya gelerek karar verirler. yalnız yüzük konusunda sizin zevkleriniz önemlidir.daha yüzük seçiminde başkalarının düşüncesine bakıyorsa ben sizin düğün gününü,evin eşysını alırken kimlerin karar vereceyini düşünmek bile istemiyorum.arkadaşın dediği gibi aşkından ölecek kadar sevmiyorsan başından dönmek en mantıklısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?