Bence yasak falan değilse yapabiliriz, neden olmasın :)Kendimiz hakkında bu konudan konusurken çok özel bilgi veriyoruz bende bundan kaynaklı istemiştim aslında.
Bence alma kendini kaybetmesende sağlıklı düşünmen için bu süreçte dikkat etHava hala aydınlanmadı, saat de kaç oldu. Gerginim, bedenimde bi katılık var. Uyumam lazım ama içimden gelmiyor.
Ben bu gece bir iki kadeh alkol mü alsam diye bile düşündüm uykuya dalmam kolay olsun diye. Sonra vazgeçtim. En son içtiğimde fazla kaçtı, midem falan bulanmıştı. Tiksindim :)
Ben kimseye kızmıyorum sonuçta ben de buraya geldiysem kafa dağıtmaya gündem dışında bir şey okumaya gelmişim belli. Benim gündem dışı bir şeyler okumaya gelmeye hakkım varsa bir başkasının da başka bir konuyla ilgili bir şeyler danışma hakkı var. Sonuçta burası deprem konusunda yardımlaşma yapılacak bir mecra değil kimse kendini kandırmasın. O yüzden geldim diyecek olan olursa diye yazdım bunu. Hepimiz İnsanız nihayetinde. Çok fazla empati kurduk ve biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var hatta biraz gülmeye de ihtiyacımız olabilir çok normal. Gayet hoş buldum bu arada eline sağlıkHoş geldin diyeceğim, hoş olmayacak. Gündemden dolayı kv konusu da açılmıyor doğal olarak. Kızdık zamanında deprem dışında ıttırık zıttırık dertler için konu açanlara, belki de kendi ayağımıza sıktık şu an. Kafa nasıl dağılacak? Bari birbirimizle konuşur en azından bu saatte yalnız hissetmeyiz diye düşündüm. Ben ne zaman bdv'de konu açsam hep çok mantıklı, güzel tavsiyeler alıyorum. Bu konu da öyle oldu. Seviyorum burayı yani.
Bende oyle derdim ama goruntulerden yanildigimi anladim cunku ne kadar bosluk kalan var ailecek biryerde hayatta kalabilen var..Hic olmassa oyle bir durumda aclik susuzluk cekmeyebiliriz. Tedbir bizden taktir Allahtan.cantayi basligimin arkasina koycm el altinda olsa iyi olur kapar yatarsin yatagin yanina cenin pozistonynda yatcan. Rabbim yasamasin tabiki insaallah biz yapalimda Rabbim hepimizi korusun...Bende küçükte olsa bir çantaya yapıp basucumda kenara koyarım birazda olsa rahatlarim belki, geçen böyle dedim bir ortamda dedikerki bir anda yıkılınca o çantayı alacak vaktin veya kullanacak zamanın olur mu ki bilemeyiz... Bu yüzden bugüne kadar yapmadım oysaki AFAD egitimleri aldım sağlık okurken her türlü şeyi öğrendim niye böyle oldum bilmiyorum
Bende küçükte olsa bir çantaya yapıp basucumda kenara koyarım birazda olsa rahatlarim belki, geçen böyle dedim bir ortamda dedikerki bir anda yıkılınca o çantayı alacak vaktin veya kullanacak zamanın olur mu ki bilemeyiz... Bu yüzden bugüne kadar yapmadım oysaki AFAD egitimleri aldım sağlık okurken her türlü şeyi öğrendim niye böyle oldum bilmiyorum
Diğer türlü de ya birbirimizi gerçekte tanıyorsak oda var ama olsun birbirimize iyi geleceksek sorun yok benim içinKendimiz hakkında bu konudan konusurken çok özel bilgi veriyoruz bende bundan kaynaklı istemiştim aslında.
Valla o zamanki psikoloji ile o konuları açanlara ben de eleştiride bulundum, yalan yok.Ben kimseye kızmıyorum sonuçta ben de buraya geldiysem kafa dağıtmaya gündem dışında bir şey okumaya gelmişim belli. Benim gündem dışı bir şeyler okumaya gelmeye hakkım varsa bir başkasının da başka bir konuyla ilgili bir şeyler danışma hakkı var. Sonuçta burası deprem konusunda yardımlaşma yapılacak bir mecra değil kimse kendini kandırmasın. O yüzden geldim diyecek olan olursa diye yazdım bunu. Hepimiz İnsanız nihayetinde. Çok fazla empati kurduk ve biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var hatta biraz gülmeye de ihtiyacımız olabilir çok normal. Gayet hoş buldum bu arada eline sağlık
Yani normal mubabbet olablr tabiki ama bu surec biryerde donup dolasip buralara geliyor cnku suan dil baska solesede kafa hep orda.Bunları konuşmak için değil açıkçası. Şu an hepimizin derdi ortak. Birbirimize moral veriyoruz, destek oluyoruz. Ama tabii burada konuyu muhabbete de çeviremiyoruz forum sonuçta. Aynı derdi olan insanlar olarak bir araya gelip birbirimizi anlamış oluruz ve konu konuyu açtıkça normal muhabbete döner zaten diye düşünüyorum açıkçası.
Bence yasak falan değilse yapabiliriz, neden olmasın :)
O kadar doğru söyledin ki. Kafa hep orada.Yani normal mubabbet olablr tabiki ama bu surec biryerde donup dolasip buralara geliyor cnku suan dil baska solesede kafa hep orda.
Diğer türlü de ya birbirimizi gerçekte tanıyorsak oda var ama olsun birbirimize iyi geleceksek sorun yok benim içinyeterki şu dönemi biraz daha mantıklı düşünerek güçlü olarak atlatabilsek
Ben yokuş aşağı gidiyorum efenim galiba anksiyete hazretlerine. Biri beni tutsunCevabımız gelince netlestiririz çünkü anksiyeteye doğru yol alacak insanlar yoksa
Benim de yok. Yaşadığım yere kadar bilenler var zaten hiç saklamadım.Sanmam ya benim burada takılacak bir kitlem yok sanırım.
Birbirimizi buldukBen yokuş aşağı gidiyorum efenim galiba anksiyete hazretlerine. Biri beni tutsun
Ben yokuş aşağı gidiyorum efenim galiba anksiyete hazretlerine. Biri beni tutsun
Ben girdim eski konuları falan okudum çıktım. Dün gece de kafam dağılsın diye ekşi sözlükte sözlükçülerin başından geçen doğaüstü olaylar başlığını okudum mesela bu sefer de korkudan uyuyamadım fazla dağıldı kafamValla o zamanki psikoloji ile o konuları açanlara ben de eleştiride bulundum, yalan yok.
Ama evet gülmeye de ihtiyacımız var. En son ne zaman kahkaha attım ben? Pazar gündüzdü galiba.
Hiç kullanmadım uygulamayi bı ara herkes indirmjsti watsap silincek diye ordan biliyorum belki Wurst bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?