durdum durdum ana kuzusunu buldum

başlık cuk oturmuş.

arkadaştan kurtul bence hemen. ne gerek var yahu. böyleleriyle olacağımıza bekar kalalım

Çok fenaaa. Daha 20 'li yaşlarının başında olan erkekleri bile değiştirene kadar ölüyoruz bunun hiç değişecek durumu yok yani son kullanma tarihi geçmiş direk ayrıl bırak diyemeyeceğim ama ben olsam ayrılırdım.

Hadi annesini geciyorum da eniştesinin muayyen gününü bile hesaplayacak bi Ada'mla olmaz guzel kardesim
pazar gunleri cok yorgun oluyormuş eniştesi hafta içide buna zormuş. zor olan biri varsa oda biziz size ne oluyor dedım. yok bencede olmaz bu iş annemlerinde üzülmeyecegını bildigimden içim rahat bir atağa bakar.

bende benimkine aileci derdim. ne beterler varmışşş.
yüzük olayında pesssss diyorum. aman acele etme. şimdiden böyleyse. ilerde düşünemiyorum çocuk yaparken falanda annesine eniştesine sorarsa vayy halinize....

Sizin takacağınız yüzükte bile annesinin karar verme hakkı olduğunu düşünüyorsa, umutsuz konuşmak istemezdim ama tam anlamıyla ayvayı yemek üzeresiniz. Çünkü bunun nişanı var, düğünü var, ev eşyası var, ev tutması var, gelinliği var, evlendikten sonra akraba, aile ziyaretleri var, doğacak çocuğun nasıl yetiştirileceği var... saymakla bitmeyecek kadar ayrıntı var yani ve alt tarafı bir yüzük bile bu kadar olay oluyorsa, daha büyük konular nasıl halledilecek bir düşünün. Ben olsam iki dakika durmaz, speedy gonzales modunda tüyerdim.

annesiyle yasamanızı da istiyo mu ? bi yüzük bile bu kadar meseleyse ! gelecekte neler olur tahmın etmesı zor degil. istedigin gelinlik bile olay olur .babanız arkanızda kacın kurtarın kendinizi...

O yasa gelmis kendi kararlarini veremiyormu ? Ayrica bu soz senin evinde yapilir muhtemelen senin kararin sorulmali tarih konusunda. Enistesi bir pazarda yorgun oluversin. Sinirlendim

hiçç uzatma derim söz bile olmamış madem gönder gitsin.. babanın ağzına sağlık! lütfen ayrılmazsan eğer ağırlığını sonuna kadar koy. ikiniz tekken konular hakkında erk arkının fikrini al. anneme sormam lazım falan derse de bitir valla böyle saçma iş mi olur!
ayın 25 ine daha var 10 gün! kız kardeşi o zamana kadar bulamıyor mu elbise?kimse de görümce adayı ne giymiş diye bakmayacak zaten söz günü! eniştesi de yorgun oluyorsa gelmesin hayret bişey!
biz eşimle sevgili iken gece 11de telde konuşurken dedikki neyi bekliyoruz yapalım sözü. tamam dedik ikimizde tlfları kapatıp ailelerin yanına gittik. eşim yarın istemeye gidiyoruz dedi. ben de yarın istemeye geliyorlar gelmişken söz yüzüğü de takarız dedim. kendime kıyafet bile almadım sanki evde elbise yok çıplak geziyorum. siyah güzel bir elbise giyip saçımı da maşaladım tamam oldu işte! babam da uzatma taraftarı değildi. annemi birlikte ikna ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…