Durumlar 😢

Bu saatlere kadar oturan insanlarin ne derece birbirine faydasi olcak

Tek başına Instagram girip aglamayacak, uçak geçti çöpçü arabası geçti diye sesten korkmayacak. Kendisi yatakta dönse avizeye bakmayacak. Kafasında felaket senaryosu üretmeyecek çünkü dikkati konuşmalarda olacak. Konuşmaları okurken yada yazarken şuanda bu site içerisinde kaygısı yükselen biri var mı?

ekşi'de ben de çok takılıyorum, çok hoşuma giden başlıklar oluyor, okurken zevk alıyorum.
en çok da şeyde eğlenmiştim, rezil olma anları ve en kötü ilk buluşmalar :) aa bir de, bir sinemada yaşanabilecek en dumur olaylara da çok gülmüştüm

Hem artık telegram numarasızda oluyor sanırım. W Wurstria bilgin var mı bu konu hakkında?
Soyle olabiliyor siz bir kanal açıyorsunuz kanal acinca nolari sadece kanal acan goruyor diger kullanicilar sdce kanalda kac kisi var onu gorebiliyor.Kanal adini yaArsiniz herkes arama cubuguna yazar bulur. Ben onceden kaydim vrdi no zorunluydu

Bu saatlere kadar oturan insanlarin ne derece birbirine faydasi olcak
sohbet eder en azından kendi günlük rutinlerimizden bahsederdik... bi şekilde uzaklaşmanın yolunu bulurduk ama bunu şu an burada da pek yapamıyoruz mesela. şu an şurada geyik çevirsem çeker vururlar beni...

Soyle olabiliyor siz bir kanal açıyorsunuz kanal acinca nolari sadece kanal acan goruyor diger kullanicilar sdce kanalda kac kisi var onu gorebiliyor.Kanal adini yaArsiniz herkes arama cubuguna yazar bulur. Ben onceden kaydim vrdi no zorunluydu

7Aralikta numara zorunluluğu kaldırılmış.

Yani bunları telegram kanalinda yapacagiz diyorsaniz iyi... Ben buyuk ihtimal bu gruptakilere gore cok buygumdur oyuzden hic gelmiim

açıkçası ben bu gece bu konuyu açtığımdan beri daha iyi hissediyorum. en azından çok yalnız hissetmiyorum. yorumlarınızı duymak iyi geliyor. salondaydım, kalktım kardeşimin odasına girdim, uyanık olduğunu görünce sarıldım ve çok sevindim mesela. şu an daha iyiyim. telefondaydım, pc'ye geçtim. işle alakalı bir iki şey vardı onlarla bile ilgilendim. hava aydınlansın diye bekliyorum en azından. iyice uyku bassın ki daha kolay dalayım diye... bu gece de böyle geçmiş olsun, napalım.

sohbet eder en azından kendi günlük rutinlerimizden bahsederdik... bi şekilde uzaklaşmanın yolunu bulurduk ama bunu şu an burada da pek yapamıyoruz mesela. şu an şurada geyik çevirsem çeker vururlar beni...
Sen bana erkek gibi geliyon niyeyse killandm senden

Benim yorumlara rağmen iyi hissettiysen senden umut var Wurstria... Daha iyi olacaksın

Benim yorumlara rağmen iyi hissettiysen senden umut var Wurstria... Daha iyi olacaksın

Heyyy.. iyisin sende. Bunlar doğal duygular bunları hissetmezsen kork asıl gamsız duyarsız bir insan olsan daha kötü.. Korkma panik hissetmen gayet doğal toplumsal bir olay oldu sadece beynin seni korumak için sana kaygı sinyalleri yolluyor. Bu bir şey olacağı için olmuyor beyninin koruma güdüsü sadece.

Sen bana erkek gibi geliyon niyeyse killandm senden
adminlerden biri görürse çok gücenir bence. hadi beni geç, 2015'te üye olmuşum ve gayet de aktifim. bana sen erkeksin, erkek olabilirsin denildiği zaman bunu, site yönetiminin zekasına hakaret gibi algılıyorum ben, kusura bakma da. eğer 8 senedir aktif bir üye sahiden erkek çıkarsa siteyi kapatmaları lazım biz bunu nasıl farkedemedik diye

ama bir itirafım olsun, bu ülkede kadın olmanın zorluklarını yaşadıkça keşke erkek olsaymışım dediğim anlar olmuyor değil.

Bende kendime böyle söylüyorum kendimi iyice o moda sokup korkudan kalp krizi geçirme noktasına gelmek istemiyorum, geçecek elbet geçecek de içimiz yandı bir kere hemde çok derinden zaman alacak ama inşallah vesveselerden kurtulur sağlıklı bir şekilde devam ederiz

acı duyuyorsak, canlıyızdır.
başkasının acısını duyuyorsak, hissediyorsak, insanızdır.
insan olduğumuz için böyle hissediyoruz. ama yalnız da değiliz, hala ayaktayız, uyumadık. ki keşke uyusak.
şu yatağa kendimi bırakıp keyifle uyuduğum günleri özledim.

Ben bir oyunda bir yildir erkek diye takiliyorum kimse anlamadi kadin olduğumu
Oyun yoneticileri aptalmi yoooo ben erkek arkadaslarla buyudum ordan biliyorum konusmalarini.
Erkeklerde ayni sekilde degisik sebeplerden girebiliyor ve farkedilmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…