Durumlar 😢

Bence alma kendini kaybetmesende sağlıklı düşünmen için bu süreçte dikkat et

Ben kimseye kızmıyorum sonuçta ben de buraya geldiysem kafa dağıtmaya gündem dışında bir şey okumaya gelmişim belli. Benim gündem dışı bir şeyler okumaya gelmeye hakkım varsa bir başkasının da başka bir konuyla ilgili bir şeyler danışma hakkı var. Sonuçta burası deprem konusunda yardımlaşma yapılacak bir mecra değil kimse kendini kandırmasın. O yüzden geldim diyecek olan olursa diye yazdım bunu. Hepimiz İnsanız nihayetinde. Çok fazla empati kurduk ve biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var hatta biraz gülmeye de ihtiyacımız olabilir çok normal. Gayet hoş buldum bu arada eline sağlık

Bende oyle derdim ama goruntulerden yanildigimi anladim cunku ne kadar bosluk kalan var ailecek biryerde hayatta kalabilen var..Hic olmassa oyle bir durumda aclik susuzluk cekmeyebiliriz. Tedbir bizden taktir Allahtan.cantayi basligimin arkasina koycm el altinda olsa iyi olur kapar yatarsin yatagin yanina cenin pozistonynda yatcan. Rabbim yasamasin tabiki insaallah biz yapalimda Rabbim hepimizi korusun...

Akışa da teslim olmak gerekir bazen.
Kardeşim ve kuzenlerim deprem bölgesindeler şuanda. Annem ve babam tereddütlerini belli etmeden kafa dağıtıcı şeyler yapiyorlar.Haberleri belirli saatlerde izleyip misafirliğe gidip zikir çekiyorlar kendi uygulamalarındaki gruplarda onları gözlemleyerek soğukkanlı olma yollarını arıyorum ben de.

Kendimiz hakkında bu konudan konusurken çok özel bilgi veriyoruz bende bundan kaynaklı istemiştim aslında.
Diğer türlü de ya birbirimizi gerçekte tanıyorsak oda var ama olsun birbirimize iyi geleceksek sorun yok benim için yeterki şu dönemi biraz daha mantıklı düşünerek güçlü olarak atlatabilsek

Valla o zamanki psikoloji ile o konuları açanlara ben de eleştiride bulundum, yalan yok.

Ama evet gülmeye de ihtiyacımız var. En son ne zaman kahkaha attım ben? Pazar gündüzdü galiba.

Yani normal mubabbet olablr tabiki ama bu surec biryerde donup dolasip buralara geliyor cnku suan dil baska solesede kafa hep orda.

Diğer türlü de ya birbirimizi gerçekte tanıyorsak oda var ama olsun birbirimize iyi geleceksek sorun yok benim için yeterki şu dönemi biraz daha mantıklı düşünerek güçlü olarak atlatabilsek

Sanmam ya benim burada takılacak bir kitlem yok sanırım.

Valla o zamanki psikoloji ile o konuları açanlara ben de eleştiride bulundum, yalan yok.

Ama evet gülmeye de ihtiyacımız var. En son ne zaman kahkaha attım ben? Pazar gündüzdü galiba.
Ben girdim eski konuları falan okudum çıktım. Dün gece de kafam dağılsın diye ekşi sözlükte sözlükçülerin başından geçen doğaüstü olaylar başlığını okudum mesela bu sefer de korkudan uyuyamadım fazla dağıldı kafam ama yeminle iyi geldi o paranormal şeylerin korkusuyla gündemden baya uzaklaştım. Gülmeye de utanmayın ayrıca arkadaşlar. Şu an güldüm diye beni kimse kınamasın mesela başım çatlıyor üzüntüden ağlıyorum da gülüyorum da yeri gelince. Uyanık kaldığımız her an bu konuyu konuşup düşünmemiz sağlıklı değil uzmanlar da böyle söylüyor

selam hanimlar... uyumaktan, yemekten, saglikli olmaktan herseyden utaniyor insan...

evimiz odamiz daginik diye huzursuz olurduk, enkazlarin icinde hersey nasil da karismis, ne anilar, yasanmisliklar

instagramda gordum, gencecik kari koca ve yavrulari, hepsi gitmis... kac aile, kac soyadi silindi ... cok aci, cok kotu felaket... nasil atlatilacak, nasil yasanacak eski gunler..

tek kalan yavrular var , onlar nasil ayakta duracak, kimler ailesi olacak..

o kadar cok soru , dert var ki... hangisini dusunelim , uzulelim ... ALLAH orada yardimci olmaya calisan herkese kuvvet

versin... olenler eminim cok guzel yerlerdeler.. geride kalanlara guc versin

iyi gunler hepinize...

Bu saatlere kadar oturan insanlarin ne derece birbirine faydasi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…