Kendimize de hak veriyorum yani bunları görüp, acıları paylaşıp her şey harikaymış gibi hayata devam edemeyiz.Bende uyuyamıyorumazcık uyucak gibi olsam bi çıtırti duyup hopluyorum. Bence bu durumda olmamız da insani. Cok büyük bir felaket yaşadık çünkü
Tetikleyen o kadar çok şey var ki sadece önlem değil konu emin ol.Bir inceleyeyim ama hiçbir önlemin olmaması da bence bu kadar tetikliyor beni ama gerekenden fazla önlem düşünerek bu düşünceleri beslemek istemiyorum bir şekilde aşmamız lazım hepimizin
Benim de 79
Telefon olsa ne olacak belki de çekmeyecek yani?
Bak sana az önce ne dedim, sevdiğin şeyleri düşün dedim. Lütfen tekrar oku
Şarjım 85 ve priz yatağıma baya uzak uzatmalı da taksam olmaz bide bu yöntem çıktıyaşayacağımizin senedi yok ama olursa bir şekilde yaşarsak telefonla yardım istemek için şarj fullemeden uyuyamiyordum şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Bende öyleyim nasıl olabilirim soğukkanlı bilmiyorum. Çocuklara uyumadan önce su içiriyorum yeyin biseyler diyorum falanAnksiyete ve panik atağa hoşgeldin. İlerlemeden atlatmalisin. Soğuk ter bunun habercisi kendine bu zulmü yapma. Düşüncelerini kontrol edebilmeyi çözmelisin. Ben o illetten kurtulmak için çok çaba sarf ettim yapma bu kötülüğü kendine. Elinde olan bir şey değil biliyorum lakin soğuk kanlı olmanın yollarını bul.
Haklısın oda doğru hiçbir şeyi bilemiyoruz ki kendi kendime ihtimalleri düşünüyorumBenim de 79
Telefon olsa ne olacak belki de çekmeyecek yani?
Bak sana az önce ne dedim, sevdiğin şeyleri düşün dedim. Lütfen tekrar oku
Neden yasak olsun ki? Ben bazı kişilerin whatsapp grupları olduğunu duymuştum. Doğru mu bu, yasak mı sahidenKeşke bir grup kurabilmemiz mümkün olsaydı. Telegram vs. Gibi destek olurduk bu süre zarfında psikolojik olarak. Sanırım yasak.
Değildir ya neden yasak ki özelden kaç kişiyle telefon no alışverisi yaptıkKeşke bir grup kurabilmemiz mümkün olsaydı. Telegram vs. Gibi destek olurduk bu süre zarfında psikolojik olarak. Sanırım yasak.
Bende öyleyim nasıl olabilirim soğukkanlı bilmiyorum. Çocuklara uyumadan önce su içiriyorum yeyin biseyler diyorum falanbisey olursa uzun süre kalabilsinler yani böyle çok ayrıntılar kafamda bi taraftan bunları düşündüğüm için suçluluk. Gözümün önünden hic gitmeyen kareler var Allahim yardım etsin
Ben yatagimin hanina bir canta hazirlicm cnm ufak ama deprem aninda hemen ulasabilcm yerde olcak ve power bang koycm icine her durumda lazım zaten dunyanin binbir turlu hali var. Son yillarda basimjza gelmez dediklerimiz geldi. Bu nedenle Acil durhm cantasi yapmaya karar verdim, duduk, el feneri, battaniye, su- biskuvi uzun tarihliŞarjım 85 ve priz yatağıma baya uzak uzatmalı da taksam olmaz bide bu yöntem çıktıyaşayacağımizin senedi yok ama olursa bir şekilde yaşarsak telefonla yardım istemek için şarj fullemeden uyuyamiyordum şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Annelerin okuduğu ayetel kursi hürmetine Rabbim korktuklarimizdan emin eylesinAnnesiniz çünkü bundan daha doğal ne olabilir ki? Koruma iç güdünüzden kaynaklı.
Mesela ben anneme bizim için yatmadan önce Ayetel Kürsi okutuyorum. Neden bilmiyorum ama o okuyunca içim daha rahat oluyor. Çünkü niyeti evlatları evi için daha halismiş gibi geliyor onun okuması.
Hoş geldin diyeceğim, hoş olmayacak. Gündemden dolayı kv konusu da açılmıyor doğal olarak. Kızdık zamanında deprem dışında ıttırık zıttırık dertler için konu açanlara, belki de kendi ayağımıza sıktık şu an. Kafa nasıl dağılacak? Bari birbirimizle konuşur en azından bu saatte yalnız hissetmeyiz diye düşündüm. Ben ne zaman bdv'de konu açsam hep çok mantıklı, güzel tavsiyeler alıyorum. Bu konu da öyle oldu. Seviyorum burayı yani.Stresten her yerim ağrıyor. Aşırı duygysallastim. Sağlıklı düşünemiyorum birkaç gündür. Uykum var ama gerginlikten uyuyamiyorum. Bir iki kv konusu falan okurum kafam dağılır diye geldim iyi olmuş bu konu
Haklısın oda doğru hiçbir şeyi bilemiyoruz ki kendi kendime ihtimalleri düşünüyorumbakın bir yerde okumuştum belki sizde görmüşsünüzdür B Bukre11 böyle küçük küçük artçı depremlerin olması için iyi diyorlardı enerjiyi böyle düşük şiddette depremlerle atılması yönünde bir anda atılınca görüyoruz ki yüreğimiz yanıyor birde şu var 6-7 nokta Bir depremden 20-25 yıl (sayılardan emin değilim) sonra büyük bir deprem meydana gelmez gibi bir açıklama okumuştum
Bende küçükte olsa bir çantaya yapıp basucumda kenara koyarım birazda olsa rahatlarim belkiBen yatagimin hanina bir canta hazirlicm cnm ufak ama deprem aninda hemen ulasabilcm yerde olcak ve power bang koycm icine her durumda lazım zaten dunyanin binbir turlu hali var. Son yillarda basimjza gelmez dediklerimiz geldi. Bu nedenle Acil durhm cantasi yapmaya karar verdim, duduk, el feneri, battaniye, su- biskuvi uzun tarihli
Bence psikoloji daha cok bozulur. Bu konuyu fazla konusmamak lazım. Kafa dagitici muhbbetler etmek daha dogru. Baskalarinida konustukca korkutuyoruz. Bende bazi seyler okudum bukez daha tramvatik oluyor. Oyuzden ben burdan kacar. Herkese iyi gecelerKeşke bir grup kurabilmemiz mümkün olsaydı. Telegram vs. Gibi destek olurduk bu süre zarfında psikolojik olarak. Sanırım yasak.
Bunları konuşmak için değil açıkçası. Şu an hepimizin derdi ortak. Birbirimize moral veriyoruz, destek oluyoruz. Ama tabii burada konuyu muhabbete de çeviremiyoruz forum sonuçta. Aynı derdi olan insanlar olarak bir araya gelip birbirimizi anlamış oluruz ve konu konuyu açtıkça normal muhabbete döner zaten diye düşünüyorum açıkçası.Bence psikoloji daha cok bozulur. Bu konuyu fazla konusmamak lazım. Kafa dagitici muhbbetler etmek daha dogru. Baskalarinida konustukca korkutuyoruz. Bende bazi seyler okudum bukez daha tramvatik oluyor. Oyuzden ben burdan kacar. Herkese iyi geceler
Boşver onların dedikleri lafı. İçin rahat edecekse yap.Bende küçükte olsa bir çantaya yapıp basucumda kenara koyarım birazda olsa rahatlarim belki, geçen böyle dedim bir ortamda dedikerki bir anda yıkılınca o çantayı alacak vaktin veya kullanacak zamanın olur mu ki bilemeyiz... Bu yüzden bugüne kadar yapmadım oysaki AFAD egitimleri aldım sağlık okurken her türlü şeyi öğrendim niye böyle oldum bilmiyorum
Bunları konuşmak için değil açıkçası. Şu an hepimizin derdi ortak. Birbirimize moral veriyoruz, destek oluyoruz. Ama tabii burada konuyu muhabbete de çeviremiyoruz forum sonuçta. Aynı derdi olan insanlar olarak bir araya gelip birbirimizi anlamış oluruz ve konu konuyu açtıkça normal muhabbete döner zaten diye düşünüyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?