Ay o en kötü buluşmalar çok iyiydi. Bilmem kaç kelimeyle ilk buluşmayı mahvet diye bi başlık vardı. Rezil olma başlığını bilmiyorum bakayım ona da. Bir de öğrenince ufku iki katına çıkaran şeyler başlığı favorim. Okuya okuya uyuyorum.ekşi'de ben de çok takılıyorum, çok hoşuma giden başlıklar oluyor, okurken zevk alıyorum.
en çok da şeyde eğlenmiştim, rezil olma anları ve en kötü ilk buluşmalar :) aa bir de, bir sinemada yaşanabilecek en dumur olaylara da çok gülmüştüm
isterse özelden yollarım canım ya. isteyene yollarım yani bana sorması yeterli.Eski konular gizli sende. Ondan göremiyor olabilir araştırıp bulmalı.
piki :)Ben bir oyunda bir yildir erkek diye takiliyorum kimse anlamadi kadin olduğumu
Oyun yoneticileri aptalmi yoooo ben erkek arkadaslarla buyudum ordan biliyorum konusmalarini.
Erkeklerde ayni sekilde degisik sebeplerden girebiliyor ve farkedilmeyebilir.
ahahaahaha profil fotoğrafında erkek var diye miSen bana erkek gibi geliyon niyeyse killandm senden
Ben bir oyunda bir yildir erkek diye takiliyorum kimse anlamadi kadin olduğumu
Oyun yoneticileri aptalmi yoooo ben erkek arkadaslarla buyudum ordan biliyorum konusmalarini.
gerçekten erkeksem ve bu sebeple profil resmime erkek koymuşsam geri zekalıyım demektir ve bu senelerce kendimi kadın diye yutturmamdan daha kötüdürahahaahaha profil fotoğrafında erkek var diye mi
Yok cnm dhA oncedende denk geldim sanki bu kisiyle bana satasmisti ordada en son olebdemistim susmustu ayni kisi olmayabilir ama tarz konsma birebir ayni geldi bana. Ondan ole dedmahahaahaha profil fotoğrafında erkek var diye mi
Yavrucum burası erkek kaynıyor zaten emin olabilirsin. Herkese açık platform neticede bazıları kadınlar hamaminda sanıyor kendiniBen bir oyunda bir yildir erkek diye takiliyorum kimse anlamadi kadin olduğumu
Ne alaka insan bazen dogru birsyi saklamak icinde soylergerçekten erkeksem ve bu sebeple profil resmime erkek koymuşsam geri zekalıyım demektir ve bu senelerce kendimi kadın diye yutturmamdan daha kötüdür
profil resmimden dolayı erkek sananlar oluyor. profil resmimdeki kişi, conchita wurst. bir drag queen kendisi. eurovision kazanmıştı zamanında, "sakallı kadın" olarak. şarkıcıyı biraz araştırınca iyice şok olacak beni erkek sananlar... ben buraya üye olduğum dönemlerde ona hayrandım. hayranlığımdan sebep, nickim ve profil resmime kendisini koydum.Yani suphelenecek olsan benden suphelen derdim çünkü telegrami ben önermiştim.
Erkek kaynadigini biliyorum bu profilim yeni olsada bende 7 bucuk senedir buralardayım. Ayrica erkek veya kadin olmaniz la ilgilenmiyorum oyle bir soledim tavrımlniz çok tuhaf benim icin yani mesele cinsiyet degilYavrucum burası erkek kaynıyor zaten emin olabilirsin. Herkese açık platform neticede bazıları kadınlar hamaminda sanıyor kendinisana demiyorum bunu yanlış anlama
ablam ben sana resim bile atsam, sosyal medya hesaplarımı bile versem inanmazsın o yüzden seni fikirlerinle baş başa bırakıyorum.Ne alaka insan bazen dogru birsyi saklamak icinde soyler
Ters psikoloji yapan zeki bir erkek olabilirsin ve bu beni etkilergerçekten erkeksem ve bu sebeple profil resmime erkek koymuşsam geri zekalıyım demektir ve bu senelerce kendimi kadın diye yutturmamdan daha kötüdür
kadınlardan hoşlanan kadınlarla konunun ne alakası var?Erkek kaynadigini biliyorum bu profilim yeni olsada bende 7 bucuk senedir buralardayım. Ayrica erkek veya kadin olmaniz la ilgilenmiyorum oyle bir soledim tavrımlniz çok tuhaf benim icin yani mesele cinsiyet degil
Ayrica kadinlardan hoslanan kadinlarda var ayiktrayim
Yani inanmak veya inanmamak bole bir cabam yok sizinde olmasin thanksablam ben sana resim bile atsam, sosyal medya hesaplarımı bile versem inanmazsın o yüzden seni fikirlerinle baş başa bırakıyorum.
Sana demiyorum yanlış anlama yazdım yine de yanlış anlamışsınErkek kaynadigini biliyorum bu profilim yeni olsada bende 7 bucuk senedir buralardayım. Ayrica erkek veya kadin olmaniz la ilgilenmiyorum oyle bir soledim tavrımlniz çok tuhaf benim icin yani mesele cinsiyet degil
Ayrica kadinlardan hoslanan kadinlarda var ayiktrayim
kadın halimle de gayet zekiyim ama değerimi bilen çıkmadı, ihanete bile uğradım...Ters psikoloji yapan zeki bir erkek olabilirsin ve bu beni etkiler
Yok yanlis anlamadim sorun yok. Ortamin havasini degistirdim sadeceSana demiyorum yanlış anlama yazdım yine de yanlış anlamışsın
Bu mesaji baska arkadas yazdi sandim hatlar karisti cok pardonYavrucum burası erkek kaynıyor zaten emin olabilirsin. Herkese açık platform neticede bazıları kadınlar hamaminda sanıyor kendinisana demiyorum bunu yanlış anlama
Yok aşkım sen zekisin de ben kadınlardan hoşlanmıyorum heteroseksuelimkadın halimle de gayet zekiyim ama değerimi bilen çıkmadı, ihanete bile uğradım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?