Durumlar 😢

Ben Allah'tan evden çalışıyorum uykum sorun olmuyor ama hem uyuyamayip hem sabah ise gidenlere üzülüyorum aynı zamanda.
Dua ile zikirle meşgul oluyordum gruplarda varım zaten forumda ama bugün gücüm tükendi. Twitterdakilerin sacmalamalari bitmiyor biri subat diyor biri mart biri tutmuş mayıs diyor üç beş takipçi uğruna saçmalıyorlar yada belkide doğru söylüyorlar bilmiyorum en doğrusunu Allah bilir.

B Buffalosos A -Alenss-

Ben Allah'tan evden çalışıyorum uykum sorun olmuyor ama hem uyuyamayip hem sabah ise gidenlere üzülüyorum aynı zamanda.
Dua ile zikirle meşgul oluyordum gruplarda varım zaten forumda ama bugün gücüm tükendi. Twitterdakilerin sacmalamalari bitmiyor biri subat diyor biri mart biri tutmuş mayıs diyor üç beş takipçi uğruna saçmalıyorlar yada belkide doğru söylüyorlar bilmiyorum en doğrusunu Allah bilir.

B Buffalosos A -Alenss-
En kötüsü de bu olana üzülüyoruz canımız parçalanıyor ama insanlar her birinden ayrı bir şey çıkıyor %99 u asılsız kafalar karışıyor iyice ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz 😭 korkular kaygılar sonu gelmeyen şüpheler bunlarla nasıl başa çıkacağız, bı nebze de olsa oturduğumuz binalardan emin olsak kesin olsa bir şeyler güvende hissederiz ama yuvamizda bile korkarak nefes alır olduk😞

Az önce kardeşimin odasına gittim. Uyuyamamış, uykusu kaçmış. İnsan buna sevinir mi ya? Ben sevindim. Kardeşim de ayakta diye sevindim. Deliriyor muyum neyim? Gittim sarıldım kıza, seni seviyorum dedim. Şaşırdı. Uyumadı diye mutlu oldum, kafam nasıl bir kafa?

En kötüsü de bu olana üzülüyoruz canımız parçalanıyor ama insanlar her birinden ayrı bir şey çıkıyor %99 u asılsız kafalar karışıyor iyice ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz 😭 korkular kaygılar sonu gelmeyen şüpheler bunlarla nasıl başa çıkacağız, bı nebze de olsa oturduğumuz binalardan emin olsak kesin olsa bir şeyler güvende hissederiz ama yuvamizda bile korkarak nefes alır olduk😞

Zor günlerden geçiyoruz en azından farkındayız. Duyarsız vurdumduymaz bir bireyde olabilirdik. Örneğin borcum var hukuk bürosuna devredilecekti daha 5 gün öncesine kadar bunun için dua ediyordum yemin ederim ki duada sevdiklerimin hatta sevmediklerimin can sağlığı dışında kendime dair bir şey istemeye utanır oldum.

Kendimi hesaba çektim hep ormanlar yandı bir kova su dökmeye gitmedin,hayvanlar dövüldü gidip masum canları bir gün savunmadın. Şimdi utanmadan merhamet diliyorsun bu saatten sonrada böyle mi olacaksın yoksa bu Dünya'nın sadece insana ait olmadığını anlayacak misin diye..

İnsanın önceliği canı olmalı elbet tereddüt edebilir ama verilen hayatımın şükrünü ne kadar edebiliyorum bunları bir bir düşünmeme neden oldu bu olaylar.

Az önce kardeşimin odasına gittim. Uyuyamamış, uykusu kaçmış. İnsan buna sevinir mi ya? Ben sevindim. Kardeşim de ayakta diye sevindim. Deliriyor muyum neyim? Gittim sarıldım kıza, seni seviyorum dedim. Şaşırdı. Uyumadı diye mutlu oldum, kafam nasıl bir kafa?

Kız yalnız değilsin hepimiz burada ayaktayız. ❤️

Bu arada size kendimle ilgili bir pişmanlığımı itiraf edeyim.

Sevgilim olduğu dönem, sevgilimde kalacağım zaman anneme arkadaşta kalacağım diyordum ama kesinlikle isim, adres, lokasyon bilgisi vermiyordum. Sevgili durumunu da söylemezdim. Şimdi bunu yaptığıma o kadar pişmanım ki. Ay düşünsenize, sevgilimde kaldığım gece yıkımlı deprem olsa, bizim eve bişey olmasa bile annem kafayı yerdi kesin. Şimdi düşününce anlıyorum ne kadar saçma olduğunu. Sevgilimin evinde enkaz altında kalsam annemin haberi bile olmayacaktı. Aman allahım ne büyük aptalmışım.

Bizim evde herkes uyudu tek ben ayaktayım yatağımda oyleyece kaskatı kesildim sizlerle konuşuyorum 🤦🏻‍♀️😔 bu hep böyle giderse güçsüzlükten bayılıp düşeceğim bir yolu olsa keşke bunun

Sevgilim olduğu dönem, sevgilimde kalacağım zaman anneme arkadaşta kalacağım diyordum ama kesinlikle isim, adres, lokasyon bilgisi vermiyordum. Sevgili durumunu da söylemezdim. Şimdi bunu yaptığıma o kadar pişmanım ki. Ay düşünsenize, sevgilimde kaldığım gece yıkımlı deprem olsa, bizim eve bişey olmasa bile annem kafayı yerdi kesin. Şimdi düşününce anlıyorum ne kadar saçma olduğunu. Sevgilimin evinde enkaz altında kalsam annemin haberi bile olmayacaktı. Aman allahım ne büyük aptalmışım.

Bu sıralara en büyük korkumu dile getirdiğin için teşekkür ederim.🙂 Adamın yanına gidip bir saat durup kaçıyorum. Korktuğumu anlıyor da ses etmiyor Allah'tan.

Bizim evde herkes uyudu tek ben ayaktayım yatağımda oyleyece kaskatı kesildim sizlerle konuşuyorum 🤦🏻‍♀️😔 bu hep böyle giderse güçsüzlükten bayılıp düşeceğim bir yolu olsa keşke bunun

Çalışıyorsan direnme bence bitki çayı vs iç. rahatlatır.

Bak mesela ben bu konuda kesinlikle pembe de olsa yalan atamıyorum, hep düşünürdüm arabada giderken kaza olsa ve aileme böyle bir ihbar gitse polislerden hastaneden ben yalan attığımla annemde bana kızgınlığı ve üzüntüsüyle yapamaz diye hep doğruyu söyledim üstü kapalida olsa 😔 baksana Wurstria teee o zamandan varmış bu korku durumum şimdi sayende gördüm , senin dediğin gibi de olabilirdi 🤦🏻‍♀️

Çalışıyorsan direnme bence bitki çayı vs iç. rahatlatır.
Bitki çayı kullanmam yasak 😔 uyumak istesem uyurum yani deli gibi uykum var ama haberler gördüklerim gözümün önünde sürekli bi ordayım bı evde düşünce hep bu ikilemde kalıyorum

99 depremini çok ağır yaşayan bir çocuktum. Yaşımı aşan travmalarım var. Geçmiyor... Çadır yaşamı,o uğultu,üzerimize bir gelip bir giden dolap,çığlıklar... Depremin bir kokusu bile var biliyor musunuz?Hala atamadım o korkuyu. Konya'da yaşıyorum şu an 2 depremi de hissettim. Dün gece Maraş depreminden bağımsız bir deprem oldu,şiddetli olmamasına rağmen hissettim. Ece Üner diyor ya utanıyor insan diye.

Utanıyorum. Çok utanıyorum. Sıcacık yorganımın altında korkuyorum yazmaya utanıyorum. Yalnız değilsin arkadaşım yani... Teselli cümlesi de kuramıyorum ben artık. Sadece tek inancım ve duam zamanla saracağız yaralarımızı.

O bebeklerin kalan hayatı çok güzel ışıldasın,yerin altındaki beton yığınlarının arasından çıkıp güçlü ve başarılı insanlar olarak büyüsünler.

Ve inşallah avucunda annesinin saçları ile kurtarılan kuzudan annesinin saçlarını almamışlardır.

Çocuğumu yanıma aldım...Ayrı yatırmıyorum...Şu yaştan sonra ayrı yatması gerekir bilmemne hepsi çöp şuan benim için...O da anlıyor ve yanında beni istiyor...Uyku düzeni,yemek yeme herşey değişti...

Daha yeni arkadaşım yazdı...Anksiyetem tetiklendi randevu bulamıyorum diye ki o yatarak tedavi olup toparlanmıştı ve hayatını toparlamaya başlamıştı..Düşünün deprem bölgesindekileri ben düşünemiyorum...

Tv'de bir adam vardı...Karısı çıkmış gibi konuşuyordu..Birazdan çıkıcak diye..Muhabir şaşkın şaşkın bakıyor ve anlayamıyordu...Kimse çıkmayacağını konduramaz çünkü....

Kaygılıyız...Endişeliyiz ve korkuyoruz....

Gerçekten yardımcı olabilecek psikolog,psikiyatri uzmanı varsa bilgilerini paylaşırsa az çok sevinirim...

Çocuğumu yanıma aldım...Ayrı yatırmıyorum...Şu yaştan sonra ayrı yatması gerekir bilmemne hepsi çöp şuan benim için...O da anlıyor ve yanında beni istiyor...Uyku düzeni,yemek yeme herşey değişti...

Daha yeni arkadaşım yazdı...Anksiyetem tetiklendi randevu bulamıyorum diye ki o yatarak tedavi olup toparlanmıştı ve hayatını toparlamaya başlamıştı..Düşünün deprem bölgesindekileri ben düşünemiyorum...

Tv'de bir adam vardı...Karısı çıkmış gibi konuşuyordu..Birazdan çıkıcak diye..Muhabir şaşkın şaşkın bakıyor ve anlayamıyordu...Kimse çıkmayacağını konduramaz çünkü....

Kaygılıyız...Endişeliyiz ve korkuyoruz....

Gerçekten yardımcı olabilecek psikolog,psikiyatri uzmanı varsa bilgilerini paylaşırsa az çok sevinirim...

Yatarak tedavi olduğu bölümdeki doktorlar ile devam etmesi daha iyi olmaz mı? Sil baştan başlayınca süreç hızlı ilerlemiyor tedavide.
Birde beslenmesinde kafein/şeker tüketimini sıfıra indirerek gül yağını alerjisi yoksa rahat şekilde koklayabilecegi bölgelere sürerek bir miktar kaygı salınımı azabilir. Yatarak tedavi olmuş hasta geçmişi için bunlar küçük çareler ama şimdikinden iyi halde olabilir.

Kız yalnız değilsin hepimiz burada ayaktayız. ❤️
Cnm kagithane riskli bolge ozellikle kendi evin degilse cikmani tavsiye ederim. Yuksek katli ise zateb sıkıntılı. Bnm evde cok katlı imkan bulduğum ilk firsatta tasincm ins ama evler felaket pahali belki ucuzlatir vicdansz insanoglu

Cnm kagithane riskli bolge ozellikle kendi evin degilse cikmani tavsiye ederim. Yuksek katli ise zateb sıkıntılı. Bnm evde cok katlı imkan bulduğum ilk firsatta tasincm ins ama evler felaket pahali belki ucuzlatir vicdansz insanoglu

25 yıllık bina maalesef kendi evimiz. İnsan maalesef kendi evimiz der mi diyormuş işte. 😢
3 katlı 3. Kattayiz

25 yıllık bina maalesef kendi evimiz. İnsan maalesef kendi evimiz der mi diyormuş işte. 😢
Yani bende ordan ev almak cok istemistim simdi diyorumki iyiki alamamisim. Tabiki risk i arastirmak lazim. Fay hatti uzerindemi filan onlari arastirin ozellikle yuksek bina ise cok dikkat edilmeli.

Yani bende ordan ev almak cok istemistim simdi diyorumki iyiki alamamisim. Tabiki risk i arastirmak lazim. Fay hatti uzerindemi filan onlari arastirin ozellikle yuksek bina ise cok dikkat edilmeli.

MTA sitesinden bakmak istedim bu akşam ama bir türlü gostermedi fay hatlarını. Kağıthane çok büyük bir yer tabi ben direkt Kağıthane de değilim yakınım. Beyoğlu tarafındayız yukarıya doğru. Biraz daha bilgi verirsem birileri bize misafirliğe gelecek. 🙂

Zemin katın hiç mi kurtulma şansı yok acaba böyle durumlarda 😔🤦🏻‍♀️

Back
X