Duru giyim... Güncellenenler yeni fiyatlarla... Sayfa 13 den sonrasına bakın

Slm durucum hoşgeldin. Polo çantanı çok beğendim ama çok pahalı yaaa yani değil ama benim bütçeme göre pahalı. 30₺ ye olur dersen hemen almak istiyorum..

kızlar benim ürünlerimede bakın uygun fiyata veririm fiyata takılmayın

hayırlı satılar acaba elinizde 37 no siyah stiletto varmı

merhabalar elimde var ama yeni aldım şimdilik satmayı düşünmüyorum bir kez düğünde giydim. satmaya karar verirsem mutlaka dönüş yaparım. özelden lacoste çantalarınızla ilgili msj yazmışsınız ben laciverti ya da kırmızıyı istiyordum. yine de dönüş yaptığınız için çok teşekkürler.

hanımlar fiyatları olabildiğince uygun tutacağım. erkek kıyafetlerinde indirim istemeyiniz
bu arada eşim 180 boyunda 68 kg. ölçü için modelimiz

1)defacto m beden hırka. 15 tl.

4)ZARA L yazıyor ama dar kalıp anca s ya da m bedenlere göre. 17 tl.
v yaka dar kalıp spor slim model

Eklentiler

• $20140120_231505.webp
    6 KB · Görüntüleme: 70
7)KARACA. SIFIR sadece yıkandı m beden 90 tl ye almıştım sadece 25 tl çok hoş bi kazak

8)little big. sıfır erkek mont. eşime hediye almıştım kalın diye hiç giymedi. sıcacık tutacak bi mont. kaz tüyüne benzer bi iç dolgusu var. rengi kahverengi. L beden yazıyor ama eşim m giyiyor kalıbı daha küçük sanki L bedenden. 120-130 arası bi fiyata almıştım 40 tl ye veriyorum. kesinlikle kullanılmadı alan hediye paketi yapıp eşine versin[/B]

fotoğrafta rengi daha soluk çıkmış rengi kahverengidir.

Son düzenleme:
9)colins marka siyah erkek montu. ilkbahar sonbahar kış giyilebilir orta kalınlıktadır. ve sadece 25 tl.

renkler soluk çıkıyor gün ışığından dolayı:18: L beden. m ye de olur.

Son düzenleme:
HOME SWEET HOME. sıfır bornoz çeyizimden sadece 1 kez yıkandı ve katlanıp kaldırıldı. Camel rengi L beden. isteyenler bakabilir. 119 tl ye alındı. 35 tl ye satıyorum. ihtiyacı olanlar kaçırmasınnn

Son düzenleme:
little big olana da bayıldım keşke takas yapsan :2:

2 ve 5 nolu çanta duruyor mu?

61)sıfır etiketli etek 36-38 arasına olur. 15 tl.

etek şahane ama benim tel acayip çekti soluk gözüküyoooo

Son düzenleme:
62) tesettürlüler kaçırmasınnn ​süet camel rengi pardesü. 25 tl. bir kez giyildi. s beden

63)kadife ince fitilli 3 adet sıfır elbise... öğretmenliğe başlayınca giyerim diye aldıydım. hamile kalınca öylece kaldırdım çok kısa değiller diz boyunda ben 168im içine gömlekle kullanılırsa hoş olur. memureler can kurtaran bunlar. aynı model füme-acı kahve-taş rengi tanesi 18 tllll

duruyorlar canım açık renk olana 35 koyu renk olana 25 yazmısım toplam 60 yapıyor. ikisi 38 tl olur. iksi de bol gözlü çantalar bebeğin varsa çok işine yarar o anlamda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…