durdum durdum ana kuzusunu buldum

hemen sepetle.hatta durumu herkese anlat.yapamam dersin.herkes onaylayacaktır.

Sizin de pek farkiniz yok gibi. Iki taraf da bu kadar karismamali. Yoksa işiniz zor.
benım aılem hiç karışmaz herşeyıme tamam der.
bu kendı aılesını cok katıyor aılesıyle karar verıp bana onaylatma derdınde. tam tersı olması gerekıyor ıkımızın karar verıp aılelere onaylatmamız lazım.

kımseye anlatamadıgımdan acaba bendemı var terslık dıye düşünüyordum demekkı herkes benımle aynı kanıda. daha erken uyanmıssın yazamayan erkene ergen diyen bırıyle beraberım.
Ben böyle şeylere çok takılırım buradaki bayanlar bir şeyleri düzgün yazmayınca bile içim bir tuhaf oluyor eş adayımda buna hiç katlanamazdım. Boşver sen bu kadar gözüne batan adamla bu yola çıkma zaten. Kendi kararlarını kendi veremeyen adam yarın öbür gün ailesiyle ters düştüğünde seni korumayı bırak bir de olanlar için seni suçlar.

Siz daha şimdiden söz tarihi ve yüzük konusunda bile birlikte karar veremiyor sunuz. Bunun daha nişanı, düğünü ve ev bulup dizmesi var. Bence iyi düşünün baştan karakterini görme şansınız olmuş. 33 yaşındaki bir adamın bu saatten sonra karakterini degistiremezsiniz.

Annesi yüzüğü ne yapacakmış ya kız kardeşi? Alt tarafı bi alyans beğenirsin alırsın annen görse ne olacak be adam? Bu kadar basit bir şey de bile problem çıkıyorsa gerçekten işin zor. Madem kendisi karar veremiyor nişan tarihine aileler bir araya gelip uygun tarihi belirleyeymiş. Erkek tarafı sırf kendine göre ayarlamış ki nişanı siz yapacaksınız. İşin zor gerçekten 33 yaşında ama 13 yaşında gibi davranıyor

Iki aile niye ortak karar vermiyor?
Biz oyle yapmistik.
Yuzuk konusunda da hakli da bulmadim seni haksiz da, onjn aileme gostericem inadi senin de alalim inadin yanlis geldi.
Ben konu sahibini hakli buldum bende eşimle kendim sectim yahu herkesib zevki ayri annesi takmicak ya benim aliyansimi anne kuzusu bu hicte yok yaşim gectide evleneyin diye düsünme bencr

Daha bunun kiyafeti gelinligi takisi düğünü balayi var hepsinde onay mi alcan

anlatmak istedıgım tamda bu alt tarafı alyans alta deve almıyoruz ki. kız kadesının elbısesı yokmuş daha yahu bana sorsana sen ne giyeceksın kıyafetın hazırmı diye.

Bence sen ona kusura bakma ama kac yaşınq gelin daha kendi kararlarnı kendin bile veremiyorsun sen 33 degil 53 olsan kimde bu kafayla evlenmez seninlede cek restini. Gerdegede izin alip mi gircegiz diye bir sor birdahada muhatap olma. Kiz evi naz evi artik degiti damatlar daha nazli

Ben konu sahibini hakli buldum bende eşimle kendim sectim yahu herkesib zevki ayri annesi takmicak ya benim aliyansimi anne kuzusu bu hicte yok yaşim gectide evleneyin diye düsünme bencr
hiç düşünmüyorum evlenmek için evlenılmez ki mantıklı düşünüyorum hiç olur yanı yok. hayırlısı bu saatten sonra. dedım zaten sizin gonlunuz olana kadar bu iş yaş haberin olsun dıyorum ne demek istedıgımı anlamıyor bile benım gönlüm tam cevabı gelıyor.

Bu resmen cocuk inan koca olmaz bu tip erkeklerden 9 yillik evliyim biz 24 le sözlendik bana bir kez olsun yok anneme yüzük göstercem onayi olursa olur o yaşta bile demedi. Nasil başlarsa öyle devam eder inan.

Daha söz tarihinde böyle,bunun nişanlığı,gelinliği,düğün alışverişi,çeyizi,karşılıklı alınacak hediyeleri,düğün salonu,altını,mobilyaları vs vs uzarrrrr gider.Her seferinde bu kadar stresi çekebilecek misiniz? Çünkü her seferinde anne ve kızkardeşe danışılacak...Korkarım giyeceğiniz gecelik veya çamaşır takımlarını da anne ve kızkardeşine sorar bu kadar aile bağımlısı eş adayınız!!!Dikkat edin bağımlı(!) diyorum,bağlı değil...Çünkü hepimiz ailelerimize bağlıyız ve danışılması gereken konuları danışırız.Herşeyi(!) değil...Gözünü korkutmak istemem ama tabi bir de bunun evlendikten sonrası var...Kötü bir izlenim bırakmış maalesef eş adayınız,yani maçın başında ofsayt!!! Önyargılı olmak istemiyorum ama bana kalırsa sözü erteleyin ve tanışma faslını bir kaç ay daha uzatın derim...ZAten 2-3 ayda ortaya çıkar gidişatın nasıl olacağı...Babanızı sakın çiğnemeyin derim.Anne babaların bu konudaki hissiyatları çıkıyor.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum...Hakkınızda hayırlısı olsun...

anlatmak istedıgım tamda bu alt tarafı alyans alta deve almıyoruz ki. kız kadesının elbısesı yokmuş daha yahu bana sorsana sen ne giyeceksın kıyafetın hazırmı diye.

dediğim gibi işte kendilerine göre ayarlıyorlar banane gitsin yapsın alışverişini seninde kız kardeşin var bebeği var ne yapalım gitsinler mi evlerine şimdiden. Çok ciddi bir konuşma yapman lazım daha yolun başındasın gerçekten. Her konuda ailesine danışacak her konuda ailesi daha önde olacak

babamda benım gibi düşünüyor o yüzden içim rahat. tesekkur ederım yorumunuz için. benım gıbı düşündüğüne herkesın sevındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…