• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duru mu Nehir mi sizce

duru mu nehir mi

• Ankete Katılan
    27

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim ve isim konusunda kararsızım...sizce Nehir mi Duru ismimi güzel...

duru ismi dalga konusu olur diyorlar sizce doğru mu?

Bence duru daha güzel.. Neden dalga konusu olurmuş ki? Çocuklar acımasız olur her isimle dalga geçer zaten. :)

Aysunay canımcım =)
Bence de Duru çok güzel bir isim.
Nehiri benim eşimin tarafı da koymamı istedi ama ben pek beğenmiyorum o ismi...
Dalga konusuna gelince =)
Adım Rüya küçükken her çocuk gibi benim adımla da Kabus diye dalga geçerlerdi =)
Çok dayak atmışlığım var :1::1::1::1:
Çocuklar Duru da koysan, Nehir de elbet birşey bulurlar :34:
İçinden ne geçiyorsa, kızına hangi ismi yakıştıracaksan onu koy balım...

merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim ve isim konusunda kararsızım...sizce Nehir mi Duru ismimi güzel...

duru ismi dalga konusu olur diyorlar sizce doğru mu?

bence nehir daha güzel geliyor kulağa ben olsaydım nehir koyardım hem az bulunur isimlerden.inşallah sağlıkla alırsınız kızınızı kucağınıza..:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Aysunay canımcım =)
Bence de Duru çok güzel bir isim.
Nehiri benim eşimin tarafı da koymamı istedi ama ben pek beğenmiyorum o ismi...
Dalga konusuna gelince =)
Adım Rüya küçükken her çocuk gibi benim adımla da Kabus diye dalga geçerlerdi =)
Çok dayak atmışlığım var :1::1::1::1:
Çocuklar Duru da koysan, Nehir de elbet birşey bulurlar :34:
İçinden ne geçiyorsa, kızına hangi ismi yakıştıracaksan onu koy balım...
esmerim canımmmm:16: sağolasın bitanem.
ben iki ismide çok seviyorum..
duru yu da..benim aklıma masum temiz ak pak güzel bir bebek geliyo aklıma bazılarının sabun geliyormuş:27: hem bunu çocuk değil kocaman kadın dedi yaa..boğazlayacaktım:37: bakalım balım karar aşamasındayım..
inş.koycamız isimleri kuzularda beğenir.
bence nehir daha güzel geliyor kulağa ben olsaydım nehir koyardım hem az bulunur isimlerden.inşallah sağlıkla alırsınız kızınızı kucağınıza..:16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
sağol csnımm:54:

esmerim canımmmm:16: sağolasın bitanem.
ben iki ismide çok seviyorum..
duru yu da..benim aklıma masum temiz ak pak güzel bir bebek geliyo aklıma bazılarının sabun geliyormuş:27: hem bunu çocuk değil kocaman kadın dedi yaa..boğazlayacaktım:37: bakalım balım karar aşamasındayım..
inş.koycamız isimleri kuzularda beğenir.

sağol csnımm:54:

İnşallah canım benim :16:
Benim de eşim sağolsun çok üretken şu duru denince sabun diyenlerin kafadan :1::1::1:
O yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Duru diye arkadaşımın kızı var.
Dediğin gibi nurtopu gibi duru,pak bir kız baktığında.
Çokta yakışıyor ismi cimcimeye.
Nehir de güzel aslında ama ben kızama yakıştıramıyorum ısınamadım o yüzden.
İnşallah en güzelini bulursun balım kızın için.

nehır kulaga daha hos gelıyor ama ıkısınıde koyabılırsın nehır duru nolcak kı.bızde kararsısız ben asya ıstıyorum esım kubra bakalım nolcak

nehır kulaga daha hos gelıyor ama ıkısınıde koyabılırsın nehır duru nolcak kı.bızde kararsısız ben asya ıstıyorum esım kubra bakalım nolcak

sağol canım..
bende eşimde tek isim düşünüyoruz...çift koysaakta hangisini kullanacağımıza karar veremeyiz kesin:1:

Nehir bence canım, ben oy verdim. Baktım diğerleri oy vermemiş herkes fikrini söylemiş geçmiş. Anket sonucunu merakla bekliyorum:52:

ikisi de çok güzel. ama duru kulağa daha kibar geliyor. tam bebek ismi :1:

nehir duru da güzel bir ikili isim olabilir. ama ikisi de güzel. dalga geçilire falan takmayın hangisi içinize siniyorsa onu seçin, öyle çok dalgaya müsayit bir isim değil.

Duru çok çok güzel bence.

Çocuklar istedi mi her isimle dalga geçebilirler, o konuda çok yaratıcılar

Dilara-dilenci, ahsen-vahsen, gözde-gözleme, orhan-oralet, sercan-selocan ohoo daha neler neler

Çocuklarla çalışınca insan artık :51: :27:

Duru çok çok güzel bence.

Çocuklar istedi mi her isimle dalga geçebilirler, o konuda çok yaratıcılar

Dilara-dilenci, ahsen-vahsen, gözde-gözleme, orhan-oralet, sercan-selocan ohoo daha neler neler

Çocuklarla çalışınca insan artık :51: :27:

Benim adım nazlı bana da fazlı derlerdi :27:

Back
X